Cine sunt tinerii uciși de șoferul drogat în accidentul de la 2 Mai. Andrei și Roberta erau studenți

 Dumitrache Laura
.

Cine sunt tinerii uciși de șoferul drogat în accidentul de la 2 Mai. În cursul zilei de sâmbătă, un tânăr de 19 ani a intrat cu mașina într-un grup de tineri și a ucis doi dintre ei. Roberta și Andrei au murit în urma teribilului accident, de la 2 Mai. Autorul accidentului a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Doi tineri au murit sâmbătă dimineață, în localitatea 2 Mai, din Constanța, după ce un șofer de 19 ani, drogat, i-a lovit din plin și a plecat de la locul accidentului. Alti 3 tineri au ajuns la spital cu răni grave. Din păcate, familiile celor doi tineri se pregătesc acum de înmormântare și își doresc ca autoritățile să le facă dreptate.

andrei-roberta-tineri-ucisi-sofer-drogat-accident-vama-veche-853199andrei-roberta-tineri-ucisi-sofer-drogat-accident-vama-veche-853199

Șoferul de 19 ani care a intrat cu mașina într-un grup de tineri și a ucis doi dintre ei a fugit de la locul accidentului. Ulterior, acesta a fost prins de autorități și a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Roberta și Andrei și-au pierdut viața în teribilul accident.

Citește și: Cine este băiatul de 19 ani care a intrat cu mașina într-un grup de tineri în 2 Mai și a omorât doi dintre ei. A fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Citește și:Tânăra care și-a omorât prietena și i-a abandonat trupul într-un parc din Mangalia a recunoscut crima. A fost reținută pentru 24 de ore

Citește și:Crimă la o bază sportivă din Mamaia. Ucigașul a fost prins și a făcut dezvăluiri șocante

Citește și:Crimă în Grădina Botanică din Craiova. O fată de 14 ani a fost ucisă, iar un tânăr a fost grav rănit

Cine sunt tinerii uciși de șoferul drogat în accidentul de la 2 Mai

Un tânăr de 19 ani, aflat sub influența substanțelor interzise s-a urcat la volanul masinii sale și a intrat într-un grup de prieteni. Din păcate, în urma impactului au murit doi tineri, Roberta și Andrei. Șoferul de 19 ani era drogat și a fugit initial de la locul accidentului. Ulterior, acesta a fost prins și arestat preventiv pentru 30 de zile.

Roberta, în vârstă de 20 de ani, ers studentă la Geografie și era bursieră. Tânăra luase carnetul de conducere și urma ca tatăl ei să-i cumpere o mașină. Din păcate, Roberta a fost ucisă în accidentul provocat de tânărul de 19 ani. Andrei, în vârstă de 21 de ani, a murit și el în urma impactului.

Tatăl Robertei: „Nu i-am luat mașină, i-am luat loc de veci”

Părinții celor doi tineri uciși în accidentul de la 2 Mai sunt îndurerați și își doresc ca politia să le facă dreptate copiilor lor. Tatăl Robertei a declarat că el și familia lui suferă foarte mult după moartea fiicei sale.

Părinții celor doi tineri uciși în accidentul de la 2 Mai sunt îndurerați și își doresc ca politia să le facă dreptate copiilor lor. Tatăl Robertei a declarat că el și familia lui suferă foarte mult după moartea fiicei sale. Vreau să facă pușcărie pentru ce a făcut șoferul drogat, să se căiască și să vadă și alții, dar să ne lase pe noi în pace. Sper ca în pușcărie acest tânăr să realizeze ce a făcut. Tânărul a făcut cu bună știință ce a făcut pentru că a luat droguri. Pe mine nu mă interesează banii, vreau să plătească în pușcărie până uit. Tinerii veniseră cu o seară înainte la mare, au petrecut seara. Fata îmi făcuse o surpriză cu câteva zile înainte și își luase permisul de conducere. Vream să îi cumpăr o mașină. Acum, în loc să îi cumpăr mașină îi iau loc de veci...', spune Cătălin Dragomir, tatăl fetei ucise de șoferul drogat.

La mai bine de 24 de ore de la tragedie, nimeni din cadrul Poliției Constanța nu l-ar fi contactat pe tatăl tinerei ucise, acesta aflând teribila veste de la verișorul fetei, conform spuselor lui. Nu m-a contactat nimeni de la Poliție. M-am apucat să caut eu informații. Am aflat că fata mea a murit de la verișorul ei', adaugă Cătălin Dragomir.

Unchiul lui Andrei, tânărul ucis în accidentul de la 2 Mai, a declarat că familia lui suferă foarte mult. „Sebi a fost nepotul meu. Am aflat prima dată de la unul dintre copiii din anturaj, dintre copiii care erau cu el. Apoi am luat legătura cu autoritățile și au venit cei de la Poliția Pantelimon-Ilfov, de unde suntem noi, și au anunțat familia oficial. Suntem devastați. Părinții sunt terminați. Ei sunt oameni simpli. Tatăl băiatului este cofetar, iar mama-asistentă medicală. Strângeau bani să îi ia băiatului o casă. Era un băiat inteligent și bun, nu bea și nu fuma. El a fost lumina familiei, aducea zâmbetele pe buzele tuturor. Și acum nu îl mai avem, am rămas fără el…', a spus Mihai Drăgan, unchiul tânărului care a murit, potrivit adevarul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton