Compatibilitate Rac - zodia cu care nu se potrivește deloc. Cu cine face casă bună

 Lupescu Anca
.

Compatibilitate Rac – cu cine se potrivește această zodie extrem de emotivă și cu dorința înnăscută de a se așeza la casa lui. Pentru că trăiește niște emoții puternice, sensibilitatea Racului este compatibilă doar cu cele mai empatice zodii.

Compatibilitate Rac și Berbec

Ambele semne cardinale sunt gânditori de ansamblu care excelează la inițiere, dar s-ar putea să aibă nevoie de un pic de impuls când vine vorba de a fi constanți.

Aceștia își pot uni forțele și pot prelua proiecte de amploare într-un mod îndrăzneț și asumat. Dar, în timp ce ambii sunt lideri naturali, sensibilitatea Racului ar putea intra în conflict cu felul de a fi al Berbecului. 

Respectarea procesului emoțional al celuilalt este esențială pentru a ajunge pe aceeași lungime de undă. Ar putea fi o pereche problematică, dacă nu pot face compromisuri și ajunge la un consens.

Rac și Taur

Taurul, semnul pământului fix și Racul sunt două semne distanțate unul de celălalt, care pot avea o relație de prietenie sinceră și dezinteresată. 

De fapt, aceste două semne formează una dintre cele mai drăguțe și mai compatibile perechi din întregul zodiac. Vibrația lentă, iubitoare de siguranță a Taurului se armonizează cu personalitatea sinceră a Racului.

 Ambii sunt în mod înnăscut loiali și își dedică inima și sufletul pentru o relație în care sunt investiți. De asemenea, tind să adore aceleași experiențe senzuale. 

Într-o legătură romantică, acest lucru poate crea o exprimare extrem de emoțională – și, la rândul ei, fizică – satisfăcătoare a sentimentelor reciproce.

Compatibilitate Rac și Gemeni

În cazul în care gemenii pot fi super-cerebrali, Racul poate fi incredibil de emoțional, permițându inimii să conducă acțiunile sale. 

Mercur, planeta conducătoare a Gemenilor, are un ritm mai rapid decât luna intuitivă și luminoasă, care poate arunca și balanța energetică dintre aceste două semne. 

Dar dacă pot face eforturi pentru a-și deschide mintea și inima la nevoile celuilalt, pot construi o legătură durabilă prin multă comunicare.

Rac și Rac

Doi Raci, fiecare preocupat să aibă grijă de toți cei din jur, pot crea o pereche fericită, gospodară, confortabilă.

Citește și: Femeia Rac – trăsături, temperament și caracteristici specifice. Cu cine e compatibilă

 Se vor aprijini la nesfârșit unul pe celălalt, prioritizând dragostea și familia. Amândoi se grăbesc să se apere reciproc de orice durere care ar putea fi cauzată de lumea exterioară.

Citește și: Bărbatul Rac – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine este compatibil

Singurul dezavantaj: când doi oameni sunt amândoi predispuși să dea totul pentru celălalt este posibil ca în acest cuplu să fie o dramă continuă și o telenovelă interesant de urmărit.

Compatibilitate Rac și Leu

Leul dinamic, iubitor de reflectoare, guvernat de soare, este aproape permanent optimist și încrezător, preferând să vadă partea frumoasă a vieții, în timp ce Racii intuitivi, sensibili și conduși de lună nu numai că văd, dar simt toate nuanțele fericirii, tristeții, și tot ce există între ele. 

Dar ambii sunt loiali, sinceri și predispuși să iubească, prețuind loialitatea și siguranța mai presus de orice altceva.

Rac și Fecioară

Atât Racul, cât și Fecioara sunt sensibili, orientați spre servicii, care sunt mai fericiți când oferă altora. Amândoi sunt la fel de motivați să transforme visele de ansamblu într-o realitate și să se bucure de umărul pe care celălalt se sprijină.

 Racul poate învăța și admira abordarea intelectuală a Fecioarei, în timp ce el poate învăța Fecioara cum să se adapteze la intuiția lor.

Compatibilitate Rac și Balanță

Ambele semne cardinale adoră compania, creând o viață frumoasă împreună și bucurându-se de toate plăcerile și bucuriile care vin odată cu a avea un partener. 

Dar, ca semn aerian, abordarea Balanței față de romantism tinde să fie mai încărcată din punct de vedere intelectual, în timp ce Racul preferă să-și urmeze inima, ceea ce ar putea declanșa neînțelegeri. Dar dacă se concentrează asupra dragostei pe care și-o poartă reciproc, aceștia doi pot face un cuplu minunat.

Compatibilitate Rac și Scorpion

Ambele sunt semne sensibile, intuitive care pun familia pe primul loc și nu au nicio problemă să meargă în profunzimea tuturor sentimentelor lor. 

Stilul de atașament loial al Racului se potrivește perfect pentru posesivitatea naturală a Scorpionului, iar dragostea este spirituală și profund senzuală. Împreună, ei pot – și de obicei o fac – să construiască viața pe care și-au dorit-o întotdeauna.

Compatibilitate Rac și Săgetător 

O pereche incomodă și deloc compatibilă. În timp ce ambele semne sunt spirituale și găsesc confort în ritualuri și discutând despre credințele lor,

Săgetătorul are spirit liber, în timp ce Racul are nevoie de consistență, loialitate și fiabilitate pentru a se simți în siguranță. 

Citește și: Bărbatul Săgetător – trăsături ale zodii, temperament și cu cine e compatibil

Rutina fără filtru Săgetătorului poate deveni plictisitoare și insensibilă la stările Racului.

 Starea de spirit a Racului poate face ca Săgetătorul să fie slab. Dar dacă pot să se adapteze nevoilor celuilalt și să găsească un echilibru între libertate și securitate, cele două semne ar putea să se înțeleagă, într-un final.

Compatibilitatea Rac și Capricorn

Capricornul și Racul se pot echilibra reciproc – sau se pot da cap în cap. Condus de maestrul Saturn, pragmatismul serios și răcoros al Capricornului se îndreaptă spre scopul lor final: urcarea pe acel munte și atingerea celor mai mari aspirații ale lor, pas cu pas. 

Racul, pe de altă parte, tinde să lase emoția să-i alimenteze aspirațiile și acțiunile. Dacă ambii sunt interesați să depună eforturi pentru a crea un parteneriat sigur și durabil, vor găsi un punct comun.

Compatibilitate Rac și Vărsător

Condus de Uranus revoluționar, Vărsătorul este distanțat, rece și orientat spre viitor, preferând să îmbrățișeze gândirea rațională față de emoții, în timp ce Racul rareori va renunța la modul în care își folosește intuiția. 

Racul are un punct slab pentru tradiții, în special cele care sunt legate de familie, în timp ce Vărsătorul preferă să fie singuratici – și împotriva convențiilor. 

Într-un scenariu ideal, Vărsătorul poate oferi Racului o abatere de la obișnuit, în timp ce Racul poate arăta Vărsătorului frumusețea rutinei.

Compatibilitate Rac și Pești  

Condus de Neptun cel visător, Peștele este profund spiritual, empatic, artistic și emoțional. 

Citește și: Femeia Pești – cum să o impresionezi. Trăsături ale zodiei și compatibilități

Ca semn cardinal inițiator, Racul poate veni cu planuri de joc ambițioase pentru a face realitate visele sale. 

Și Peștii pot învăța Racul să-și canalizeze emoțiile uneori copleșitoare într-o ieșire sănătoasă, cum ar fi arta, muzica, dansul, teatrul sau relațiile de dragoste creative. 

În timp ce au diferențele lor – Peștii ar putea fi puțin intimidați de stăpânirea Racului, iar Racul ar putea găsi Peștii un pic prea libertini  – în cele din urmă, dacă sunt capabili să aibă același limbaj, se vor înțelege de minune.

Sursa foto: Shutterstock.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton