Copilul care a supraviețuit după ce mama s-a l-a aruncat pe geam, în Botoșani, este în stare critică: "Comă profundă, aproape de moarte cerebrală"

 Radulescu Ruxandra
.

Copilul care a supraviețuit, după ce mama s-a l-a aruncat pe geam, în Botoșani, este în stare foarte gravă. Tragedie fără margini pentru o familie din Botoșani, după ce o mama și-a aruncat pe geam cei doi copii, în vârstă de doi, respetiv trei ani, apoi a amenințat că se sinucide. Băiatul cel mic a murit, iar cel mare se află în stare critică, la spital, unde medicii sunt rezevați, cu privire la starea lui de sănătate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Copilul care a supraviețuit, după ce mama s-a l-a aruncat pe geam, în Botoșani, este în stare foarte gravă. Femeia care și-a aruncat pe geam cei doi băieți, în vârstă de doi, respectiv trei ani, se numește Lorela B, are 23 de ani și este din localitatea Albești. Femeia era cazată împreună cu cei doi băieți, de 2 și respectiv 3 ani, la un hotel de lângă Casa Tineretului, o zonă centrală a municipiului Botoșani.

Aceasta și-a aruncat pe geam cei doi băieței, apoi a amenințat că se aruncă în gol. Incidentul a avut loc duminică seara, în jurul orei 22.00. La fața locului s-au deplasat imediat echipaje SMURD. Băiețelul care a supraviețuit se află, din păcate, în stare critică, totuși iar medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire.

Citește și: „Nu i-am luat mașină, i-am luat loc de veci”. Declarațiile sfâșietoare ale tatălui fetei ucise în accidentul de la 2 Mai, de un tânăr de 19 ani

Citește și: O mamă s-a aruncat cu cei doi copii de la geamul unui hotel, în Botoşani. Ce mesaj i-a transmis înainte soțului: „Sper să fii fericit fără noi'

Citește și: Cine este băiatul de 19 ani care a intrat cu mașina într-un grup de tineri în 2 Mai și a omorât doi dintre ei. A fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Copilul care a supraviețuit, după ce mama s-a l-a aruncat pe geam, în Botoșani, este în stare foarte gravă

Băiatul cel mic a fost internat la secția de Terapie Intensivă de la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, iar medicii depun eforturi uriașe pentru a-i salva viața. Micuțul suferă de contuzii cerebrale, astfel că medicii nu pot să îi trateze neurochirurgical rănile.

'Copilul este în comă profundă. Din păcate nu sunt leziuni care să poată fi rezolvate neurochirurgical. Este o contuzie cerebrală gravă difuză, cu leziuni axonale difuze, care nu pot beneficia de un tratament chirurgical. Prognosticul este foarte rezervat. Scorul Glasgow al nostru este de 4, este un scor foarte aproape de ce numim noi moarte cerebrală.

Am reușit doar să îi punem un captor de presiune intracraniană care ne poate ajuta pentru tratamentul specific de Terapie Intensivă al acestui copil. În cursul zilei, dacă starea lui va permite, vom face și o rezonanță magnetică pentru a aprecia mai bine toate leziunile. Deocamdată este foarte instabil hemodinamic', a declarat directorul medical Marius Dabja, pentru Ziarul de Iași.

Motivul care ar fi determinat-o pe femeie să-și arunce copiii de la geam

Iată care a fost firul evenimentelor, în cazul tragediei din Botoșani.

Potrivit ultimelor informații, întreaga situație a pornit de la o discuție dintre mama copiilor și tatăl acestora, care lucrează în construcții. Cei doi s-ar fi certat pe tema banilor. Femeia i-a trimis, ulterior un mesaj de „adio”, bărbatul aflându-se la muncă, în București.

„Mulțumesc că m-ai făcut să fac ceea ce nu voiam, sper să fii fericit acum că ai scapăt de noi și nu mai trebuie să ne trimiți bani, că am înțeles că asta era marea ta problemă.

Îţi doresc ca toţi banii pe care o să îi ai de acum să îi păstrezi să ţii pui pe piept… că niciodată nu ţi-au ajuns….regret tot ce am făcut cu tine până acum şi regret că m-am măritat cu tine, dar chestia era ca voiam să scap de acasă…..atât.

Cel mai rău îmi pare pentru copii, că ei nu au nicio vină. Dar nu îi pot lăsa așa ai nimănui. Nimeni nu o să îi iubească. Sper să fii fericit fără noi. Adio! Eu am încercat să fac totul pentru voi (tu, mama, tata şi etc etc) am lăsat copiii fără jucării sau haine sau altele ca să aibă toţi şi voi toţi m-aţi luat de fraieră’, a scris femeia înainte de a-şi lua rând pe rând copiii în braţe şi de a-i arunca în gol de la etajul 2, potrivit observatornews.ro.

Mama copiilor era cazată la un hotel din Botoșani. În jurul orei 22:00, duminică seară, aceasta i-a aruncat pe geamul deschis al camerei de hotel în care se afla cazată. Camera era situată la etajul unu al hotelului. Impactul cu solul a fost devastator pentru micuți.

Lorela și-a aruncat cei doi băieței pe geam în timp ce repeta obsesiv că îi pare rău și că nu vrea să meargă la închisoare.

A fost dusă la spital pentru evaluare. Femeia era extrem de tristă da nu se știe care a fost motivul pentru care a recurs la acest gest. Poliția a demarat o anchetă și a deschis dosar penal pentru omor și tentativă de omor, cercetările fiind preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani.

FOTO: Pro Tv Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton