Crima din Brăila, detalii șocante. Cauza morții medicului stomatolog Marina Gavril, găsită într-o baltă de sânge în propriul cabinet

 Dumba Gabriela
.

Medicul stomatolog Marina Gavril, găsită moartă în propriul său cabinet din Brăila, a încercat să-și salveze viața în fața loviturilor cu cuțitul din partea celui care a ucis-o. Procurorii au oferit primele informații legate de modul în care a fost omorâtă femeia de 41 de ani, în urma autopsiei efectuate de legiști.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Procurorii din Brăila care anchetează crima săvârșită marți seara au primit rezultatul necropsiei efectuate de medicii legiști. Cauza morții este reprezentată de leziunile de la nivelul gâtului, însă medicul Marina Gavril a suferit leziuni și la mâini, semn că a încercat să opună rezistență agresiunii.

Cauza morții medicului stomatolog Marina Gavril, găsită fără suflare în propriul cabinet din Brăila

Marina Gavril era originară din Republica Moldova, însă de ani buni se stabilise în România. Ea a fost găsită moartă în data de 16 iulie, iar din primele investigații aflăm că a fost omorâtă de mai multe înjunghieri la nivelul gâtului, așa cum rezultă în urma autopsiei. 

De asemenea, într-un comunicat emis joi de Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila, rezultă că victima s-a luptat cu agresorul pentru viața ei.

„Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila este împuternicit să aducă la cunoștință publicului următoarele: La data de 16.07.2024 s-a înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila dosarul penal nr. 56/251/P/2024, având ca obiect comiterea infracțiunii de omor prevăzută de art. 188 alin. (1) din Codul penal, urmare a sesizării, în aceeași dată, ora 21:24, a numitului G.B.C, cu privire la un posibil omor comis asupra numitei G.M, medic stomatolog care își desfășura activitatea la cabinetul situat pe strada G-ral Eremia Grigorescu, nr. 30 din mun. Braila.

Pentru formarea unui probatoriu necesar desfășurării cercetării, s-a dispus începerea urmăririi penale in rem sub aspectul comiterii infracțiunii de omor, prevăzută de art. 188 alin. (1) Codul penal. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă formată din lucrători de poliție judiciară și lucrători criminaliști, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, care a desfășurat activități specifice în vederea identificării autorului/autorilor și aflarea adevărului în cauză.

Urmare a necropsiei efectuate asupra cadavrului, s-a concluzionat: – moartea numitei G.M. a fost violentă, datează din 16.07.2024 și s-a datorat insuficienței cardio-respiratorii acute prin hemoragie externă masivă, consecutivă unor plăgi tăiat-înjunghiate la nivelul gâtului, cu interesarea pachetului vasculo-nervos al gâtului de partea dreaptă, a căilor aeriene și digestive, a corpului vertebral cervical 6, precum și a unei plăgi înjunghiate supraclaviculare stângi, cu interesarea parțială a venei jugulare externe; – plăgile de la nivelul gâtului ar fi putut fi produse prin lovire cu corp tăietor-înțepător (cuțit sau similar acestuia), având vârf bine ascuțit și margine tăioasă; – s-au mai constatat și alte leziuni traumatice, respectiv echimoze și zone escoriate la nivelul ambelor membre superioare, hemitorace drept, suprascapulară dreaptă și gambă stânga', a transmis, joi după-amiaza, Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila.

Citește și: Ce a răspuns Deea Maxer când a fost întrebată dacă merge la nunta lui Dinu, fostul ei soț, cu Magdalena Chihaia: „Onorariu 2.000 de euro, cu contract pe propria firmă'

Citește și: Ramona Gabor a spus adevărul despre relația dintre Monica Gabor și Irinel Columbeanu: „Monica îl ajută cum poate și a educat-o și pe fiica ei să fie la fel, ținând cont de cum s-au terminat lucrurile' / După divorț, Irinel i-a luat Monicăi și copilul și cadourile

Medicul Marina Gavril intenționa să-și ia permis de portarmă

Femeia a fost ucisă marți seara, în jurul orei 21, trupul său fiind descoperit la scurtă vreme. Descoperirea sinistră a fost făcută de una dintre angajatele medicului dentist Marina Gavril, în cabinetul aflat la parterul unui bloc din Brăila. Femeia de serviciu a găsit-o prăbuşită în camera în care ţinea instrumentarul. Medicul stomatolog, în vârstă de 41 de ani, zăcea într-o baltă de sânge.

Avea mai multe răni la gât şi pe braţe, semn că a încercat să se apere ca să-şi salveze viaţa. Speriată, femeia l-a sunat imediat pe soţul dentistei – şi el medic stomatolog, care are cabinetul la câteva sute de metri. Imediat, strada a fost blocată de zeci de poliţişti şi criminalişti.

Potrivit Digi24, Marina Gavril era foarte speriată de mai multe luni, după ce mai mulți indivizi i-ar fi intrat în curte și în imobilul în care locuia. Femeia intenționa chiar să-și cumpere pistol, după ce obținuse recent permisul de portarmă.

Surse din anchetă spun că este puțin probabil să fi fost vorba de o tâlhărie, pentru că din cabinet nu lipseşte nimic. Anchetatorii au deschis dosar penal pentru omor.

foto: observatornews.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton