Crima din Crângași. Un bărbat de 47 de ani a fost omorât în bătaie, pe stradă, de doi adolescenți. De la ce a pornit conflictul

 Dumba Gabriela
.

O crimă îngrozitoare a avut loc aseară, în cartierul Crângași din București. Doi tineri de 16 şi 20 de ani au omorât în bătaie un bărbat de 47 de ani, în Parcul Crângaşi, în plină stradă, sub privirile mai multor martori care nu au intervenit în conflictul dintre ei. Criminalii s-au predat după mai multe ore și au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Potrivit unor surse judiciare, marţi seara, în jurul orei 20:26, în Parcul Crângaşi din Sectorul 6, mai multe fete însoţite de doi băieţi de 16 şi 20 de ani au aşteptat o altă fată pentru a-i aplica o corecţie fizică. Fata ce urma să fie bătută a aflat, aşa că a venit la discuţii însoţită de concubinul mamei sale, un bărbat în vârstă de 47 de ani.

438078386_3806834046220778_2902388639697776489_n438078386_3806834046220778_2902388639697776489_n

Bărbatul a fost ucis în bătaie, în plină stradă, în cartierul Crângași

Potrivit primelor surse, citate de Observator, fetele din cele două tabere au discutat amiabil, însă băieţii s-au luat la ceartă cu bărbatul de 47 de ani. Situaţia a degenerat într-un conflict fizic. Băieţii au luat nişte araci din lemn de pe trotuar şi i-au aplicat bărbatului numeroase lovituri, în special în zona capului.

Cu ultimele puteri, bărbatul a încercat să se salveze din mâinile bătăuşilor și s-a târât în stradă. Din păcate a fost prins la scurt timp şi bătut până şi-a dat ultima suflare, sub privirile șoferilor aflați în acel moment în trafic, care nu au făcut altceva decât să claxoneze, potrivit unor imagini apărute între timp.

„La data de 15.05.2024, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au pus în mișcare acțiunea penală împotriva a doi inculpați (cu vârste de 16 și 20 de ani), cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de omor și tulburare a ordinii și liniștii publice. În baza mijloacelor de probă administrate, procurorii au reținut, în esență, următoarea situație de fapt:

La data de 14.05.2024, în jurul orei 20:26, în timp ce se aflau în apropierea unui parc din Sectorul 6 București, în urma unui conflict spontan, cei doi inculpați i-au aplicat victimei, un bărbat de 46 de ani, numeroase lovituri cu obiecte contondente – araci din lemn pe care i-au luat de apropiere – în special în zona capului, provocându-i leziuni incompatibile cu viața. Agresiunile au început pe trotuarul din apropierea parcului, iar protagoniștii s-au deplasat până în mijlocul unei intersecții, acela fiind locul în care au fost aplicate loviturile care au produs decesul victimei. La agresiuni a asistat un număr mare de persoane – pietoni și conducători auto, cărora le-au fost provocate sentimente de teamă, revoltă și indignare, fiind astfel tulburată ordinea și liniștea publică”, a transmis Parchetul Capitalei.

Citește și: Cum se descurcă Mihai Morar ca tată de trei fete și ce spune despre al patrulea copil: „Nu am dus niciodată copiii la școală, la grădiniță, dimineața. Mă uit la Adela și Radu Vâlcan…’ / EXCLUSIV

Citește și: Dinu Maxer a petrecut Paștele în spital, după ce mama lui a fost internată din cauza problemelor de sănătate: „E un șoc. Am chemat salvarea la telefon și…’

Citește și: Alina Pușcău, singura româncă de la petrecerea de după Met Gala 2024. Modelul a impresionat cu o rochie foarte decoltată, cu șliț adânc pe picior

Ucigașii bărbatului din Crângași s-au predat la Poliție

Trupul victimei a fost transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici”, în vederea efectuării autopsiei. 

După mai multe ore de căutăroi, cei doi tineri care l-au ucis pe bărbatul de 47 de ani s-au predat singuri la Secţia 20 Poliţie şi şi-au recunoscut vinovăţia în timpul audierilor.

Ei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind acuzaţi de omor şi tulburare a ordinii şi liniştii publice, urmând a fi prezentaţi la Tribunalul Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei.

foto: Facebook Ovidiu Anghel/ Antena 3

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton