Crimă șocantă în Drobeta Turnu Severin. O tânără de 26 de ani, ucisă de fostul iubit recidivist, chiar în scara blocului

 Laciu Andreea
.

O crimă în Drobeta Turnu Severin a șocat o țară întreagă! O tânără de 26 de ani a fost ucisă cu bestialitate de către concubinul ei, în vârstă de 53 de ani. Bărbatul a înjunghiat-o de mai multe ori, întâi în fața blocului în care locuia femeia, apoi a urmărit-o în scara blocului, unde a omorât-o. Culmea este că bărbatul a fost eliberat în această vară din penitenciar, unde ispășise o pedeapsă de 20 de ani pentru omor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

O tânără de 26 de ani a fost omorâtă de concubinul ei. Prima dată, a fost înjunghiată prima dată pe o bancă aflată în fața blocului, apoi femeia a fugit în scara blocului, sperând să scape de atacator. Din păcate, acesta a urmat-o, apoi a înjunghiat-o din nou.

O tânără de 26 de ani, ucisă de fostul iubit recidivist

Se pare că bărbatul a găsit-o pe concubina lui în fața blocului în care ea locuia, pe o bancă. Au avut un schimb scurt și acid de replici, dar atacatorul parcă a înnebunit de furie. A scos un cuțit pe care îl ținea în geacă și a înjunghiat-o pe femeie, potrivit Actual Mehedinţi.

Tânăra de 26 de ani a reușit să ajungă în scara blocului, unde a strigat după ajutor. Concubinul ei în vârstă de 53 de ani a urmărit-o din nou și a atacat-o și în scara blocului, acolo unde a înjunghiat-o de opt ori, până când femeia și-a dat ultima suflare.

Citește și: A murit Gheorghe Mencinicopschi, la 73 de ani. Ce boală avea doctorul Menci

Citește și: Cum a reacționat Ioana Dichiseanu după ce Delia a spus că nu vrea copii: „Sunt persoane care nu ar fi capabile să…”

Citește și: Mariana Nicolesco a fost înmormântată cu onoruri militare. Soprana a încetat din viață la 73 de ani

Citește și: Cine este Brigitta Gheorghe de la Chefi la Cuțite. A cântat la nunta Elenei Băsescu și a apărut în videoclipul lui Snoop Dogg

Bărbatul și-a ucis și fosta iubită

Echipajele de salvare au fost alertate de vecini, dar medicii nu au putut decât să constate decesul tinerei de 26 de ani. Bărbatul în vârstă de 53 de ani este recidivist. În această vară, a ieșit din penitenciar, unde a stat timp de 20 de ani în spatele gratiilor pentru că și-a ucis fosta concubină. Criminalul a fost prins și se află în custodia polițiștilor și este cercetat pentru omor calificat. 

„La faţa locului am găsit o victimă cu trei plăgi înjunghiate, hemitorace anterior drept şi hemitorace posterior drept, inconştientă. S-au început manevrele de resuscitare, s-au efectuat 45 de minute, dar, din păcate, s-a constatat decesul de către medicul SAJ aflat la faţa locului”, a declarat Zenaida Jugravu, purtătorul de cuvânt SAJ Mehedinți, conform Observator.

Ce spun martorii

Cei care au fost de față în seara crimei susțin că ar fi fost în stare de ebrietate.

Venea la noi în casă cu japca, la 12 noaptea, la 1 noaptea, la 2 noaptea. Da! Chiar a fost în casă cu ea, a băut cu ea acolo şi după au venit afară, pe bancă. Aici a tăiat-o, a declarat un martor, conform sursei citate anterior.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton