Crimă în Grădina Botanică din Craiova. O fată de 14 ani a fost ucisă, iar un tânăr a fost grav rănit

 Dumitrache Laura
.

Crimă în Grădina Botanică din Craiova. În cursul zilei de marți a avut loc o adevărată tragedie în Grădina Botanică din Craiova. O fată în vârstă de 14 ani și un băiat au fost înjunghiați de un tânăr de 17 ani. Din păcate, adolescenta a murit, iar băiatul a fost rănit grav. Un trecător i-a găsit și a sunat de urgență la 112. Se pare că agresorul este fiu de polițist și elev la Colegiul Militar din Craiova. Conform cunoscuților victimelor, criminalul ar fi fostul iubit al adolescentei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Crimă în Grădina Botanică din Craiova. Doi tineri au fost înjunghiați în Grădina Botanică de un băiat de 17 ani. Fata de 14 ani a decedat, iar prietenul ei, un băiat de 19 ani, a fost rănit grav. Potrivit surselor, agresorul este un băiat de 17 ani, elev la Liceul Militar din Craiova.

crima craiova tanara ucisacrima craiova tanara ucisa

Crima a avut loc marți după-amiază, în Grădina Botanică din Craiova. Conform primelor informații, adolescenta în vârstă de 14 ani se afla în parc împreună cu prietenul ei, iar cei doi au fost atacați de fostul partener al fetei.

Citește și:Crimă șocantă în Berceni: o fetiță de 12 ani a fost găsită moartă în lada de la pat. Mama ei a fost arestată în Spania

Citește și:Crimă dublă în Bran. Un pompier și soția lui au fost găsiți morți în casă: 'Nu aveau dușmani'

Citește și:Crimă triplă la Turnu Măgurele. Tânăra de 16 ani care a fost ucisă, împreună cu iubitul ei, era însărcinată

Citește și:Crimă șocantă în Drobeta Turnu Severin. O tânără de 26 de ani, ucisă de fostul iubit recidivist, chiar în scara blocului

Tânărul de 17 ani care a ucis-o pe fata de 14 ani în Grădina Botanică din Craiova a fost reținut

Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj a decis miercuri, 28 iunie 2023. reținerea pentru 24 de ore a elevului de 17 ani care a ucis o adolescentă de 14 ani în Grădina Botanică din Craiova și a rănit grav un tânăr de 19 ani.

În cauză se efectuează cercetări de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor, prev. de art. 188 alin. 1 C.pen., cu aplicarea art. 113 şi urm. C. pen. şi tentativa la omor, prev. de art. 32 alin. 1 rap. art. 188 alin. 1 C. pen., cu aplicarea art. 113 şi urm. C. pen., în final ambele cu aplicarea art. 38 alin. 1 C. pen.. 

Prin ordonanţa din data de 28.06.2023 emisă de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj s-a dispus reţinerea inculpatului minor pentru o durată de 24 ore, acesta urmând a fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă.„, transmit autoritățile.

Crimă în Grădina Botanică din Craiova

În cursul zilei de marți, o tânără în vârstă de 14 ani și un băiat de 19 ani au fost înjunghiați în Grădina Botanică din Craiova. Din păcate, adolescenta a murit, iar autorul faptei ar fi chiar fostul ei partener, în vârstă de 17 ani. Tânăra era împreună cu un prieten, iar cei doi ar fi fost atacați de fostul iubit al acesteia. A început să ţipe şi un om a sunat la 112. Era gelos”, spune un martor.

Agresorul l-a lovit pe tânărul de 19 ani, a scos un cuțit din buzunar și l-a înjunghiat în piept, mână și picior. Fata ar fi încercat să-și ajute prietenul, dar a fost înjunghiată și ea de agresor. Din păcate, tânăra a murit la fața locului, iar prietenul ei a fost transportat la spital, fiind în stare gravă. Atacatorul a fugit de polițiști, dar a fost prins în cele din urmă de autorități.  

Era fostul lui Melisse și a prins-o pe Melisse înșelându-l cu un băiat, și i-a înjunghiat pe ambii. Am auzit descrierea lui, că avea părul lung, că îl avea pe spate și că era cu mască pe față, mănuși', a spus o tânără, potrivit stirileprotv. I-a spus c-o s-o omoare, era programată, deci se știa', a mai spus un localnic, potrivit sursei citate mai sus.

Liceul Militat din Craiova, declarații despre elevul care a ucis-o pe fata de 14 ani în Grădina Botanică

Colegiul Național Militar „Tudor Vladimirescu”  din Craiova a făcut mai multe precizări despre elevul care a ucis-o pe Meliss și a înjunghiat un tânăr de 19 ani. „Elevul, în vârstă de 17 ani, a fost admis în Colegiul Național Militar „Tudor Vladimirescu” în anul 2020 și se afla în vacanța de vară.Pe parcursul celor trei ani de studii în instituția noastră, elevul a avut rezultate bune la învățătură, a absolvit ultimul an de studii, respectiv clasa a XI-a, cu media 7,67, nefiind înregistrat cu abateri disciplinare grave. A fost declarat apt în urma testărilor psihologice desfășurate în cadrul proceselor de selecție, conform baremelor în vigoare pentru admiterea în învățământul militar liceal„, se arată în comunicatul MApN, transmis miercuri, potrivit Antena 3.

Conducerea instituției de învățământ va pune la dispoziție autorităților toate datele și informațiile necesare. De asemenea, a fost numită o comisie internă pentru cercetarea împrejurărilor în care s-a produs tragedia.

Cine este autorul crimei de la Craiova

Autorul crimei de la Grădina Botanică din Craiova este un tânăr în vârstă de 17 ani, elev la Liceul Militar și fiu de polițist. Acesta a declarat în fața anchetatorilor că era pentru prima dată când îi vedea pe cei doi, dar în momentul în care a trecut pe lângă ei, s-a uitat insistent la fata de 14 ani, Meliss. Tânărul care o însoțea l-a întrebat de ce o privește așa, moment în care agresorul l-a atacat, relatează Antena 3.

Prietenul fetei i-ar fi dat o palmă atacatorului, iar acesta a scos un cuțit din rucsac și l-a înjunghiat. Meliss a început să țipe după ajutor, dar agresorul s-a năpustit asupra ei și i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit. Din păcate, acestea i-au fost fatale. Un trecător a sunat la 112 după ce a auzit tipetele fetei, iar la scurt timp, agresorul a fost prins.

Tânărul în vârstă de 19 ani, se află în comă

Tânărul care era împreună cu Meliss, tânăra de 14 ani, a fost înjunghiat de agresor și a fost transportat de urgență la spital. Băiatul se află în stare gravă, iar medicii încearcă să-i salveze viața. În momentul de față, Emi, tânărul de 19 ani, este în comă, după ce a fost înjunghiat în abdomen, torace și la nivelul regiunii cervicale.

Tânărul se află acum, încă în sala de operație. Intervenția se va finaliza curând. În sala de operație a intrat o echipă complexă de medici. S-au găsit plăgi penetrante la nivelul regiunii cervicale, toracelui și abdomenului, fiind interesate splina și stomacul. Pacientul a pierdut peste 4 litri de sânge, la nivelul regiunii cervicale, în torace și în abdomen. Este în continuare în stare gravă, în șoc hemoragic. După finalizarea intervenției chirurgicale va fi transferat în clinica ATI unde va fi monitorizat permanent, va primi tratament de terapie intensivă, susținut și complex, va fi ingrijit și supravegheat de aceeași echipă multidisciplinară de medic', au declarat cadrele medicale.

Sursa foto: Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton