Cristian Molnar, tânărul luat de viitură în Italia, a fost înmormântat! Fratele acestuia este revoltat: "Acum că familia mea are un cadavru de plâns, vreau adevăr și dreptate!"/ Imaginile durerii

 Dumba Gabriela
.

Cristian Molnar, tânărul luat de viitură în Italia, a fost înmormântat în urmă cu două zile. Trupul neînsuflețit al lui Cristian Molnar, luat de apele râului Natisone din Italia împreună cu iubita lui și o altă prietenă, a fost descoperit sub o stâncă, după săptămâni întregi de căutări. Fratele lui Cristian Molnar este revoltat și cere dreptate pentru cele trei vieți care au pierit.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!

​Cristian, Bianca și Patrizia au fost înghițiți de apele învolburate ale râului Natisone din Italia, iar după lungi căutări, cele două fete au fost găsite fără suflare și conduse, mai apoi, pe ultimul drum de către familiile îndurerate.

1bf905e4-9758-49d8-a14a-d1f01e87ef3c1bf905e4-9758-49d8-a14a-d1f01e87ef3c

Cristian Molnar a fost înmormântat. Imaginile durerii

Trupul neînsuflețit al lui Cristian Molnar a fost adus în România zilele trecute, iar apropiații au făcut o ceremonie de adio la Capela Târna Mare, iar imaginile sunt pline de durere.

La capela din localitate, părinții, rudele apropiate, dar și cunoscuți și tineri din localitate, aceștia din urmă în costume populare, i-au fost alături tânărului sătmărean. Nu au lipsit steagurile de nuntă, fiindcă Cristian nu a apucat să se însoare. Tinerilor necăsătoriți din Țară Oașului le sunt făcute toate obiceiurile normale ca să poată trece în lumea cealaltă împăcați că au trecut prin toate tainele.

Fratele lui Cristian, Petru, a fost foarte implicat în procesul de căutare și a sperat până în ultima clipă că îl va găsi în viață, însă coșmarul său s-a dovedit a fi realitate. Toate speranțele lui Petru au fost spulberate duminică, ziua în care echipele de salvatori au găsit trupul neînsuflețit al tânărului sub o stâncă, într-o zonă extrem de periculoasă.

„Acum că familia mea are un cadavru de plâns, vreau adevăr și dreptate pentru Cristian', au fost declarațiile lui Petru, potrivit corriere.it.

Citește și: Cum se înțeleg Smiley și Gina Pistol după un an de căsnicie: „E un om cu care îți place să petreci timp, pentru că e amuzantă, e caldă, e generoasă, sinceră. Avem o chimie amândoi'

Citește și: Cum gestionează Dinu Maxer faptul că stă în bloc cu fosta soție după divorț: „Dacă locuiește la 5 km sau la 3 etaje e același lucru. Apropierea de Deea…’ / Artistul e logodit cu Magdalena Chihaia

Trupul lui Cristian Molnar a fost găsit după 23 de zile de la tragedie

Trupul lui Cristian Casian Molnar a fost descoperit la aproape o lună de la tragedia petrecută pe plaja Premariacco, unde acesta sărbătorea împreună cu prietenele sale, Bianca Doros (23 de ani) și Patrizia Cormos (20 de ani).

Cu toate că Patrizia Cormos, Bianca Doros și Cristian Molnar au stat zeci de minute în șir îmbrățișați, în speranța că vor fi salvați de pompieri, aceștia au murit în apele învolburate ale râului. 

După mai bine de trei zile de căutări, trupurile neînsuflețite ale celor două fete au fost găsite de pompieri, la aproximativ 700 și 1000 de metri de locul unde au fost văzute ultima dată. Cristian a fost căutat zi și noapte de salvatori, însă trupul lui neînsuflețit a fost descoperit ieri, 25 iunie 2024, abia după ce nivelul de apă a scăzut. 

Potrivit presei din Italia, trupul lui Cristian Molnar a fost prins între stânci și crengi, la doar 500 de metri de podul roman din Premariacco, de unde zeci de oameni au întregistrat momentul în care tânărul le ținea strâns în brațe pe cele două fete. 

Mai mult decât atât, oamenii au fost șocați să afle că trupul neînsuflețit al acestuia a fost găsit atât de aproape de locul în care s-a produs tragedia.

„Și de ce l-au găsit abia acum? Dacă a fost acolo la 500m?', „Le-au trebuit 20 de zile să îl caute când era fix acolo', „Totuși era atât de aproape și să nu-l găsească mai devreme', au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

foto: presasm.ro / protv.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton