Cum s-a ales o turistă din România cu o notă de plată uriașă la o tavernă din Thasos, Grecia: „Se practică metoda”

 Ifrim Georgiana
.

A venit sezonul estival, iar turiștii români au început deja să plece în concedii. Pentru mulți dintre aceștia, Grecia rămâne destinația favorită, datorită serviciilor de calitate, a atracțiilor turistice, dar și a prețurilor avantajoase. Pe un grup de Facebook, o româncă a povestit că s-a ales cu o notă de plată uriașă la o tavernă grecească, trăgând un semnal de alarmă pentru viitorii clienți. Iată ce i s-a întâmplat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Când vine vorba despre destinațiile de vacanță din perioada verii, mulți români preferă să-și rezerve sejururi în Grecia, având în vedere ofertele avantajoase, nisipul fin, plajele întinse sau vestigiile istorice. Pe grupurile de Facebook, turiștii români au început să-și împărtășească experiențele din vacanță, iar unii dintre aceștia s-au arătat dezamăgiți de prețurile practicate pe litoralul grecesc, în această vară.

Citește și: Cine sunt și cu ce se ocupă părinții lui Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan. Artista i-a cunoscut deja

Citește și: Dana Roba vorbește și a reușit să-și amintească faptul că soțul a lovit-o cu ciocanul în cap: „A început să facă terapie la picioare. A deschis ochii și…”

Citește și: Cum i-a filmat Theo Rose pe Anghel Damian și pe Sasha, fiul lor: „Ne-am pus în locul lor și…”

Citește și: Andrei Duban a împlinit 51 de ani. Cum a petrecut de ziua lui de naștere și cum arată după ce și-a tăiat stomacul: „Port haine măsura M, chiar S de la XXL. Am slăbit cam…' / EXCLUSIV

Cum s-a ales o turistă din România cu o notă de plată uriașă la o tavernă din Thasos, Grecia

Pe un grup destinat vacanțelor în Grecia, o româncă a povestit o experiență neplăcută de care a avut parte în vacanță. Aflată la o tavernă din Thasos, aceasta a primit o notă de plată neașteptat de mare, susținând că preparatul comandat nu se afla pe meniu. Potrivit acesteia, practica este des întâlnită la restaurantele din zonă, trăgând un semnal de alarmă pentru viitorii turiști.

„Am fost astăzi in Aliki. La prânz am mâncat la taverna/ terasa la care stăteam pe șezlong. Ne-au dat meniu, însă ne-au propus o porție de pește proaspăt. Toate bune și frumoase. A venit peștele, mare, ce este drept. Nota la final: 60 de euro porția. Am înțeles apoi de la alți turiști că se practică metoda asta acolo.

Peștele nu este în meniu, să îi poți vedea prețul. Greșeala noastră a fost că nu am întrebat, însă, am înțeles că oricum ei spun prețul la 100 g și apoi te trezești cu nota de stele Michelin. Am scris asta aici pentru cei ce ajung acolo, să știe la ce să se aștepte', a scris românca pe grupul Forum Thassos.

Mamaia a revenit în preferințele turiștilor români

Potrivit agenților de turism, se pare că Mamaia a revenit în preferințele turiștilor români, gradul de ocupare fiind cu mult în creștere față de anii precedenți.

Conform organizațiilor patronale de turism, rezervările s-au dublat față de anul trecut. Pentru vârful de sezon, gradul de ocupare în stațiunea Mamaia este de aproape 100%.

Sursa foto: Freepik

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton