Cum se simte tânărul de 19 ani înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova. Zeci de oameni donează sânge pentru Emi / Olguța Vasilescu, revoltată după crima care a șocat orașul

 Dumitrache Laura
.

Tânărul de 19 ani care a fost înjunghiat în atacul de la Grădina Botanică din Craiova se află în continuare în stare gravă. Băiatul s-a trezit din comă după aproape două zile de la atacul sângeros. Cu toate astea, medicii le cer ajutorul oamenilor, deoarece Emanuel are nevoie de sânge. Zeci de persoane au donat sânge pentru tânărul înjunghiat. Primarul Craiovei, Olguța Vasilescu este revoltată după crima care a șocat orașul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Tragedia de la Grădina Botanică din Craiova a șocat o țară întreagă. Un elev de 17 ani a ucis o adolescentă de 14 ani și a rănit grav un băiat de 19 ani, în Grădina Botanică. Tânărul înjunghiat se află în stare critică la spital, iar medicii încearcă să facă tot ce le stă în putință pentru a-i salva viața.

crima craiova agresorcrima craiova agresor

Tânărul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova s-a trezit din comă, dar în continuare starea sa de sănătate este critică. La audieri, agresorul în vârstă de 17 ani a recunoscut că a ucis-o pe fată și a spus că îi pare rău, dar pentru tânărul aflat în spital, mai putin.

Citește și: Crimă în Grădina Botanică din Craiova. O fată de 14 ani a fost ucisă, iar un tânăr a fost grav rănit

Citește și:Meliss, fata de 14 ani ucisă în Grădina Botanică, a sunat prima la 112. Mărturia completă a criminalului: „Atunci m-am enervat și…'

Citește și:„Îmi pare rău pentru ea, dar pentru el mai puțin”. Tânărul de 17 ani care a ucis o fată de 14 ani și a înjunghiat un băiat în Grădina Botanică din Craiova și-a recunoscut fapte

Citeste si: „Am crezut că l-am omorât și fata era martor, văzuse totul”. Declarația tânărului de 17 ani care a ucis o adolescentă de 14 în Grădina Botanică din Craiova

Cum se simte tânărul de 19 ani înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova

Emi, tânărul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova s-a trezit din comă la două zile de la atac. Tânărul în vârstă de 19 ani se află în continuare în stare gravă, dar a reușit să le povestească anchetatorilor ce s-a întâmplat. Medicii încearcă să-i salveze viața lui Emi și le-a cerut ajutorul oamenilor, deoarece tânărul a pierdut mult sânge.

Este nevoie de sânge și de mult sânge, de produse de sânge pentru stabilizarea acestui pacient. Starea băiatului este, în continuare, una critică, se află, în continuare, internat în clinica de terapie intensivă a spitalului nostru. Prognosticul este, în continuare, rezervat, este stabilizat, primește tratament complex, susținut de terapie intensivă, a fost politransfuzat, este monitorizat permanent și supravegheat și îngrijit și tratat de acea echipă multidisciplinară.”, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova.

Ulterior, mai mulți oameni au stat la coadă pentru a dona sânge pentru Emanuel. Primii care au făcut apel pentru donare de sânge au fost elevii de la Colegiul Național Carol I din Craiova, liceul absolvit de tânăr. Emanuel este acum student în anul I la Facultatea de Informatică. Zeci de tineri s-au mobilizat să doneze sânge pentru tânărul care trece prin momente dificile.

Nu-l știm pe băiat, dar am venit să facem un gest umanitar. E ceva strigător la cer. În ce țară trăim? La ce ne așteptăm?„, a declarat o persoană care a donat sânge pentru Emanuel.

Numărul celor care au fost sensibilizați de acest eveniment neplăcut este foarte mare, pentru a-l ajuta pe acest tânăr. Și lucrul acesta face ca aceste zile sa fie deosebite. Este nevoie de sânge. În permanență avem nevoie de sânge.”, a declarat directul centrului Regional de Transfuzie Sanguină Craiova, potrivit digi24.ro.

Lia Olguța Vasilescu, reacție acidă după crima din Grădina Botanică

Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei a avut o reacție tranșantă după crima din Grădina Botanică. Edilul este de părere că tânărul de 17 ani a venit special în oraș pentru a omoră pe cineva. De asemenea, primarul a spus că agresorul nu era craiovean.

'A venit special să omoare pe cineva. Vă dați seama cât sânge rece a avut dacă a trecut de 2 polițiști cu care a vorbit și a dat de 20 de ori cu cuțitul într-o persoană. Un psihopat care, atenție, nu era craiovean, a venit special să omoare pe cineva.Cert este că dacă n-ar fi existat acești doi polițiști locali nu ar fi fost prins. Ei l-au identificat imediat pe ucigaș. A putut să fie prins la câteva sute de metri de Gradina Botanică într-un timp recordSă știți că orașul Craiova nu este mai nesigur decât este Timișoara. Unde iată, avem și acolo o crimă, iar ucigașul nu a fost prins, chiar dacă au existat camere de luat vederi„, a spus Olguța Vasilescu.

Atacatorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

În cursul zilei de marți, un tânăr în vârstă de 17 ani a ucis o adolescentă de 14 ani și a rănit grav un băiat de 19 ani, în Grădina Botanică din Craiova. Agresorul este elev al Liceului Militar din Craiova și este fiu de polițist. Deși a fugit de la fața locului, tânărul de 17 ani a fost prins de polițiști.

Atacatorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și a recunoscut că a ucis-o pe fată. De asemenea, minorul a mărturisit că îi pare rău pentru că a ucis-o pe Meliss, dar pentru Emanuel, tânăr internat în spital, mai putin.

A spus că-i pare rău pentru fată, la care am rămas puțin blocat, și doamna procuror și eu și zic: și pentru băiat? Da, îmi pare rău și pentru el, dar mai puțin„, a declarat avocatul agresorului.

Sursa foto: Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton