Primele declarații ale femeii cu "hernie", care nu știa că este gravidă: "Au zis că am născut o fetiță! Am rămas șocată"

 Dumba Gabriela
.

Femeia gravidă în nouă luni, care a fost operată de hernie abdominală și abia atunci medicii au realizat că are un copil în burtă, a făcut primele declarații. Femeia din Gorj mai are două fete acasă și nu a realizat ce se întâmplă atunci când medicii au felicitat-o pentru copil, o fetiță. Aceasta insista că are de fapt două fetițe, nu una, nerealizând că medicii de la spitalul din Târgu Jiu se referă la un nou copil.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Femeia care s-a dus la spitalul din Târgu Jiu cu dureri de burtă, crezând că are hernie, dar s-a trezit cu o fetiță nou-născută, a povestit de pe patul de spital cum au anunțat-o medicii. Femeia povestește că lua anticoncepționale şi nu s-a gândit vreodată că este însărcinată.

Citește și: Ce a pățit Theo Rose când a fost abordată de un grup de necunoscuți, într-o benzinărie din Focșani: „A oprit o mașină cu băieți. Situații în care alte fete s-ar simți amenințate'

Citește și: Când începe Vocea României, sezonul 11: „Avem surprize pentru fiecare antrenor în parte’. Horia Brenciu și Theo Rose împart același scaun

Ce spune femeia cu „hernie”, din Gorj, care era de fapt gravidă în nouă luni

Femeia povestește că lua anticoncepționale şi nu s-a gândit vreodată că este însărcinată. A avut un mare șoc atunci când i s-a spus că mai are un copil.

M-am trezit, mi-au spus că am o fetiță. Eu am zis „nu, am două fetițe”! Nu înțelegeam… Au zis că am născut o fetiță… Am rămas șocată, impresionată! Cum să am o fetiță? Eu tot le ziceam că am două… Nu realizam! Eu am două fetițe gemene acasă. Acum mai am o fetiță… M-am bucurat!”, a declarat femeia din Gorj pentru antena3.ro.

Abia pe masa de operație, medicii și-au dat seama că femeia este însărcinată și s-a efectuat de urgență operația de cezariană. 

'Din prima zi de sarcină până în ultima zi de sarcină sunt semne ale organismului pe care orice femeie, cu cea mai minimă educație sanitară și medicală ar trebui să le recunoască. Nu mai vorbim de trimestrul 2 de sarcină când deja apar mișcările fetale. Îmi este foarte greu să cred că 3, 4,5 luni de zile o femeie să nu își pună problema de ce îi crește abdomenul', este de părere Marius Craina, profesor universitar și medic ginecolog în Timișoara.

Cum se apără medicii din Gorj, după ce au operat de hernie o femeie aflată în durerile nașterii

Femeia gravidă în nouă luni, care a fost operată de hernie abdominală, a mai avut şi alte operații pe abdomen și a declarat pe propria răspundere că nu este însărcinată, că ia anticoncepționale și că are menstruație.

Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu au transmis că pacienta de 35 de ani s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe sâmbătă, cu dureri abdominale și eventrații abdominale după operaţie, care au fost reduse în urma manevrelor făcute de medici.

Pentru a putea fi supusă unor investigații amănunțite, femeia a declarat pe propria răspundere că este exclus să fie însărcinată.

„Medicul chirurg de gardă a decis internarea pacientei pentru supraveghere, căci exista riscul ca eventrația să se restranguleze, ceea ce s-a și întâmplat. Menționăm faptul că, în timpul anamnezei, pacienta a afirmat că nu este însărcinată, că a avut menstruație și se află sub tratament cu anticoncepționale. 

De asemenea, aceasta a declarat pe proprie răspundere că nu este însărcinată și la Laboratorul de Imagistică Medicală, înainte să i se facă raze pulmonare”, mai spun reprezentanții Spitalului.

Între timp, polițiștii au deschis un dosar penal pentru neglijență în serviciu. Iar medicii chirurgi de la spitalul unde a născut femeia amenință că renunță la gărzi pentru că nu le ia nimeni apărarea şi sunt anchetați.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton