Denisa Oltean, o stewardesă din Bistrița, a fost gasită moartă în Japonia, la doar 30 de ani: „Costurile necesare pentru repatrierea corpului sunt extrem de ridicate”

 Miniosu Alexandra
.

Denisa Oltean, o stewardesă din Bistrița, a fost gasită moartă în Japonia, la doar 30 de ani. Familia tinerei este îngenuncheată de durere și speră să-și aducă fiica decedată acasă, pentru a o înmormânta aici. Din păcate, costurile pentru repatrierea trupului neînsuflețit al fetei sunt „extrem de ridicate', iar părinții ei nu-și pot permite. Iată ce apel disperat au făcut!

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Denisa Alexandra Masura Oltean s-a stins din viață la doar 30 de ani, departe de casă… Tânăra lucra ca stewardesă în Japonia, țară în care locuia cu chirie de ceva timp. Părinții ei au fost șocați când au auzit că fiica lor a fost găsită fără suflare, iar autoritățile nipone fac în continuare cercetări pentru a stabili cauza morții. Familia ei cere acum ajutorul românilor pentru a putea să-și repatrieze fata și au făcut un apel disperat în acest sens.

stela enache 3stela enache 3

Tânăra originară din Bistrița lucra ca însoțitoare de zbor și se mutase recent în Japonia. Denisa Oltean stătea cu chirie, dorindu-și dintotdeauna să locuiască în Țara Soarelui Răsare. În urmă cu scurt timp, ea a fost găsită decedată în casa unde locuia.

Citește și: Ce relație există între Jador și Oana Ciocan, după ce au fost fotografiați sărutându-se în Grecia, când toată lumea îi știa despărțiți: „O iubesc foarte mult!'

Citește și: Cum a ajuns artistul Gelu Voicu prezentator de evenimente: 'M-am apucat de asta la amenințarea doamnei Florentina Satmari…' Ce spune despre colaborarea cu actrița de telenovele Joana Benedek / EXCLUSIV

Citește și: Mădălin Ionescu, declarații surprinzătoare despre întoarcerea la Acces Direct: „Nu ar fi colegial să abordez problema astfel. Îmi pare rău…'

Citește și: Andreea Loga, logodnica lui Adrian Minune junior, după ce s-a spus că a fost părăsită de fiul manelistului pentru infidelitate: „Interesați-vă de viețile voastre!

Denisa Oltean, o stewardesă din Bistrița, a fost gasită moartă în Japonia, la doar 30 de ani

Trupul ei neînsuflețit a fost descoperit la mai bine de o săptămână după ce a murit, de către proprietarul locuinței, scrie Cancan. Potrivit autorităților din străinătate, fata ar fi murit pe data de 29 august. Cauza decesului nu a fost încă stabilită și se așteaptă rezultatele autopsiei.

Părinții Denisei Oltean sunt în continuare șocați de vestea că fiica lor, care avea toată viața înainte la 30 de ani, nu se mai află printre noi. Aceștia locuiesc în Spania și încearcă din răsputeri să o aducă acasă pe tânără. Din disperare, ei au făcut un apel public, cerându-le oamenilor ajutorul, din punct de vedere financiar, pentru a reuși să strângă banii de repatriere.

„Cu durere în suflet vă anunțăm trecerea prematură a dragului nostru copil, Denisa Alexandra, care s-a stins departe de casă, în Japonia. În aceste momente grele, familia sa dorește să își ia rămas-bun și să o aducă acasă, pentru a-i oferi un ultim omagiu și o înmormântare în țara sa de origine. Din păcate, costurile necesare pentru repatrierea corpului sunt extrem de ridicate și depășesc resursele familiei.

Transportul internațional, împreună cu procedurile legale și funerare, implică o sumă semnificativă pe care ne este imposibil să o acoperim fără ajutorul dumneavoastră. Facem, așadar, un apel către toți cei care au avut bucuria de a o cunoaște și către cei care doresc să ne sprijine în această perioadă dificilă. Orice contribuție, oricât de mică, ne va aduce mai aproape de a o aduce acasă, lângă cei dragi.

Pentru cei care doresc să contribuie, donațiile pot fi făcute în contul bancar deschis special pentru această cauză: Unicaja: ES81 2103 0864 1100 1001 3027 Beneficiar cont, părinții: Masura Ana sau Masura Ioan Emil Sau bizum la numărul: 678097802 Vă mulțumim din suflet pentru sprijinul și compasiunea voastră. Gândurile și rugăciunile voastre ne oferă putere în aceste momente grele, este mesajul dureros transmis de părinții Denisei.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton