Detalii șocante din trecutul presupușilor ucigași ai afaceristului Adrian Kreiner. Ce a spus Laurențiu Ghiță familiei, chiar în ziua tragediei

 Dumba Gabriela
.

Apar detalii șocante din trecutul presupușilor ucigași ai afaceristului din Sibiu, Adrian Kreiner. Toți trei au la activ diverse infracțiuni, însă familiile nu-i credeau în stare de crimă. Ghiță Laurențiu și Minae Marian Cristian au fost găsiți pe teritoriul Marii Britanii, iar al treilea suspect de crimă, Zuleam Costinel Cosmin, este încă de negăsit. Familia lui Laurențiu Ghiță face dezvăluiri și spune ce le-a transmis acesta chiar în ziua tragediei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Uciderea lui Adrian Kreiner a șocat întreaga țară, inclusiv pe familiile celor trei presupuși criminali. Aceștia erau cunoscuți drept indivizi cu un trecut dubios și cazier stufos, însă nimeni nu-i credea în stare de crimă. Cei trei suspecți sunt originari din Dolj, iar la scurt timp de la incident au părăsit țara pentru a nu fi găsiți de autorități. Doi dintre ei, Ghiță Laurențiu și Minae Marian Cristian, au fost prinși și urmează să fie aduși în România.

11111111

Detalii șocante din trecutul presupușilor criminali ai afaceristului Adrian Kreiner

Costinel Cosmin Zuleam, Cristian Minae şi Laurenţiu Ghiţă, acuzați că l-au torturat și ucis pe afaceristul Adrian Kreiner în propria casă, au povești cutremurătoare de viață.

Costinel Zuleam, căutat de Poliție, și-a abandonat fetița anul trecut, fără a ajuta financiar familia pentru creșterea ei. Așa că fiica, reprezentată de mama ei, a cerut în instanță ca individul să fie decăzut din drepturi și să fie obligat la plata unei pensii de întreținere, potrivit Spynews.ro.

„Admite cererea formulată de reclamanta … în contradictoriu cu pârâtul ZULEAM COSTINEL COSMIN. Dispune ca autoritatea părintească asupra minorei … născută la data de …2016, să fie exercitată exclusiv de către mamă. Stabileşte locuinţa minorei … născută la data de …2016, la mamă. Obligă pârâtul la plata unei pensii lunare de întreţinere în favoarea minorei … născută la data de ….2016, în cuantum de 1/4 din venitul său lunar net, dar nu mai puţin de 1/4 din salariul minim net pe economie, începând cu data introducerii prezentei acţiuni, respectiv 13.01.2022, până la majoratul acesteia. Executorie de drept conform art. 448 alin. 1 pct. 1 Cod procedură civilă. Cu drept de recurs în termen de 30 zile de la comunicare, ce se va depune la Judecătoria Tulcea', a decis instanța în dosarul lui Zuleam.

În 2020, Costinel Cosmin Zuleam, zis Olteanu, împreună cu alţi doi indivizi, a spart un magazin de telefoane dintr-un mall din Slovenia. În doar patru minute a reuşit să doboare uşa de oţel şi să fure telefoane de 155.000 de euro. În faţa judecătorilor sloveni, Costinel Cosmin Zuleam a cerut clemenţă. Le-a spus că are un copil de trei ani acasă. A primit 17 luni de închisoare.

Citește și: „Ce salvăm? Mama sau copilul? Nu era posibil să putem trăi amândoi. Am ajuns la spital cu niște complicații despre care nu știam’. Prin ce greutăți a trecut Maria Buză când l-a născut pe fiul ei / EXCLUSIV

Citește și: Adele s-a căsătorit în secret cu iubitul ei, Rich Paul, după doi ani de relație: „Am făcut-o'. Modul inedit prin care artista a dat marea veste

Marian Cristian Minae, unul dintre presupușii ucigași ai lui Adrian Kreiner, și-a implicat și sora în infracțiuni

Pe de altă parte, Marian Cristian Minae, care a comis o tâlhărie în urmă cu zece ani, a fost condamnat în 2014 la cinci ani de închisoare. După ce a ieșit din spatele gratiilor, Minae a pus bazele unui grup mafiot specializat în trafic de migranți și și-a implicat și sora mai mică în traficul de carne vie.

Acum, fosta studentă silitoare este acuzată de fapte de crimă organizată, într-un dosar în care zeci de migranți sunt citați ca martori. Dosar în care, de altfel, Minae a și fost arestat o perioadă, însă, ca și alți infractori, a fost lăsat în libertate.

În dosarul de crimă organizată care îl vizează pe Minae, judecătorii ar fi trebuit să dea o sentință în luna iulie, însă magistrații au amânat pronunțarea dintr-un motiv incredibil: „Repune cauza pe rol în vederea interpelării inculpaților dacă sunt de acord să preseteze muncă neremunerată în folosul comunității şi stabileşte termen la data de 12.10.2023, ora.11.30 pentru când se citează inculpații şi se încunoştiinţează avocații. Pronunţată în şedinţă publică, azi 14.07.2023'.

Cristian Marian Minae, zis „Puşcărie”, a mai stat cinci ani în închisoare tot pentru jaf. În noaptea de 30 spre 31 decembrie 2013, a dat o spargere de un milion de lei în casa unui om de afaceri din comuna Galicea Mare, Dolj.

Soacra lui Laurențiu Ghiță, suspectat de uciderea lui Adrian Kreiner, dezvăluie ultima discuție cu acesta

Soacra lui Laurențiu Ghiță, unul dintre bărbații suspectați de uciderea lui Adrian Kreiner, a vorbit despre ginerele ei și a dezvăluit ce a făcut aceasta în ziua în care omul de afaceri a fost omorât.

„Eu îl știu, din câte îl știu, de băiat cuminte. O fi furat, o fi făcut ceva, în schimb, să omoare un om nu îl credeam în stare.(…) În țară nu muncea, era pe acasă, făcea prin curte.(…) Ne-a spus (n.r. în ziua tragediei) că el se duce la muncă și că trebuie să plece.(…) Dacă noi știam că el pleacă acolo să facă ceva sau aici, la vecini, oare îi dădeam voie', a povestit soacra lui Laurențiu Ghiță la Acces Direct.

Soacra lui Laurențiu Ghiță a mai dezvăluit că peste 30 de mascați au intrat în locuința bărbatului și au făcut percheziții în toată casa.

„Nu bănuiam, le-am spus și domnilor mascați când au venit 30 peste mine, mi-au abuzat nepotul.(…) Au făcut percheziții în toată curtea, în toată casa, le-am dat voie.(…) Noi nu știm absolut nimic și nici nu ne vine să credem ceea ce a făcut. Nu știu ce a făcut copilul ăsta, nu știu unde a plecat. A spus că pleacă la muncă. A lucrat în Anglia și în Germania.(…) Sunt de trei, patru ani (n.r. fiica ei într-o relație cu Laurențiu Ghiță), au fost plecați, au muncit în fabrică amândoi. Ei au venit acasă de câteva luni', a mai mărturisit femeia. 

Când vor ajunge în România cei doi bărbați suspectați de uciderea lui Adrian Kreiner

În dimineața zilei de 19 noiembrie, aceștia au fost dați în urmărire generală, iar la câteva ore distanță au fost găsiți pe teritoriul Marii Britanii. Aceștia sunt Ghiță Laurențiu și Minae Marian Cristian, astfel că Zuleam Costinel Cosmin este încă de negăsit.

Dacă nu vor colabora cu autoritățile și se vor opune procedurilor, cei trei suspecți ar putea să mai petreacă câteva luni în Irlanda și Scoția, chiar și jumătate de an, lucru care ar ține ancheta pe loc. Rămâne de văzut, însă, ce atitudine vor avea suspecții și cât va dura întreaga procedură de extrădare.

Deși cei trei bărbați  sunt pricipalii suspecți, s-a descoperit în urmă cu puțin timp că au avut un complice, care i-ar fi transportat cu mașina și l-ar fi ajutat pe liderul grupului să iasă din țară. 

Astfel că presupusul complice a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton