Diana, fata atacată de urs pe Jepii Mici, urma să aibă un frate. Însărcinată cu un băiat, mama tinerei este devastată de durere: "I-am spus că sunt prăpăstii, că sunt o grămadă de lucruri periculoase..."

.

Mama Dianei, fata atacată de urs pe Jepii mici, cu un ochi râde și cu altul plânge. Și-a înmormântat un copil și se pregătește să-l întâmpine pe lume pe celălalt. Până acum câteva zile, femeia trăia una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei, dar a trecut de la extaz la agonie. Mama Dianei a prevestit tragedia și a insistat ca fiica ei să nu plece la munte, însă, din păcate, premoniția ei a devenit realitate.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Cazul Dianei, tânăra care și-a găsit sfârșitul într-o râpă de aproape 200 de metri în timp ce încerca să scape de ursul care o atacase, a șocat întreaga țară. Mama fetei povestește că nu a fost prima dată când copila se confrunta cu pericolele întâlnirii unui urs. Acum ceva timp, Diana i-ar fi spus tatălui ei că fusese fugărită de un urs pe Muntele Tâmpa.

Diana, fata care a murit pe Jepii Mici, urma să aibă un frate

Familia Dianei Maria era în culmea fericirii până la tragedia de săptămâna trecută. Fiind despărțiți, părinții ei au ales să își refacă viața, iar vestea că mama sa este gravidă a bucurat-o enorm pe fata de 19 ani.

Aștepta cu sufletul la gură ca fratele ei să vină pe lume și să îl poată strânge în brațe, însă nu a mai apucat. Înmormântarea a avut loc sâmbăta trecută, în orașul ei natal, acolo unde au fost prezente zeci de persoane.

Mama Dianei a mai declarat că a încercat să o avertizeze pe Diana cu privire la pericolele din munți, însă aceasta și-a dorit foarte mult să meargă pe traseul montan, în ciuda îngrijorării femeii.

I-am spus că sunt prăpăstii, că sunt o grămadă de lucruri periculoase. I-am spus: ‘Dia, dacă te duci, eu o să stau panicată, dacă nu o să ai semnal în munte? Și mi-a spus să nu mă mai panichez, că nu se va întâmpla nimic’, a continuat mama Dianei, plângând.

Citește și: Cum și-a cerut Maria Dragomiroiu soțul în căsătorie, în urmă cu 38 de ani, în timpul unui turneu: ‘Când am văzut-o cu verighetele, i-am zis să se ducă la mama și la tata să mă ceară…’/ EXCLUSIV

Citește și: Cât costă cazarea la cele cinci apartamente ale lui Jorge, de la mare: „Proiectul a costat peste 500.000 de euro. Este primul an când începem să câștigăm din această investiție’. A avut un mare eșec în afaceri, în trecut / EXCLUSIV

Mama Dianei, fata de 19 ani ucisă de urs pe Jepii Mici, despre ultima discuție cu fiica ei, în ziua tragediei

Mama Dianei a povestit cât de fericită era tânăra după ce luase BAC-ul. Fata o anunțase pe femeie că vrea să plece la munte după examen, lucru pe care l-a și făcut, împreună cu prietenul ei.

„A fost cea mai fericită zi din viața ei. Abia aștepta să termine… Am dat bac-ul împreună, și eram așa de fericite amândouă că am terminat. Și apoi mi-a spus că marți urmează să meargă la munte. Că urmează să meargă cu băiatul acela, că va sta cu cortul și că miercuri va merge la Vârful Omu. Își dorea să ajungă pe Vârful Omu’, a dezvăluit mama Dianei.

Femeia a povestit apoi despre ultima discuție pe care a avut-o cu fiica ei, în dimineața tragediei. Și-a dat seama că ceva nu e în regulă atunci când Diana nu i-a mai răspuns la telefon.

„La 10:45 am vorbit cu ea, după care, de la 17:00, am tot încercat să dau de ea. Ea îmi răspundea mereu la telefon, nu exista zi în care să nu-mi răspundă la primul mesaj sau la primul apel. Și când am văzut că nu răspunde mi-am dat seama că ceva nu este în regulă, că ceva s-a întâmplat’, a povestit femeia, cu lacrimi în ochi.

Totodată, mama tinerei de 19 ani a spus cine era băiatul cu care Diana se afla în vacanță atunci când a avut loc tragedia. Potrivit spuselor ei, nu era iubitul ei, ci doar un prieten apropial al fetei.

„Băiatul nu era iubitul ei, era un prieten care poate, în devenire, ar fi fost iubitul ei la un moment dat, nu știu. Nu am putut să vorbesc cu el, nu am vorbit cu nimeni, nu m-am uitat la nimic. Nu am putut’, a mai susținut ea.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton