Două eleve de 15 ani s-au sinucis împreună, după ce au petrecut cu prietenii, în Lupeni. Mesajul lor de adio: "Mulțumim că ne-ați jignit. Ne omorâm din cauza voastră!"

 Dumba Gabriela
.

Două eleve de 15 ani, din orașul Uricani, s-au sinucis împreună, sâmbătă, după ce au petrecut cu prietenii. Adolescentele s-au aruncat în gol, de pe un turn de apă înalt de circa 20 de metri, ce aparţine unei foste fabrici din municipiul Lupeni. Înainte de tragedie, elevele de 15 ani au lăsat un mesaj de adio într-un grup de WhattsApp și și-au învinuit prietenii pentru sinuciderea lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Între timp apar detalii șocante despre cele două eleve care au decis să se sinucidă împreună, în încercarea de a găsi motivația gestului extrem la care au recurs. Cele două fete se cunoaşteau, au fost colege până în clasa a VIII-a, după care au rămas prietene, chiar dacă au intrat la licee tehnologice diferite, una în Uricani, ceealaltă în Vulcan.

Cele două eleve care s-au sinucis, în Lupeni, au lăsat un mesaj de adio

Potrivit martorilor, nimic nu prevestea ce se va întâmpla. Fetele au petrecut alături de prieteni, chiar înainte de gestul extrem. Imediat după petrecere însă, cele două au plecat spre o fabrică dezafectată. Pentru a ajunge acolo, fetele au fost nevoite să meargă pe jos aproximativ 15 minute, printre ruine, și să coboare o vale extrem de abruptă.

Chiar înainte de a sări în gol, în jurul orei 17:00, una dintre tinere și-a sunat mama, pe care a anunțat-o unde este și ce vrea să facă. Femeia a sunat imediat la 112. Tatăl fetei nu a mai așteptat însă intervenția salvatorilor. S-a urcat în mașină și a plecat spre locul indicat de fiica lui.

A fost, de altfel, și cel care a ajuns primul la fața locului. Din păcate, a fost prea târziu. Medicii sosiți imediat după el au încercat să o resusciteze pe una dintre fete, însă fără succes, potrivit Antena 3.

Fetele au lăsat și un bilet de adio într-un grup de WhattsApp, comun cu prietenii lor.  

'Mă bucur că v-am cunoscut! Mulțumim că ne-ați jignit și că ne-ați făcut în toate felurile! Sunteți un grup toxic și veți fi în continuare! Ne omorâm din cauza voastră! Pa!', a fost ultimul mesaj pe care ambele fete l-au postat pe grupul de WhattsApp.

Analizele medico-legale care vor fi gata astăzi vor stabili dacă cele două fete au consumat și droguri înainte de a recurge la gestul extrem.

Citește și: „Inevitabil apar certuri. Se creează un mediu tensionat, nociv pentru copil’. De ce a divorțat Christian Sabbagh de fostele soții. În ce relații a rămas cu ele și cu copiii din primele două căsnicii / EXCLUSIV

Citește și: „Este o luptă grea și costisitoare. Încercăm toate terapiile din lumea asta’. Christian Sabbagh și-a înscris fiul diagnosticat cu autism la o grădiniță specială. Cu ce se ocupă ceilalți copii ai prezentatorului / EXCLUSIV

Fetele care s-au sinucis în Lupeni erau eleve model

Potrivit ISJ Hunedoara, adolescentele nu lipseau de la școală și nu s-au plâns colegilor că ar avea probleme acasă. De asemenea, primarul Uricani, Dănuţ Buhăescu, a spus într-o intervenție la Antena 3 că fetele proveneau din familii obișnuite și nu aveau probleme evidente.

Tatăl fetei care și-a anunțat mama că se va sinucide este angajat al Primăriei Uricani și a ajuns la fabrica dezafectată din Lupeni în același timp cu un salvatorii.

Din păcate, și-a găsit fata fără suflare, alături de a doua adolescentă pentru care s-au făcut manevre de resuscitare, dar fără succes.

Poliţiştii au început cercetări cu privire la motivele şi circumstanţele în care a survenit tragedia, în cauză fiind întocmit dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton