Dublă crimă în Constanța: două femei au fost găsite moarte, una în Mamaia, cealaltă la marginea drumului, mâncată de șacali. Cine sunt suspecții și de ce le-ar fi omorât

 Dumba Gabriela
.

Dublă crimă în județul Constanța. Cadavrele a două femei au fost găsite, pe rând, în decurs de câteva săptămâni distanță, una dintre tinere fiind descoperită întâmplător, la marginea drumului, mâncată de șacali. Anchetatorii cred că același bărbat le-a omorât pe amândouă, însă nu singur, ci ajutat de iubita lui și fiul minor al acesteia.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Primul cadavru, cel al Deliei, a fost descoperit în luna iulie, într-un apartament din Mamaia Nord. Al doilea, cel al Denisei, a fost descoperit săptămâna trecută, pe un câmp, sfâșiat de șacali, între localitățile Sinoe și Mihai Viteazu.

Cine erau cele două fete omorâte în Constanța

Iana Denisa avea 28 de ani şi era din Timişoara. A plecat la mare, iar la jumătatea lunii august apropiaţii au pierdut legătura cu ea. Prietenii şi familia au dat- o dispărută în urmă cu exact două săptămâni.

„Am păstrat o legătură frumoasă între mine şi ea, urma să ne vedem acum, de ziua mea, pe 16 septembrie. Am încercat să o sun, are telefonul închis. M-a sunat un prieten comun pe care îl avem: „E adevărat ce s-a întâmplat cu Denisa? Am zis că nu e posibil aşa ceva, am închis telefonul şi am încercat să sun în stânga, în dreapta, a declarat fostul iubit la Observator.

Tânăra a fost găsită fără suflare absolut întâmplător. Un şofer i-a văzut cadavrul, pe marginea drumului ce leagă localităţile Sinoe şi Mihai Viteazu, la 60 de kilometri de Constanţa. Medicii au descoperit că fusese ucisă şi aruncată pe câmp unde a fost sfâşiată de şacali.

Anchetatorii cred că Denisa nu este singură victimă a criminalului. În iulie, o altă tânără care presta servicii sexuale a fost găsită fără suflare într-un apartament din Mamaia. Delia, în vârstă de 34 de ani, dispăruse la începutul lunii iulie, după ce a plecat din Tulcea în Constanța. Toate bunurile fetei dispăruseră, iar maşina victimei ar fi fost vândută în Bulgaria.

Citește și: Gina Pistol, totul despre revenirea la MasterChef: „Să fiu din nou alături de Florin, Cătălin și Sorin îmi dă o stare de ‘acasă și de veselie continuă' Ce i-a lipsit prezentatoarei în pauza de doi ani / EXCLUSIV

Citește și: Monica Anghel a dezvăluit cine i-a descoperit, de fapt, talentul: „Ea a zis că sigur o să fac ceva în zona aceasta, se ocupa de toate toaletele mele de scenă'. Ce spune despre rivalitatea din showbiz și despre dezavantajele celebrității / EXCLUSIV

Cine este Șacalul, bărbatul care le-ar fi omorât pe cele două fete din Constanța

Cei care anchetează crimele din Constanța cred că femeile au fost omorâte de același bărbat, un tânăr de 26 de ani, cunoscut cu pseudonimul Șacalul. Imediat după crime, principalul suspect le-a furat autoturismele celor două femei și furtul se crede, momentan, că este mobilul crimei.

Din primele informații, femeile nu prezentau urme de violențe și se crede că au fost otrăvite sau drogate. Una dintre victime ar fi din Timișoara și era mama unui băiețel. 

Bărbatul a ajuns la spital, după ce a făcut accident cu cea de-a doua mașină aparținând uneia dintre victime. Anchetatorii cred că a avut si complici: doi bărbați și o femeie. Au fost percheziţii în cascadă la domiciliile suspecţilor din Năvodari. Anchetatorii caută de ore în şir probe pe care vor să le pună cap la cap astfel încât să găsească o parte din răspunsuri.

În cele două săptămâni până a fost prins, individul ar fi încercat să-i convingă pe prietenii Denisei că maşina o cumpărase de la ea.

„Eu i-am şi zis că tind să cred că Denisa nu i-a vândut lui maşina şi vreau să văd un contract de vânzare-cumpărare, el a zis că nu există aşa ceva. Ea nu-şi dădea bunurile ei nimănui”, a declarat o prietenă a victimei.

Concubina suspectului a fost și ea reținută pentru 24 de ore pentru favorizarea infractorului, tăinuire și rele tratamente aplicate minorului. Fiul ei, un adolescent de 15 ani ar fi și el implicat în crimă și se crede că ar fi fost forțat să ajute la ștergerea urmelor. 

Mai mult, suspectul principal ar fi furat și telefonul victimei din Timișoara și ar fi continuat să trimită mesaje de pe el, ca să pară că femeia este încă în viață.

Procurorii au stabilit ca sunt 3 persoane implicate în acest caz: Șacalul – creierul operațiunii – a omorât 2 femeie pentru a le lua, în principal, mașinile de lux, concubina care l-a ajutat, dar și fiul femeii de 15 ani, care ar fi fost silit să ajute la ștergerea urmelor.

foto: Observator

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton