Eleva care și-a înjunghiat profesorul, la Oradea, a fost reţinută pentru tentativă de omor. Iubitul tinerei face acuzații grave: "Se dădea la ea şi ea nu îi accepta avansurile"

 Dumba Gabriela
.

Eleva care și-a înjunghiat unul dintre profesori, în incinta unui liceu din Oradea, a fost reținută pentru tentativă de omor. Adolescenta de 16 ani și-ar fi premeditat fapta, după ce profesorul a prins-o cu iubitul său în cămin și i-a anunțat părinții. Iubitul elevei susține că profesorul îi făcea avansuri acesteia și s-a răzbunat, astfel, pentru că tânăra l-a refuzat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cazul tinerei de 16 ani, elevă, care luni dimineaţă a înjunghiat un pedagog pe motiv că acesta a chemat-o cu părinţii la şcoală, după ce a găsit-o cu un băiat, a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor. În urma audierilor, adolescenta a fost reţinută pentru 24 de ore, sub acuzaţia de tentativă de omor.

Eleva care și-a înjunghiat profesorul și-ar fi premeditat fapta

Procurorul de caz va decide dacă fata va fi prezentată instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, surse judiciare afirmând, pentru News.ro, că cel mai probabil astfel de propunere va fi formulată în cursul zilei de maţi, când expiră ordonanţa de reţinere pe numele fetei.

Directoarea spune că fata a vrut să-și răzbune iubitul care fusese prins de profesor în toaleta fetelor după ora de stingere.

Momentan sunt în stare de șoc. A fost săptămâna trecută un mic incident. Am dorit să aduc la cunoștința mamei, dar fără repercusiuni. Acum, dimineață, a venit mama, mama știa din partea fetei ceea ce îi spusese fata. Noi am relatat ce s-a întâmplat și asta a fost reacția fetei„, spune Alina Cotca, directorul Colegiului tehnic Traian Vuia.

Șocant e că atacul elevei de 16 ani împotriva profesorului care o mustra a avut loc în biroul directoarei de la Colegiul tehnic Traian Vuia, în fața acesteia și a mamei adolescentei. Anchetatorii bănuiesc că fata a premeditat fapta.

Mai exact, totul s-a întâmplat în această dimineață, puțin după ora nouă. Fata de 16 ani se afla chiar în borul directoarei chemată de aceasta, împreună cu părinții, după ce săptămâna trecută, iubitul ei, cazat și el în internat, a fost prins pe timp de noapte, în toaleta fetelor.

Citește și: Cătălin Bordea nu a trecut peste trădarea lui Spike, care s-a cuplat cu fosta lui soție, Livia: „A fost fratele meu, l-am iubit. Ea mi-a jurat că nu se întâmpla nimic între ei’

Citește și: Oana Radu dezvăluie motivul despărțirii de soțul ei, Cătălin Dobrescu: „Ne-a făcut rău chestia asta. Treaba asta m-a cam dărâmat…'

După doar câteva minute de discuție, eleva de clasa a X-a a scos un cuțit din haină și l-a înjunghiat în spate pe supraveghetor, așadar este vorba despre o fată cu premeditare, deoarece a folosit un cuțit adus de acasă, cu o lamă de 20 de cm. În urma loviturii, bărbatul s-a prăbușit la pământ, iar directoarea a fost cea care a sunat imediat la 112, în timp ce fata a fugit, însă ulterior a fost reținută de polițiști.

Ce declarații a făcut iubitul elevei care și-a înjunghiat profesorul

Iubitul adolescentei a făcut acuzații grave, după ce incidentul a ajuns în atenția tuturor. Inițial, s-a spus că motivul gestului fetei ar fi fost faptul că pedagogul i-a spus să vină cu părinții la școală, deoarece ar fi prins-o cu un băiat în camera din internat.

Ei bine, acuzațiile iubitului ei contrazic acest lucru. Băiatul a spus că pedagogul îi făcea avansuri fete și i-a dat și lui bani pentru a urca în camera ei și a-i face rău.

'Se dădea la ea şi ea nu îi accepta avansurile. M-a mituit cu o sumă de bani ca să mă duc sus ca să-i facă rău, să o poată da afară din internat', a declarat iubitul ei, la observatornews.ro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton