Emanuel, băiatul înjunghiat în Craiova, a ieșit de la Terapie Intensivă: "Conștient, evoluție favorabilă" / Ce obeicte au găsit polițiștii în geanta criminalului

.

Emanuel, băiatul de 19 ani, înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova, a ieșit de la Terapie Intensivă. Crima din Grădina Botanică din Craiova a șocat o întreagă țară, iar în urma tragediei Melissa, o fată de 14 ani, a fost ucisă, iar tânărul Emanuel, 19 ani, a ajuns în stare critică la spital. Din fericire, Emanuel se simte mai bine și a fost mutat din secția de Terapie Intensivă. De asemenea, autoritățile au făcut publice imaginile cu obiectele descoperite asupra criminalului, la momentul atacului. Iată ultimele informații despre acest caz!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Emanuel, băiatul de 19 ani, înjunghiat în Grădina Botanică, a ieșit de la Terapie Intensivă. La sfârșitul lunii iunie, polițiștii din Craiova au făcut o descoperire cumplită în Gradină Botanică, unde doi tineri zăceau într-o baltă de sânge, după ce au fost înjunghiați cu bestialitate, de un adolescent de 17 ani. Melissa, o fată de 14 ani, și-a pierdut viața, însă tânărul Emanuel Bădică, 19 ani, a supraviețuit, cu greu, atacului. Acesta a fost transportat în stare foarte gravă la spital, la Terapie Intensivă, medicii constatând că acesta a pierdut patru litri de sânge. Potrivit ultimelor informații, starea lui Emanuel s-a îmbunătățit și a fost mutat de la Terapie Intensivă.

Autoritățile au făcut publice și imagini cu obiectele pe care adolescentul ucigaș, de 17 ani, le avea ascunse în ghiozdan, după comiterea crimei. Este vorba de un cuțit, o mască de plastic, o pereche de mănuși, un portofel și un telefon mobil.

ndqwjmhhc2g9ymiymwe1yjmzzdq3n2jlmwq3m2zhmti1n2i2ngizotu.thumb_ndqwjmhhc2g9ymiymwe1yjmzzdq3n2jlmwq3m2zhmti1n2i2ngizotu.thumb_

Emanuel, băiatul de 19 ani, înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova, a ieșit de la Terapie Intensivă

Emanuel Bădică, în vârstă de 19 ani, a ajuns în stare critică la spital, la sfârșitul lunii iunie, iar medicii s-au luptat să-i salveze viața, după ce a fost înjughiat de mai multe ori, pierzând patru litri de sânge. Din fericire, starea lui Emanuel a evoluat favorabil, astfel că medicii l-au mutat de la Terapie Intensivă.

Citește și: Cum se simte tânărul de 19 ani înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova. Zeci de oameni donează sânge pentru Emi

Citește și: Crimă în Grădina Botanică din Craiova. O fată de 14 ani a fost ucisă, iar un tânăr a fost grav rănit

Citește și:Meliss, fata de 14 ani ucisă în Grădina Botanică, a sunat prima la 112. Mărturia completă a criminalului: „Atunci m-am enervat și…’

„Pacientul, conștient, cooperant, stabil respirator si hemodinamic, este transferat din clinica ATI în clinica Chirurgie Toracica a spitalului nostru, unde își va continua tratamentul.

Evoluție favorabila! Eforturile colegilor noștri care au supravegheat, îngrijit si tratat pacientul, încă de la locul unde a suferit agresiunea si pana in acest moment, nu au fost in zadar„, au declarat medicii, potrivit Antena 3.

Ce obiecte avea asupra sa criminalul de 17 ani, după comiterea crimei din Grădina Botanică

Anchetatorii, care se ocupă de crima din Grădina Botanică din Craiova, au făcut publice imagini cu obiectele descoperite asupra ucigașului în vârstă de 17 ani, după comiterea atacului. Băiatul avea în ghiozdan un cuțit, o mască de plastic, o pereche de mănuși, un portofel și un telefon mobil.

Adolescentul de 17 ani, suspectat de comiterea faptei, elev al Colegiului Naţional Militar „Tudor Vladimirescu', este arestat preventiv pentru 30 de zile. Procurorii îl acuză de omor şi tentativă de omor.

Cum a reacționat primarul Craiovei, Olguța Vasilescu, după crima din Grădina Botanică

Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, susține că ucigașul de 17 ani, care a comis odiosul atac din Grădina Botanică, nu este din Craiova, ci s-a deplasat special până în oraș, pentru a-și pune în acțiune planul.

‘A venit special să omoare pe cineva. Vă dați seama cât sânge rece a avut dacă a trecut de 2 polițiști cu care a vorbit și a dat de 20 de ori cu cuțitul într-o persoană. Un psihopat care, atenție, nu era craiovean, a venit special să omoare pe cineva.Cert este că dacă n-ar fi existat acești doi polițiști locali nu ar fi fost prins. Ei l-au identificat imediat pe ucigaș. A putut să fie prins la câteva sute de metri de Gradina Botanică într-un timp recordSă știți că orașul Craiova nu este mai nesigur decât este Timișoara. Unde iată, avem și acolo o crimă, iar ucigașul nu a fost prins, chiar dacă au existat camere de luat vederi„, a spus Olguța Vasilescu.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton