Familia unui român, răpită de Hamas. Mesajul cutremurător transmis de fiica sa: "Am auzit groaza din glasul ei și nu am putut face nimic"

 Cica Cristina
.

Clipe de coșmar pentru un român cu dublă cetățenie din Israel. Întreaga sa familie a fost răpită de Hamas în dimineața în care a avut loc atacul de pe 7 octombrie. Deși au încercat să se ascundă din calea teroriștilor, în camera de siguranță a casei, cele două fiice, trei nepoate și ginerele bărbatului s-au numărat printre cei răpiți. Bărbatul a povestit pentru Digi 24 ce mesaj a primit din partea familiei și cât de neputincios s-a simțit pentru că nu a putut face nimic pentru a-i salva. Mesajul transmis de fiică e de-a dreptul cutremurător!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Remus, un român cu dublă cetățenie, trăiește încercarea vieții lui și a trăit deja clipe extrem de dureroase, după ce fiicele lui, Sharon și Danielle, au fost răpite de teroriștii Hamas. Fiica cea mare Danielle are o fetiță, iar mezina Sharon două fete gemene. Cele trei nepoate, cu vârste cuprinse între 3 și 5 ani au fost, de asemenea, răpite. La fel și ginerele bărbatului.

Mesajul cutremurător transmis de fiica românului răpită de Hamas

Bărbatul a povestit despre momentele îngrozitoare trăite de familia sa. El a primit un mesaj prin care fiica sa îi spunea că teroriștii au intrat în casă, le-a fost incendiată casa, fiind de părere că nu vor mai putea avea posibilitatea de a ieși de acolo.

„Mi-a transmis un mesaj cu voce, prin Whatsapp: „Dragii noștri, acum ne incendiază casa. Fumul intră acum în camera de siguranță. Cred că nu vom mai ieși de aici. Vă iubim pe toți.”, a povestit bărbatul pentru Digi24.ro.

Citește și: A murit femeia de 60 de ani peste care a căzut o altă femeie de la etajul 5, în București. Contabila de 45 de ani a scăpat cu răni ușoare

Citește și: Caddy de la B.U.G Mafia a suferit un infarct și este internat în spital. Cum se simte artistul: „A avut o stare generală mai proastă…”

Citește și: Romanița Iovan i-a plătit chiria lui Irinel Columbeanu, înainte să ajungă la azil: „Acum nu m-a mai ajutat'. Afaceristul are poprire pe pensie

Românul a cărei familie a fost răpită: „Am auzit groaza din glasul ei”

Locuind la câțiva kilometri distanță, bărbatul și soția sa nu au putut face absolut nimic pentru a-și ajuta familia. Românul a trecut prin clipe teribile auzind disperarea din glasul fiicei sale fără să aibă posibilitatea de a o ajuta în vreun fel. Alarmele au început să sune încă de la ora 6 dimineața, iar bărbatul a primit un mesaj de la mezina sa în jurul orei 8 dimineața că teroriștii ar fi intrat în casa vecinilor. O jumătate de oră mai târziu, aceștia au intrat și în casa lor.

„Numai să poți să îți închipui ce înseamnă că eu am auzit-o pe fata mea, am auzit groaza din glasul ei și nu am putut să fac nimic”, a mai spus bărbatul pentru sursa citată.

Familia românului, văzută pe o filmare

În urma verificărilor, după ce au ajuns în casa lor și s-a verificat inclusiv camera de siguranță în care familia s-ar fi ascuns, s-a constatat că nu mai era nimeni. Ceea ce, implicit, a dus la concluzia că toti au fost răpiți. Totul a devenit clar în momentul în care, la o zi distanță, una dintre nepoate și ginerele bărbatului, soțul mezinei, au apărut într-o filmare transmisă de Hamas pe rețelele sociale.

De asemenea, o săptâmână mai târziu, povestește Remus, că armata l-a infomat că toți au fost văzuți în viață, prin intermediul aparatelor de interceptat și de recunoaștere facială. Oficial, ei ar fi în Gaza, a conchis bărbatul.

Sursa foto: pexels.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton