O familie întreagă din Cluj a fost găsită moartă lângă piscina din curtea casei. Primele concluzii ale Poliției

 Dumba Gabriela
.

Descoperire macabră la Cluj. Trei membri ai aceleiași familiei au fost găsiți morți în curtea din spatele casei situate într-o pădure din Colonia Sopor. Oamenii erau îmbrăcați în costume de baie și au fost găsiți fără viață lângă o piscină gonflabilă, din curtea casei, de un vecin care a alertat imediat Poliția.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Vn vecin ar fi încercat să ia legătura cu cele trei persoane, dar niciuna dintre acestea nu răspundea la telefon. Așa că bărbatul a sunat la 112, iar polițiștii s-au deplasat la fața locului și astfel a fost făcută descoperirea macabră.

O familie întreagă din Cluj a fost găsită moartă lângă piscina din curtea casei

Marți seara, în Cluj-Napoca, a avut loc o tragedie de proporții, în urma căreia membrii unei familii au fost găsiți morți. Incidentul s-a petrecut pe strada Soporului, unde echipajele de urgență au intervenit rapid, dar, din păcate, nu au mai putut face nimic pentru a salva viețile celor implicați.

Din primele informații rezultă că trei persoane și-au pierdut viața în această tragedie, cauza probabilă fiind electrocutarea în piscină.

Medicii de la Ambulanța Cluj au sosit la fața locului marți seara, constatând decesul celor trei persoane. În același timp, polițiștii criminaliști au început investigațiile pentru a stabili circumstanțele exacte ale acestui incident nefericit, potrivit stiridecluj.ro.

Citește și: Cum a apărut soția lui Ianis Hagi, Elena, la meciul România-Ucraina. Gheorghe Hagi, după victoria obținută: „Un moment incredibil. A fost fenomenal…'

Citește și: Pescobar, jefuit în timp ce se afla în Germania, la EURO 2024: „Hoțul în acțiune! Mare bou!'/ Alarmele nu s-au declanșat, iar fanii s-au gândit că el a regizat tot

Citește și: De ce își dorește Andreea Bălan custodia exclusivă a celor două fete și continuă procesele cu George Burcea: „Toate deciziile sunt la mine, eu am grijă de copii și este complicat’ / EXCLUSIV

Ce spune Poliția Cluj despre tragedia familiei din Cluj-Napoca

Cel mai probabil, cei trei s-au electrocutat, deoarece în curte erau diverse improvizații electrice, iar peste piscină treceau fire electrice, trase din tabloul electric. Este foarte posibil, ca unul dintre fire să fi fost cauza.

'La data de 18 iunie a.c., în jurul orei 22.04, Poliția Municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin apel SNUAU 112 despre faptul că o familie nu mai răspunde la apeluri.

Echipa operativă sosită la fața locului a găsit 3 persoane decedate, în curtea imobilului. Este vorba de doi bărbați de 76 de ani, respectiv 46 de ani și de o femeie de 74 de ani. Trupurile neînsuflețite au fost transportate IML Cluj, pentru efectuarea autopsiei și stabilirea cauzei decesului.

În cauză se continuă cercetările într-un dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă', au declarat reprezentanții IPJ Cluj pentru Știri de Cluj.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton