O adolescentă de 17 ani și un tânăr de 24 de ani, găsiți morți într-un hotel din București. Primele concluzii ale Poliției. Mama Alexandrei este în stare de șoc: "I-a spus că nu vrea să mai stea cu el"

 Dumba Gabriela
.

Poliția Capitalei a anunțat, în urmă cu scurt timp, că o fată de 17 ani și un tânăr de 24 de ani au fost găsiți morți într-un hotel din București. Trupurile neînsuflețite au fost transportate la Institutul Național de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei. Primele concluzii ale Poliției.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Cei doi tineri sunt un băiat în vârstă de 24 de ani și iubita sa, o fată în vârstă de 17 ani. Principala ipoteză a polițiștilor, în acest moment, este că băiatul ar fi ucis-o pe fată cu un cuțit, după care și-ar fi pus și el capăt zilelor.

Doi tineri au fost găsiți morți într-o cameră de hotel din Capitală

Din primele informații ale Poliției, se pare că tânărul ar fi ucis-o pe fată, după care ar fi recurs la suicid.

'La data de 25 iunie 2024, Poliția Capitalei- Secția 20 Poliție a fost sesizată de către o femeie, angajată a unei unități hoteliere din Sectorul 6, în jurul orei 12.00, prin apel 112, cu privire la faptul că într-una dintre spațiile de cazare s-ar afla două persoane, care prezintă urme de agresiune.

La adresă s-au deplasat polițiști din cadrul subunității și un echipaj de prim-ajutor, care a constatat decesul celor două persoane, un bărbat și o femeie, în vârstă de 24, respectiv 17 ani, ce se aflau într-o cameră a hotelului menționat.

În urma cercetării efectuate la fața locului, s-a stabilit faptul că bărbatul în vârstă de 24 de ani a suprimat viața tinerei, după care a procedat la suicid cu un obiect tăietor-înțepător.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Trupurile neînsuflețite au fost transportate la Institutul Național de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei', se arată în comunicatul Poliției. 

Primele declarații ale mamei Alexandrei, adolescenta ucisă de iubitul ei

Mama fetei de 17 ani a povestit că Alexandra a încercat să se despartă de tânăr, pentru că deja își făcuse un nou iubit. Însă acesta nu a acceptat ideea, motiv pentru care ar fi decurs la gestul extrem. În ziua crimei, adolescenta a plecat spre școală, de unde nu s-a mai întors. 

'Trebuia să semneze atestatul. A plecat la școală la 9:30. Ultima dată am vorbit cu ea la 4:00. După, am primit un telefon, nu am reușit să răspund, și de atunci am sunat continuu, o zi și jumătate, și nu a mai răspuns nimeni la telefon. După aceea, m-a sunat poliția și mi-a spus că fiica mea este decedată', povestește femeia. 

Aceasta susține că nu îl cunoștea personal pe tânărul de 24 de ani, însă știa că acesta era extrem de furios după ce aflase că Alexandra are pe altcineva. 

'Eu l-am văzut o singură dată, pe stradă, și în rest în poze pe telefonul ei. I-a spus că nu vrea să mai stea cu el. Ea avea deja pe altcineva, avea un prieten, și nu mai voia să stea cu el. El a aflat de acel prieten și i-a spart telefonul. A făcut screenshot pe telefonul lui, și i l-a spart pe al ei', mai spune mama Alexandrei, cu ochii în lacrimi. 

Citește și: Ce relație au acum Anamaria Prodan și fina Andreea Tonciu: „Pentru mine e ca a doua mamă. O respect foarte mult, dar… / De ce se întâlnesc rar

Citește și: „Degeaba ai bani dacă nu știi să te îmbraci. Oamenii îmi spun că le place ceea ce văd. Machiajul…’. Andreea Tonciu a recunoscut că își editează toate pozele

Fata de 17 ani ar fi vrut să-l părăsească pe tânărul care i-a luat viața

Surse din cadrul anchetei au declarat pentru Antena 3 CNN că, în ziua crimei, cei doi au ajuns împreună la hotel, unde s-au cazat. Câteva ore mai târziu, tânărul a ieșit din cameră și a mers la un hypermarket din zonă, de unde a cumpărat un cuțit mare, de bucătărie.

Acesta ar fi fost surprins de camerele de supraveghere ale magazinului. Câteva minute mai târziu, individul s-a întors în camera de hotel, unde și-ar fi ucis iubita. 

Potrivit surselor citate, adolescenta ar fi vrut să se despartă de tânărul de 24 de ani, însă acesta a ademenit-o la hotel, unde i-ar fi luat viața. Potrivit surselor citate, adolescenta avea deja pe altcineva. Acesta ar fi fost, cel mai probabil, și motivul pentru care tânărul a decurs la gestul extrem.

În urmă cu două zile, bărbatul ar fi urmărit-o pe fată în localitatea unde aceasta locuia, i-ar fi luat telefonul și i l-ar fi spart. Ulterior, acesta ar fi convins-o să meargă cu el în camera de hotel, unde a avut loc tragedia.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton