O femeie de 25 de ani, bătută crunt și lăsată într-o baltă de sânge într-un bloc din Centrul Vechi. Anunțul Poliției despre atacatori

 Dumba Gabriela
.

O tânără de 25 de ani a fost desfigurată în bătaie, azi noapte, şi abandonată într-o scară de bloc din Centrul Vechi, o zonă extrem de populară printre turiştii străini. Victima nu a putut oferi detalii despre atacatori pentru că se află în stare foarte gravă, iar medicii consideră o minune faptul că este în viață. Pe de altă parte, Poliția îi caută pe atacatori.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Autorii atacului sângeros din Centrul Vechi sunt în continuare de negăsit. Polițiștii s-au întors să ia probe din locul unde tânăra a fost desfigurată în bătaie și abandonată.

Femeie de 25 de ani, bătută într-un bloc din Centrul Vechi din București

Polițiștii au fost sesizați despre faptul că o femeia ar fi fost agresată, duminică dimineața. Aceștia s-au deplasat de urgență la fața locului și au găsit-o inconștientă în scara unui bloc din Centrul Vechi.

„Persoană de sex feminin, între 20-30 de ani, cu faţa tumefiată. Baltă de sânge, 30 de centimetri minim! Minim pierdut jumătate de litru de sânge!, au transmis martorii în apelul la numărul de urgenţă 112.

Primii care au ajuns la ea au fost doi poliţişti locali, anunţaţi de o locatară care a auzit victima agonizând. Era ora 4.30 dimineaţa: „Uită-te la mine puţin! Cum te cheamă? Cine ţi-a făcut asta, draga mea? Cine ţi-a făcut asta? Spune-ne, te rog!”

Imaginile primite pe Fii Observator sunt mărturia unui atac brutal, plin de cruzime. În stare de semi-inconştienţă, victima desfigurată nu a reuşit să le spună medicilor ce a păţit. „S-a vehiculat cuvântul crimă! Şi asta m-a oripilat! Se vede că femeia nu mişcă, era sânge, toţi de acolo au crezut că a fost înjunghiată! M-au oripilat imaginile!, povesteşte un martor.

Imediat, zona a fost împânzită de criminalişti şi jandarmi. „Poliţiştii caută imagini surprinse de camerele de supraveghere din Centrul Vechi pentru a reconstitui momentele premergătoare agresiunii. La acest moment, ei cred că fata a fost atacată la întâmplare de cineva de pe stradă”, transmite Observator.

Anchetatorii au ridicat inclusiv imagini de pe camerele de supraveghere din zonă pentru a se identifica cine sunt agresorii, în lipsa oricăror informații primite de la victimă. Tânăra se află în continuare în stare foarte gravă și nu poate vorbi.

Polițiștii încearcă reconstituirea momentelor dinaintea atacului. Din datele de până acum aceștia bănuiesc că fata a fost atacată la întâmplare de cineva de pe stradă.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului Tribunalului București, potrivit Antena 3.

Citește și: Cătălin Măruță, despre copilărie: „Eu și Andra am lucrat de când eram adolescenți. Am obținut totul singuri, muncind când alții de vârsta noastră poate mai mult se distrau / EXCLUSIV

Citește și: ‘La scurt timp după ce le-am dăruit plăcuța cu această binecuvântare, prietenele mele s-au mutat în casă nouă… Ce cadouri speciale le face Ozana Barabancea persoanelor apropiate / EXCLUSIV

Tânăra atacată în Centrul Vechi se află în stare foarte gravă

Un echipaj de prim-ajutor a transportat victima la spital pentru îngrijiri medicale iar femeia se află în prezent internată într-o unitate medicală din Capitală.

„Victima a fost transportată în stare gravă la spital, iar medicii spun că este un miracol că a supravieţuit atacului barbar. Recuperarea ei va dura însă câteva săptămâni. A ajuns în urgenţă cu multimple leziuni faciale şi traumatisme la nivelul corpului”, mai transmite Observator.

Medicii spun că este un miracol că tânăra a supraviețuit atacului brutal. Cei care locuiesc în Centrul Vechi sau au afaceri acolo recunosc că zona a început să fie destul de periculoasă.

„Eu vin dimineaţa, preiau marfa şi aici.. Decât eu cu drogaţii! Da, drogaţi! Nu sunt forţe de ordine. Nu vezi un poliţist. Noi terminăm aici, nu e nimeni pe stradă!”, se plânge la Știri angajatul unui restaurant din Centrul Vechi. „Săptămâna trecută, a intrat unul şi n-am fost atente şi ne-a furat nişte bani!”, spune altcineva.

Poliţiştii nu au momentan un suspect şi nici nu ştiu dacă tânăra a fost atacată de unul sau mai mulţi agresori. Nu se ştiu nici motivele. Aşteaptă ca fata să-şi revină pentru a putea să le răspundă la întrebări.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton