Fiica bărbatului de 46 de ani ucis în Crângași, primele declarații despre tatăl ei: "L-au prins în mijlocul străzii și i-au dat în cap. A venit acolo..." / Cum au reacționat familiile agresorilor

 Calin Maria Bianca
.

S-au petrecut scene cu adevărat înfiorătoare în urmă cu două zile, pe o stradă din Crângași. Din primele informații care s-au aflat, doi tineri, de 16 și 20 de ani, l-au bătut cu bâta pe un bărbat de 46 de ani până la moarte, chiar sub privirile celor dintr-o intersecție din Capitală. Nu s-a mai putut face nimic pentru bărbatul lăsat într-o baltă de sânge, însă agresorii au fost prinși. Iată primele declarații, dar și dezvăluirile șocante ale fiicei victimei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Scandalul între cei doi agresori și bărbatul în vârstă de 46 de ani a început în Parcul Crângași între iubitele agresorilor şi fiica vitregă a victimei. Fetele intenționau să se bată între ele, moment în care au chemat ajutoare, însă situația a luat o întorsătură neașteptată. Deși victima a plecat de lângă ei, cei doi tineri l-au urmărit și l-au prins în locul unde, într-un final, l-au ucis.

Citește și: Crima din Crângași. Un bărbat de 47 de ani a fost omorât în bătaie, pe stradă, de doi adolescenți. De la ce a pornit conflictul

Citește și: Cum se simte Cătălin Crișan, la 7 luni de la operația de hernie de disc: „Nu respect ce spune doctorul. Mi-a spus să slăbesc, m-am îngrășat, mi-a spus să…”

Citește și: 'Atât timp cât crezi că este mai convingătoare o melodie dacă îți arăți chiloții și fundul gol de bărbat…' Ce spune Horia Moculescu despre Nemo, câștigătorul Eurovision 2024, și de ce i-a trimis o scrisoare șefului TVR / EXCLUSIV

Citește și: Cum își împart Andreea Tonciu și soțul ei responsabilitățile în familie: „El face doar bani, nu face nimic în casă. Nu duce gunoiul, nu face curat. E babysitter să stea cu copilul?”

Fiica bărbatului de 46 de ani ucis în Crângași, primele declarații despre părintele ei

Acum, fiica bărbatului de 46 de ani ucis de cei doi agresori a făcut primele declarații, în care a precizat clar că sora ei vitregă l-a sunat pe tatăl său după ce s-a luat cineva de ele. Conform spuselor ei, bărbatul a ajuns la fața locului, a calmat situația și a vrut să plece, însă pe drum a fost pus la pământ de cei doi tineri, care l-au bătut până l-au lăsat într-o baltă de sânge și au fugit.

Fetele au spus că s-a luat cineva de ele şi l-au sunat pe tata. Tata a venit acolo, a vorbit cu fetele şi după a plecat. Au fugit după el şi până la urmă l-au prins în mijlocul străzii şi i-au dat în cap.', a declarat una dintre fiicele victimei, potrivit Observator News.

Familiile agresorilor: „Ei s-au apărat. A luat un par de la un copac și i-a dat în cap„

În tot acest timp însă, familiile agresorilor prezintă o altă situație. Una dintre rudele celor doi adolescenți a spus clar că și aceștia au fost amenințați înainte de a reacționa, moment în care din dorința de a se apăra l-au lovit în cap cu un par, loviturile fiind fatale.

Copilul a fost ameninţat cu o macetă, cu o şurubelniţă, copilul a alergat tot parcul Crângaşi. Din cauză la o fată, da! A luat un par de la un copac şi i-a dat în cap! Ei s-au apărat, da! Nepotul meu s-a apărat!', a spus o rudă a unuia dintre agresori.

Ce a declarat iubita bărbatului decedat

Contrar declarațiilor făcute de familiile agresorilor, atât fiica victimei, cât și iubita lui, susțin că el nu era deloc un bărbat violent, mai ales când vine vorba despre copii. Iubita bărbatului decedat a declarat și că el era o persoană calmă, tocmai de aceea, așa cum a spus și fiica lui, după ce a vorbit cu fetele și a liniștit situația a vrut să plece pentru a nu complica lucrurile.

Astăzi am înțeles că s-au predat singuri. Au fost la secție și ne-am întâlnit acolo cu ei (…) Nu este adevărat. Victima nu era o persoană agresivă, deci nu a fost. Niciodată nu a fost, asta vă pot eu demonstra și nu doar eu, mai ales să fie el agresiv cu copii, cu minori. Nu a fost pentru că și eu, și el avem copii și nu se punea problema cu copiii. Asta este ce au zis ei.', a declarat iubita bărbatului decedat, la Acces Direct.

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton