Fiica milionarului Ioan Crișan, ucis în urmă cu 3 ani în atentatul cu bombă la Arad, reținută pentru uciderea lui, alături de alți doi complici. Detalii din anchetă

.

Fiica milionarului Ioan Crișan a fost reținută pentru uciderea tatălui său. Laura Crişan, fiica omului de afaceri ucis în urmă cu trei ani în atentatul cu bombă de la Arad, a fost reţinută în noaptea de miercuri spre joi, după mai mult de şase ore de audieri. Laura Crişan este suspectată că a comandat asasinarea tatălui ei pentru că acesta ar fi vrut să o dezmoştenească.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Răsturnare de situație în cazul asasinării omului de afaceri Ioan Crișan: după trei ani în care Laura Crișan s-a plâns în presă că ancheta stă pe loc și oamenii legii nu reușesc să-i prindă pe cei care i-au ucis tatăl, dovezile arată că ea a comandat uciderea lui Ioan Crișan.

fiica-milionarului-ioan-crisan-retinuta-pentru-uciderea-lui-anchetatorii-au-aflat-de-ce-laura-crisan-a-comandat-asasinarea-acestuia-930651fiica-milionarului-ioan-crisan-retinuta-pentru-uciderea-lui-anchetatorii-au-aflat-de-ce-laura-crisan-a-comandat-asasinarea-acestuia-930651

Laura Crișan, reținută pentru asasinarea tatălui ei, Ioan Crișan

În urmă cu trei ani şi jumătate, omul de afaceri Ioan Crişan a murit după ce maşina lui a sărit în aer în parcarea unui supermarket. Procurorii au urmat piste în mai multe ţări şi au fost audiaţi sute de oameni și au conturat o ipoteză-şoc: chiar fiica milionarului, Laura Crișan, se află în spatele asasinatului.

Laura Crișan ar fi plătit 100.000 de euro unor asasini pentru a-l ucide de tatăl ei, Ioan Crișan, om de afaceri prosper, din Arad. În urma atentatului, s-a speculat că ar fi intrat în conflict cu traficanţii de droguri și s-au mers pe zeci de piste. Iată că, după trei ani de cercetări, anchetatorii au toate dovezile să o arate cu degetul chiar pe Laura Crișan, fiica omului de afaceri asasinat. Laura Crișan și doi dintre suspecți au fost reținuți, potrivit Antena 3.

Laura Crișan este avocat în Arad, iar după moartea tatălui s-a afişat pe reţelele sociale cu un iubit mult mai tânăr în multe călătorii şi vacanţe scumpe în străinătate. Între aceasta şi presupusa amantă a tatălui ei ar fi existat un conflict, motiv pentru care, la înmormântare, Laura Crişan a angajat o firmă de pază care să o ţină pe femeie departe de căpătâiul tatălui ei.

Laura Oana Crişan este fosta soţie a deputatului PNL Sergiu Bîlcea, cu care are 2 doi copii. 

Citește și: ‘Are un hop greu de trecut, pentru că va depune dosarul pentru o universitate, în Statele Unite și… Ce a povestit Andreea Marin despre fiica ei, Violeta, și de ce are adolescenta mari emoții / EXCLUSIV

Citește și: Cum le-a explicat Antonia despre bullying copiilor ei: „Am fost victimă și a fost destul de traumatizant. Pe înțelesul lor, am încercat să le spun din timp…' / EXCLUSIV

Cu ce avere a rămas Laura Crișan după ce a comandat uciderea tatălui ei, Ioan Crișan

Laura Crișan a moștenit ambele firme ale tatălui ei, Ioan Crișan, o companie de transport marfă și o crescătorie de somn african. Cele două firme aveau în anul 2021 o cifră de afaceri care se ridica la peste un milion de euro.

Firma Primatex, specializată în transporturi rutiere de marfă, a fost preluată de fiica lui Crișan, Laura Oana Bîlcea, care anterior deținea 10% din companie. În prezent, aceasta apare ca asociat unic, administrator și beneficiar al societății, care în anul 2021 a avut o cifră de afacere de 3.01 milioane lei și un profit de 408.000 lei, într-o ușoară scădere față de anul precedent. Firma are 6 angajați iar datoriile au scăzut de la 488.000 lei la 136.000 lei, potrivit fanatik.ro.

Laura Crișan, fostă Bîlcea, a preluat și afacerea cu somn african, unde, de asemenea, a ajuns să dețină 100% din business. Conform informațiilor din Monitorul oficial, fiica lui Crișan a preluat părțile sociale, ca unic moștenitor al acestuia.

Astfel, de la data de 19 octombrie, 'ca urmare a decesului asociatului Crișan Ioan, părțile sociale în număr de 10, deținute de acesta, vor reveni asociatei Bîlcea Laura-Oana ca și moștenire', se arată în hotărârea adunării generale a asociaților. La aceeași dată s-a hotărât și revocarea lui Crișan din funcția de administrator și numirea fiicei sale în această poziție, cu o durată a mandatului de 99 de ani.

Crimatex SRL a înregistrat o creștere semnificativă a cifrei de afaceri, de la 3,09 milioane lei (în 2020) până la 4,55 milioane lei (în 2021), un profit de 35.500 lei, dar și datorii de 1,04 milioane lei, cu 300.000 de lei mai mari decât în 2020.

După această tranzacție, Laura Bîlcea a preluat controlul și asupra celei de-a treia companii, Crimatex Solar Energy, cu obiect principal de activitate 'producția de energie electrică'. Firma îi are ca asociați pe fiica lui Crișan (50%) și Crimatex SRL (50%), însă este considerată inactivă din 2017, data la care a depus ultimul bilanț la Ministerul Finanțelor Publice.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton