Fiica milionarului Adrian Kreiner, ucis în fața familiei, a rămas cu traume din noaptea crimei. Cum a reușit să scape cu viață / Filmul evenimentelor

 Dumba Gabriela
.

Apar detalii înfiorătoare din ancheta crimei din Sibiu, acolo unde milionarul Adrian Kreiner a fost ucis în bătaie, în propria casă. Fiica de 20 de ani a afaceristului și iubita acestuia erau în casă atunci când au intrat ucigașii, în toiul nopții, și doar o minune a făcut ca femeile să scape cu viață. Fiica lui Adrian Kreiner a rămas cu traume după ce a fost amenințată cu pistolul și a asistat la moartea tatălui său.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În noaptea de 5 spre 6 noiembrie, cei trei bărbați, care purtau cagule, au intrat în casa lui Adrian Kreiner, de pe strada Moldoveanu din municipiul Sibiu, l-au legat pe acesta de mâini și de picioare și l-au bătut, apoi l-au acoperit cu un covor, iar pe fiica acestuia au amenințat-o cu pistolul, pentru a le arăta unde sunt banii.

4345345-14345345-1

Fiica afaceristului din Sibiu, Adrian Kreiner, a trăit momente de groază în noaptea crimei

Afaceristul din Sibiu, Adrian Kreiner, ucis în bătaie, era acasă alături de fiica lui, în vârstă de 20 de ani, care abia venise din Austria și de iubita sa, Adriana Emilia Viliginschi.

În timp ce Adrian Kreiner era torturat, Emilia Viliginschi  ar fi stat ascunsă într-un dulap. La rândul ei, însă, fiica milionarului, care dormea la etaj, a ieșit din cameră, alertată de zgomot, atrăgându-le astfel atenția ucigașilor tatălui ei.

Îngrozită, aceasta a intrat imediat înapoi în odaie și a răsucit cheia în broască, până la capăt. În numai câteva secunde, unul dintre intruși a început să izbească în ușă, cu furie, până când tocul a cedat și a năvălit înăuntru, cu pistolul în mână, potrivit surselor Gândul.

După ce le-a dat acestora banii pe care îi avea în portofel, aproximativ 40 de euro și 100 de lei, a fost amenințată cu pistolul de către unul dintre atacatori, care a întrebat-o de mai multe ori unde sunt banii. În acest timp, celălalt atacator, observând în interiorul dressing-ului mai multe ceasuri de valoare ce se aflau la vedere, le-a luat și le-a introdus într-o geantă, scotocind și prin sertarele din dormitor.

Fata a fost eliberată abia după ce unul dintre complici, aflat la parter, lângă trupul zdrobit al omului de afaceri, ar fi strigat la el „Done!' (n.r. Gata, în traducere din limba engleză).

Tânăra a rămas cu traume după noaptea de coșmar și Gândul scrie că urmează tratament psihiatric.

Citește și: „Nu am avut acces la apă potabilă, aduceam de la Dunăre. Mergem cu căruța…'. George Tănase, fostul concurent de la America Express, a avut o copilărie marcată de lipsuri

Citește și: „Sofia îmi seamănă din ce în ce mai mult. Este foarte ambițioasă și…’. Cum este relația dintre Bianca Drăgușanu și fiica ei în vârstă de 7 ani

Milionarul Adrian Kreiner a fost torturat timp de 40 de minute

Pe 5 noiembrie, în jurul orei 00.30 minute, trei suspecți au sărit gardul și au pătruns în imobilul nelocuit cu nr. 11, situat vizavi de locuința victimei și apoi au urcat în podul imobilului, pe o scară laterală.

Din acel moment și până în noaptea de 06.11.2023, suspecții au supravegheat locuința victimei la intervale diferite de timp, având și perioade în care au părăsit imobilul pentru a merge să cumpere diferite produse alimentare.

În dimineața zilei de 06.11.2023, în jurul orelor 02:20, cei trei suspecți au părăsit podul casei, au sărit gardul proprietății și s-au dus la gardul locuinței victimei. După ce au pătruns în curtea victimei, au pătruns în garajul victimei, în jurul orei 02:38. Din garaj, suspecții au intrat în casă, unde, la parter, în living, se afla victima care probabil adormise pe canapea.

În locuință, victima a fost legată de mâini și de picioare, în mod solid, dar în poziție de barcă, astfel încât orice mișcare a oricărui membru să antreneze după sine autostrângerea, după care a fost lăsată la sol în modul 'legăturii de tip Arbatachar'. Acesta este un mod de legare a victimei în care șocul traumatic se instalează rapid prin întreruperea fluxului sangvin care conduce la paralizie. 

De asemenea, este o formă de tortură unde durerea este extremă, folosită pentru a determina victima să dezvăluie locul în care depozitează banii sau obiectele de valoare. La plecarea din locuință, după comiterea faptei, suspecții au acoperit corpul și capul victimei cu pătura de pe canapeaua unde aceasta dormise, potrivit surselor Antena 3.

Primul suspect reţinut în cazul uciderii lui Adrian Kreiner, Laurenţiu Lăcătuşu, va fi eliberat

Laurenţiu Lăcătuşu, primul suspect prins în cazul asasinării omului de afaceri Adrian Kreiner, prins în comuna Valea Stanciului din Dolj după o operaţiune a Poliţiei va fi eliberat.

După audierile maraton de azi noapte, anchetatorii au ajuns la concluzia că nu există probe pentru a propune arestarea lui Laurențiu Lăcătușu, un fost boxer care s-a căsătorit cu o săptămână înainte de crima de la Sibiu.

El se află, deocamdată, în custodia polițiștilor, dar urmează să fie eliberat.

Anchetatorii încearcă acum să stabilească dacă nu cumva martorul-cheie Ilie Sitariu a încercat să-i inducă în eroare, pentru ca adevăratul suspect să mai câștige niște timp şi să se ascundă sau să dispară.

Ilie Sitariu urmează, de altfel, să fie dus în fața magistraților, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Rămân, în continuare, indiciile că doi dintre făptași, precum şi femeia care îi însoțea, ar fi fugit din țară, anunță Antena 3.

Anchetatorii cred că jefuirea și asasinarea lui Adrian Kreiner au fost puse la cale chiar de Sitariu, un bărbat care a petrecut trei ani într-o închisoare din Statele Unite ale Americii, după ce a fost prins în timp ce fura bani cu carduri clonate.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton