Fostul șef al Direcției Agricole Sibiu a fost ucis de propriul fiu. Tânărul de 25 de ani era consumator de droguri

 Dumitrache Laura
.

Crimă oribilă în Sibiu! Fostul șef al Direcției Agricole Sibiu a fost găsit fără suflare, iar autoritățile ajunse la locul faptei au descoperit că bărbatul avea pe corp leziuni vizibile. Fapta s-ar fi petrecut în noaptea dinspre duminică spre luni, iar apelul al 112 a fost dat chiar de presupul autor al acestei fapte, și anume fiul victimei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fostul șef al Direcției Agricole Sibiu, Nicolae Neamțiu, a fost ucis, în noaptea de 22 spre 23 octombrie 2023, de fiul său, Andrei, în vârstă de 25 de ani. Tânărul a sunat la poliție și a anunțat că tatăl lui a decedat. Principalul suspect în acest caz este chiar fiul acestuia, care ar fi recunoscut fapta. Andrei l-a lovit în repetate rânduri, cu pumnii și picioarele, până când bărbatul a decedat.

În apartamentul unde a avut loc crima, autoritățile au descoperit că fiul victimei a fost externat recent de la secția de Psihiatrie și are probleme cu drogurile. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața fostului șef al Direcției Agricole din Sibiu.

Citește și:„Crimă cu premeditare. A fost antrenat de părinți și aruncat între oameni ca un terorist sinucigaș”. Cristian Tudor Popescu, reacție dură către Vlad Pascu, șoferul care a omorât doi tineri, în accidentul de la 2 Mai

Citește și:Tânăra care și-a omorât prietena și i-a abandonat trupul într-un parc din Mangalia a recunoscut crima. A fost reținută pentru 24 de ore

Citește și:Crimă la o bază sportivă din Mamaia. Ucigașul a fost prins și a făcut dezvăluiri șocante

Citește și:Cum se simte tânărul de 19 ani înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova. Zeci de oameni donează sânge pentru Emi / Olguța Vasilescu, revoltată după crima care a șocat orașul

Fostul șef al Direcției Agricole Sibiu a fost ucis de propriul fiu

Fostul șef al Direcției Agricole din Sibiu a fost ucis noaptea trecută, iar principalul suspect este chiar fiul său. Nicolae Neamțiu, în vârstă de 50 de ani a fost găsit fără suflare în apartamentul său. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbatul de 50 de ani. Fiul său, Andrei, a fost cel care a alertat autoritățile și și-a recunoscut fapta. Potrivit Gândul, tânărul ar fi declarat că și-a lovit tatăl cu pumnii, până când bărbatul a murit.

Avem înregistrat un dosar cu omor. Un tânăr de 25 de ani care și-a omorât tatăl în vârstă de 50 de ani în casă la ei. L-a omorât aplicându-i mai multe lovituri, cel mai probabil cu mâinile și picioarele. Deocamdată nu a apărut un obiect contondent cu care să-l fi lovit. Din informațiile pe care le aveam în această dimineață, agresorul a fost cel care a sunt la 112. Deocamdată cercetările sunt în fază incipientă', a declarat prim procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Tânărul de 25 de ani ar fi fost externat de la Psihiatrie

Procurorii spun că tânărul de 25 de ani se afla sub influența drogurilor. Acesta ar fi avut probleme cu drogurile și recent a fost externat de la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu.

Nicolae Neamțiu a lucrat în domeniul agriculturii și a fost inginer agronom. Acesta a fost angajat vreme de mai bine de 20 de ani la ferme de pe raza județulu. În anul 2019, a devenit directorul Direcției Agricole Sibiu, însă de ceva vreme nu a mai ocupat funcția de director, potrivit oradesibiu.ro. În locuința unde s-a produs crima, se afla și fiul victimei, fiind găsit și un bilet de ieșire, din data de 13 octombrie 2023, din cadrul Spitalului de Psihiatrie din Sibiu.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton