Fratele fetei ucise în Mangalia face acuzații grave despre criminală: "Patronul a șantajat-o pe sora mea, Alina, să îi scrie demisia Loredanei pentru că nu mai dorea sa întrețină relații sexuale cu ea"

 Dumba Gabriela
.

Fratele fetei ucise în Mangalia de prietena ei a făcut acuzații grave la adresa criminalei. Ionuț Ciobanu spune că Alina ar fi fost șantajată de patronul ei și obligată să îi scrie ea demisia Loredanei pentru că, spune tânărul, acesta n-ar mai fi dorit să întrețină relații sexuale cu ea. Mai mult, Loredana ar fi obligat-o pe Alina să mintă în legătură cu faptele pe care le făcea și când aceasta ar fi refuzat, a ucis-o.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Fratele fetei ucise în Mangalia face acuzații grave despre criminală. Fratele Alinei caută răspunsuri la întrebările legate de moartea surorii sale. Tânărul susține că patronul hotelului ar fi întreținut relații sexuale cu criminala și că sora sa ar fi fost șantajată și umilită. Fratele victimei mai susține faptul că Loredana se comporta urât cu sora lui încă de când ar fi început munca, deoarece era începătoare și nu cunoștea foarte bine atribuțiile de cameristă, motiv pentru care agresoarea s-ar fi crezut superioară Alinei.

62374042-362374042-3

Fratele fetei ucise în Mangalia face acuzații grave despre criminală

Fratele Alinei bănuiește că pornirile agresive ale Loredanei s-ar fi tras și din consumul de alcool și substanțe interzise.

„Patronul a șantajat-o pe sora mea, Alina, să îi scrie demisia pentru faptul că nu mai dorea să întreţină relaţii sexuale cu ea. Ea se comportă foarte necuviincios cu sora mea, încă de la început, de când era la muncă.

Alina o întrebă pentru faptul că era începătoare în domeniu, nu avea experienţa absolut deloc, o întreba pe Loredana care îi răspundea foarte agresiv şi pe un ton ridicat.

Noi ştim despre Loredana şi că se culca cu toţi patronii, consuma foarte mult alcool, se întorcea noaptea târziu, trântea, arunca cu obiectele din cameră şi o certa pe Alină. Îi făcea apropo Alinei – „Haide, fată, nu vii şi tu cu mine?” referitor la înşelat, să se culce cu patronii … „Haide, eşti sfântă? Te dai mare cinstită?” Şi pentru faptul că Alina o refuza a prins mai mare invidie”, a susținut Ionuț Ciobanu, fratele Alinei, la Realitatea PLUS.

Crima de la Mangalia. Fratele Alinei: „Patronul are de dat niște explicații”

Ionuț Ciobanu a arătat mesajele în care Alina se confesa cu privire la ceea ce îi făcea Loredana și cum ar fi încercat s-o șantajeze.

,,În primul rând, patronul are de dat niște explicații la asta. De ce a pus-o, chiar a obligat-o cred pe Alina să-i scrie ea demisia Loredanei, mai ales că nu ea a angajat-o. Dacă Alina a cerut în mai multe rânduri să fie mutată în altă cameră, de ce nu a fost luată în considerare? Alina a declarat asta mătușii cu ceva timp înainte de întâmplarea faptei.

Iar patronul, bineînțeles pentru că întreținea relații sexuale cu Loredana nu a luat-o în considerare pe Alina, ba chiar i-a zis flegmatic să-și vadă de treabă', a relevat fratele Alinei, pentru stirilekanald.ro.

Citește și: Cine sunt tinerii uciși de șoferul drogat în accidentul de la 2 Mai. Andrei și Roberta erau studenți

Citește și:Cine este băiatul de 19 ani care a intrat cu mașina într-un grup de tineri în 2 Mai și a omorât doi dintre ei. A fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Citeste si: Familia Alinei, fata ucisă la Mangalia de prietena ei, bănuiește că Loredana, autoarea crimei, i-a furat și cardul cu toți banii strânși: „Avea aproape 100 de milioane de lei vechi'

Ionuț Ciobanu, fratele Alinei, susține că Loredana consuma alcool și crede că se și droga.

,,Acum suntem focusați pe cazul Alinei, pe faptul că dorim să se facă dreptate. Legat de Loredana, încă de când a chemat-o pe Alina la muncă se comporta foarte necuviincios cu ea. Alina fiind începătoare în domeniu, nu știa bine ce are de făcut, iar când o întreba pe Loredana țipa la ea sarcastic.

Fiindcă Loredana se cupla cu mai mulți, inclusiv cu patronii hotelului, era foarte încrezătoare pe ea, din acest motiv se considera și superioară Alinei. A spus sora mătușii că mai consuma și alcool. Din auzite știm faptul că mai fuma și altceva', a mai declarat Ionuț Ciobanu.

Alina, fata ucisă în Mangalia, ar fi fost umilită de prietena ei care a ucis-o

Fratele Alinei adaugă faptul că atacatoarea s-ar fi comportat necuviincios cu sora lui și înainte să plece la muncă, pe litoral, situația degenerând din ce în ce mai mult. Conform declarațiilor acestuia, Loredana, care ar fi avut, mai mult, relații pasagere, ar fi devenit geloasă pe relația serioasă a Alinei cu iubitul ei.

,,În decursul timpului în care au lucrat împreună, când se întorcea Loredana târziu în cameră trântea ușa, făcea gălăgie, arunca cu lucrurile prin cameră, ba chiar venea și cu un băiat în cameră să se culce. În cazul acesta, Alina era obligată să părăsească camera, neavând cum să-și apere intimitatea.

Loredana era invidioasă pe relația Alinei cu iubitul ei, căci era stabilă. O îndemna pe sora mea să se culce și ea cu patronii. Pentru faptul că Alina o refuza, ba chiar o mustra și pe ea că nu este bine ce face, în ultima vreme și-a întărit și mai tare invidia și mânia pe ea. Alina era obligată și să-l mintă pe iubitul Loredanei legat de ceea ce făcea ea', a povestit fratele Alinei.

Sătulă de umilințele la care era supusă de prietena ei, Alina ar fi decis că e mai bine să se întoarcă acasă, la Vaslui, așa că, înainte de crimă, ea avea bagajele pregătite pentru a pleca de pe litoral.

,,Alina urma să vină acasă, avea bagajul făcut iar dimineața se punea la tren, iar Loredana fiind conștientă că Alina va pleca nu și-a mai putut amâna furia și invidia. A avut și cuțitul pregătit în cameră și a trecut la oribila faptă fără un strop de milă și de regret. Ea nu regretă fapta, regretă faptul că va fi închisă. Familia Loredanei știe numai cum a fost crima, dar nu și comportamentul criminalei', a explicat Ionuț Ciobanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton