Galina, o tânără din Moldova de 33 de ani, a fost găsită moartă pe o plajă din Italia. Cine sunt suspecții

 Dumitrache Laura
.

Galina, o tânără din Moldova de 33 de ani, a fost găsită moartă pe o plajă din Italia. Galina a plecat în vacanță în Italia și a fost găsită fără viață pe o plajă din Porto SantElpidio. Tânăra era pe jumătate dezbrăcată, doar în sutien și tricou și a fost identificată datorită tatuajelor pe care le avea. Inițial, anchetatorii italieni iau în calcul să fi murit înecată, dar verifică și alte piste.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Galina, o tânără din Moldova de 33 de ani, a fost găsită moartă pe o plajă din Italia. Galina a plecat din vacanță în Italia, în urmă cu patru zile, dar a avut parte de un sfârșit tragic. Anchetatorii nu știau la început cine este femeia decedată, iar după scurt timp au identificat ca fiind Galina Banea, o femeie din Republica Moldova, în vârstă de 33 de ani.

galinagalina

Potrivit cronachefermane.it, Galina a fost descoperită în timpul dimineții 28 august. Autoritățile urmează să efectueze o autopsie, pentru a putea determina cu exactitate care a cauza decesului. Cadavrul Galinei a fost descoperit pe o plajă, de către două femei ce se plimbau.

Citește și: Al treilea deces în urma exploziilor de la Crevedia. Un bărbat rănit a murit la Spitalul Floreasca

Citește și:Cum și-a salvat mama autoarea crimei din Mangalia: „Când avea 9 ani, tatăl a sărit cu cuţitul la mama sa”. Detalii surprinzătoare din trecutul Loredanei Atănăsoaie

Citește și:„Se aşteaptă să primească cea mai severă pedeapsă, de 20 de ani”. Loredana Atănăsoaie, criminala din Mangalia, rămâne în arest încă 30 de zile, după ce și-a ucis prietena

Citește și:Ce i-a cerut Loredana, autoarea crimei din Mangalia, mamei sale, când a fost vizitată în arest: „I-am dus trei șaorma și o pereche de adidași'

Galina, o tânără din Moldova de 33 de ani, a fost găsită moartă pe o plajă din Italia

O tânără în vârstă de 33 de ani a fost găsită moartă pe o plajă din Porto SantElpidio. Este vorba despre moldoveanca Galina Banea, iar autoritățile urmează să efectueze o autopsie pentru a determina cu exactitate cauza decesului. Cadavrul Galinei a fost descoperit pe o plajă, de către două femei. Acestea au scos-o din apă, dar Galina nu mai respira.

Teoria poliției este că Galina Banea s-a înecat, dar se așteaptă ca autopsia să arate ca exactitate cauza morții. Tânăra de 33 de ani era dezbrăcrtă atunci când a fost descoperită pe plajă, purtând un sutien și un tricou. Anchetatorii au reușit să o identifice rapid, cu ajutorul tatuajelor pe care le avea.

Galina s-ar fi plimbat cu doi bărbați în seara morții ei

Un alt ziar italian informează că procuratura din Cizma ia în calcul în prezent trei scenarii posibile. Conform primului, fata ar fi putut să se înece în mod accidental, în timp ce făcea baie noapte. Cel de-al doilea scenariu ar arăta că tânăra de 33 de ani s-ar fi putut afla în dificultate în timp ce înota, fiind abandonată de bărbații cu care s-a aflat. Cel din ultim scenariu, luat în calcul de polițiștii italieni, indică posibilitate ca înecul să fi fost indus intentionat. Cu doar câteva ore înainte de a murit, Galina fusese văzută în compania a doi bărbați. Autoritățile au identificat doi bărbați și interogati la Poliție, iar unul dintre ei are 33 de ani și este din România, potrivit gandul. Procurorii italieni il consideră suspect în acest caz.

Galina nu prezenta urme de violență. În urma inspecției făcute de medicul legist, aceasta ar fi murit înecată, dar nu se știe cum s-a ajuns ca femeia să aibă un asemenea sfărșit. Ancheta a scos la iveală faptul că ea a vizitat România în primavăra acestui an, iar în Porto SantElpidio a locuit de multe ori în casa bărbatului de 33 de ani ajuns acum principalul suspect.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton