George Tuță a fost declarat primar al Sectorului 1 al Capitalei, conform datelor BEC. Primele declarații: „Cetățenii sectorului au votat pentru schimbare!”

 Miniosu Alexandra
.

George Tuță a fost declarat primar al Sectorului 1 al Capitalei, conform datelor BEC. Așadar, se pare că el a câștigat mandatul pentru a conduce primăria sectorului 1 în următoarii patru ani. Cu toate acestea, Clotilde Armand continuă să facă acuzații în spațiul public. Iată ce declarații a făcut George Tuță în mediul online după ce a aflat verdictul și ce le-a promis oamenilor!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Biroul Electoral Central a anunțat că George Tuțu, reprezentant PSD-PNL, este primarul Sectorului 1 al Capitalei, după patru zile de scandal pe numărarea voturilor la sectorul 1 și pe posibile fraude. Se pare că politicianul a câștigat, așadar, mandatul pentru a conduce primăria sectorului 1 București în următoarii patru ani.

george-tutageorge-tuta

Citește și: Guvernul a adoptat majorarea salariului minim pe economie la 3700 lei. De când intră în vigoare noua creștere

Citește și: Doi tineri din Călărași au fost arși cu acid de baterie în propria mașină de către un individ necunoscut. În ce stare sunt victimele acum

Citește și: Donatorii de sânge ar putea rămâne fără tichetele de masă pe care le primeau cadou. Decizia luată de Consiliul Europei

Citește și: ANAF – anunț privind la impozitarea darului de nuntă sau de botez. Ce venituri trebuie declarate

George Tuță a fost declarat primar al Sectorului 1 al Capitalei, conform datelor BEC

Deși datele BEC arată că victoria în aparține lui George Tuță, Clotilde Armand continuă să facă acuzații, scrie gândul.ro.

După ce a primit vestea că a fost declarat primar al Sectorului 1 al Capitalei, George Tuță a avut o primă reacție. Acesta a făcut primele declarații pe pagina sa oficială de Facebook, unde a ținut să le mulțumească tuturor celor care l-au susținut.

„Am încheiat un proces electoral intens, care s-a derulat sub semnul corectitudinii și al atenției pentru integritatea rezultatelor. După aproape 80 de ore de la închiderea urnelor, avem confirmate rezultatele anunțate de noi încă de luni dimineață, după numărătoarea paralelă: cetățenii sectorului au votat pentru schimbare!', a scris George Tuță pe Facebook.

De asemenea, GeorgeTuță le-a transmis oamenilor că va fi „un primar al tuturor, care va pune accent pe comunitate'.

„Le mulțumesc votanților mei pentru încrederea acordată, încă o dată le spun că nu voi dezamăgi așteptările investite în mine. Vreau să mulțumesc și votanților care au avut altă opțiune. Ei au contribuit prin votul lor la consolidarea unui climat democratic normal în orice comunitate. Vreau să le transmit că voi fi un primar al tuturor, un primar care va pune accent pe comunitate, indiferent de opțiunile politice individuale', a mai transmis George Tuță.

Nicușor Dan a câștigat al doilea mandat la Primăria Bucureștiului

Conform rezultatelor parțiale pentru alegerile locale, Nicușor Dan a câștigat un nou mandat la Primăria Bucureștiului cu un scor uriaș – 46,88%, urmat de Gabriela Firea, cu 22,33%.

„Am primit mandat pentru încă 4 ani și am început să facem lucruri pentru București, avem probleme mari, ăsta e mandatul.

Niciodată politicienii nu câștigă alegeri, sunt câștigate de comunități. Azi am avut în București o comunitate care și-a dorit onestitate în funcția publică. Și-a dorit instituții care să lucreze pentru oameni, care și-au dorit dreptate. Vreau să vă mărturisesc că sunt copleșit de responsabilitatea pe care mi-ați oferit-o și de speranțele pe care le puneți în noi. Niciodată nici eu și nici colegii care au venit în administrație cu mine nu ne-am bătut joc și nu ne vom bate joc de mandatul pe care ni l-ați dat. Vreau să mulțumesc tuturor celor care au contribuit la campania asta și celor care au contribuit la campaniile din 2020, 2026, voluntarilor, oamenilor care au strâns semnături, celor care au dat bani, persoanelor publice care au girat cu numele lor pentru ceea ce facem', a spus Nicușor Dan.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton