Ginerele soților morți în tragedia de la Crevedia s-a ales cu dosar penal: "A ajuns la Poliție încătușat!". Care este motivul

 Dumba Gabriela
.

Ginerele soților care au murit în exploziile de la Crevedia s-a ales cu dosar penal și a ajuns la Poliție încătușat. Fiica celor doi împreună cu soțul ei au mers la casa părinților, însoțiți de un pompier, pentru a hrăni animalele și a lua diverse lucruri. Din această cauză ar fi fost bruscați de polițiști și tratați ca niște criminali, spun cei doi soți care își plâng acum rudele.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ginerele soților morți în tragedia de la Crevedia s-a ales cu dosar penal. Fiica soților morți în exploziile de la Crevedia a povestit pe Facebook că ar fi fost bruscată de polițiști, care s-au comportat cu ea și cu soțul ei de parcă ar fi fost hoți sau criminali. Mai mult, spune ea, soțul ei a ajuns încătușat la secția de Poliție, doar pentru că ar fi filmat scandalul cu telefonul mobil, ceea ce i-ar fi supărat pe oamenii legii. 

4565445654

Ginerele soților morți în tragedia de la Crevedia s-a ales cu dosar penal

Oana Barbu nici nu-și poate plânge creștinește părinții morți în exploziile de la Crevedia. Pentru că a mers cu soțul ei la casa distrusă a părinților săi pentru a hrăni animalele ar fi fost bruscați de polițiști, iar bărbatul s-a ales cu dosar penal și cătușe la mâini.

'Așa se poartă autoritățile după ce am pierdut ambii părinți, noi încercând sa hrănim animalele ramase în viață și să luăm niște haine. Acest om a fost trimis de comandantul lor să ne însoțească până la poarta, iar în curte să intre doar domnul pompier.

Respect pentru pompierul care s-a oferit sa ne ajute cu hrănirea animalelor, iar celalalt om a intrat să ne spună că trebuie să ne păzească să nu furam ceva sau să fugim.

Într-un final a ajuns soțul meu la secția de politie, încătușat de comandant și încă 2 persoane, iar pe mine m-a bruscat să ies odată din curte de parcă am fi fost niște criminali, fiindcă domnul comandant a fost supărat că am folosit telefonul în condițiile în care și el avea telefonul la el (oare era închis să nu existe pericolul unei explozii?).

Așadar domnul comandant i-a făcut dosar penal și i-a dat amendă maximă soțului meu', a scris femeia pe o rețea socială. 

'Domnii polițiști folosesc telefoanele fără niciun pericol în prezența cisternei, dar noi, cetățenii, nu putem. Oare de ce vor să ascundă ceva???', mai spune femeia.

Citește și: Ce părere are Pavel Bartoș despre Andreea Esca și Smiley, după ce i-a inclus în filmul său, Ramon: „ A fost un efort extraordinar să filmăm în 21 de zile. Este greu să ai…’ / EXCLUSIV

Citește și: Jojo, detalii neștiute despre nunta cu Paul Ipate. De ce au făcut cununia civilă în Italia, cine sunt nașii lor și povestea din spatele rochiilor de mireasă: „Am vrut să iasă ceva memorabil’ / EXCLUSIV

Declaraţia patronului staţiei GPL, după explozia de la Crevedia

Fiul primarului din Caracal, care este și el acționar majoritar la staţia GPL din Crevedia, a făcut o serie de declarații care îi contrazic pe anchetatori.

Pericolul unei noi explozii încă există la Crevedia. Cisternele încărcate cu gaz sunt încă parcate în fața curții în care au avut loc exploziile de sâmbătă seara. Nimeni nu se poate apropia deocamdată de ele pentru a scoate gazul și pentru a le muta.

Pompierii continuă să le stropească, dar astăzi au decis să extindă perimetrul de siguranță de la 300 de metri până la mai mult de 1km. A fost luată această decizie, deoarece riscul unei noi explozii în zonă a crescut.

Şi deşi au fost deschide patru dosare penale, patronii stației GPL din Crevedia, acolo unde au avut loc explozii în lanț în urma cărora două persoane au murit, iar alte 56 au fost rănite n-au fost chemați la audieri în fața anchetatorilor.

Însă, într-un interviu acordat pentru jurnaliștii de la ProTV, Ionuţ Doldurea, patronul staţiei GPL din Crevedia, a făcut o serie de declaraţii halucinante. 

Reporter: V-aţi dumirit ce s-ar fi putut întâmpla acolo?

Ionuţ Doldurea, patronul staţiei GPL: Nu ne e clar, dar în niciun caz nu a fost vorba de o țigară, cum am auzit. Acolo nu era punct de lucru, nu se comercializa GPL către populație, se închisese punctul de lucru cu vreo 3 ani înainte. Acolo erau o parcare și o clădire unde șoferii își făceau pauzele și dormeau și aveau bucătărie și baie.

Reporter: Și manevrele acelea de transfer dintr-o cisternă în alta erau operațiuni normale sau a fost una accidentală?

Ionuţ Doldurea, patronul staţiei GPL: nu știu de așa ceva, noi nu am încuviințat așa ceva.

Reporter: Şi practic, după închiderea punctului de lucru, acolo nu se mai făceau operațiuni cu GPL, dar erau parcate aceste cisterne?

Ionuţ Doldurea, patronul staţiei GPL: Da, erau parcate cisternele. Din păcate, s-a întâmplat într-o sâmbătă când erau mai puțin de muncă și erau mai multe cisterne acolo parcate. Dacă ar fi fost în timpul săptămânii nu erau. Așa a vrut Dumnezeu, sper să ne ierte.

Reporter: Acele cisterne erau în proprietate a firmei dvs. sau erau doar niște chiriași?

Ionuţ Doldurea, patronul staţiei GPL: Nu! Erau ale noastre. Cu ele făceam distribuție către punctele noastre de lucru și către alți clienți.

Reporter: Și știați despre această operațiune de transvazare dinainte?

Ionuţ Doldurea, patronul staţiei GPL: Nu, nu.

Reporter: Deci nu ați fost avertizat sau anunțat sau să dați să vi se ceară undă verde?

Ionuţ Doldurea, patronul staţiei GPL Nu. În mod normal cisterna încărca și descărca la clienți, nu făcea manevre de mutare a mărfii dintr-o parte în alta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton