O femeie gravidă în 9 luni a fost operată din greșeală de hernie, în Târgu Jiu. Când au realizat medicii că are, de fapt, un copil în burtă

 Dumba Gabriela
.

O femeie gravidă în 9 luni a fost operată din greșeală de hernie, în Târgu Jiu. O femeie a fost operată de hernie de medicii Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu, deși era de fapt însărcinată în 9 luni și ajunsese la spital cu dureri de naștere. Medicii și-au dat seama că femeia are un copil în burtă abia când au intervenit chirurgical pentru scoaterea intestinului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

O femeie gravidă în 9 luni a fost operată din greșeală de hernie, în Târgu Jiu. Femeia de 35 de ani, din localitatea Tismana, a ajuns la spital județean de urgență din Târgu Jiu cu dureri abdominale, dar nu știa că este însărcinată. După ce a fost consultată de medici, aceștia i-au pus diagnosticul de hernie intestinală. Femeia nu știa că este însărcinată în luna a 9-a, dar nici medicii care au consultat-o nu și-au dat seama.

O femeie gravidă în 9 luni a fost operată din greșeală de hernie, în Târgu Jiu

Pacientei nu i s-a efectuat nicio analiză, nicio ecografie, fiind condusă direct în sala de operație a secției chirurgie. Acolo i s-a efectuat anestezia, iar chirurgul a intervenit.

Abia în acel moment, medicul și-a dat seama că femeia este însărcinată, iar sarcina este la termen, durerile fiind cele ale nașterii.

In final, medicul a fost nevoit să efectueze operația de cezariană. A fost chemat de urgentă medicul neonatolog pentru a prelua bebelușul. O fetiță de 3,200 kg, potrivit Antena 3.

Femeia mai are acasă 2 fete gemene, în vârstă de 16 ani. Cazul este considerat scandalos de către conducerea Spitalului din Târgu Jiu care a dispus o anchetă internă. 

Citește și: Cum își rezolvă Mirela Vaida și soțul ei, Alexandru, conflictele din căsnicie: „Dacă era unul ca mine, Doamne ferește! Pleacă și…’

Citește și: Cezara Dafinescu a împlinit 75 de ani. Cum a debutat în actorie și ce spune despre prima ei dragoste, George Motoi: „Nu aș fi acceptat niciodată gândul, posibilitatea de a fi înșelată’

Ce spune purtătorul de cuvânt al spitalului

Femeia care nu ştia că este însărcinată şi s-a prezentat la spital acuzând dureri abdominale a născut o fetiţă, a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare Mihaela Ţicleanu, potrivit News.ro.

„În prezent încercăm să aflăm toate detaliile şi pentru a afla toate detaliile, mediul chirurg şi ceilalţi medici prezenţi în sala de operaţie au fost chemaţi în această dimineaţă de către conducerea unităţii sanitare pentru a-şi exprima punctele de vedere. Menţionez faptul că pacienta în vârstă de 35 de ani se află la Terapie Intensivă pentru recuperarea post-operatorie, iar nou-născutul, este vorba de o fetiţă care s-a născut la greutatea de 3,2 kilograme, este internat la neonatologie. Atât starea de sănătate a mamei, cât şi starea de sănătate a nou-născutei este stabilă şi ambele sunt bine', a precizat Ţicleanu.

O anchetă este în desfășurare la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu.

„Încă încercăm să aflăm care a fost situaţia. Pot să vă spun că se pare că există cazuri medicale, demonstrate, cercetate, în care femeia efectiv nu ştie că este însărcinată. Ea s-a prezentat la spital pentru dureri abdominale, i s-a pus diagnosticul de eventrație, pentru care s-a şi intervenit şi pe care o şi avea de fapt. Ea zice că nu a ştiut că este însărcinată, în aceste nouă luni nu a fost niciodată la medic. Din ce am putut afla până acum, nu a fost nici măcar la medicul de familie', a mai spus Mihaela Ţicleanu.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton