"Guru" Bogdan Giuseppe, condamnat definitiv la 30 de ani de închisoare pentru zeci de violuri și agresiuni sexuale

 Dumba Gabriela
.

„Guru” Bogdan Giuseppe, condamnat definitiv la 30 de ani de închisoare pentru zeci de violuri și agresiuni sexuale. Curtea de Apel București a pronunțat miercuri, 14 iunie, decizia definitivă în cazul lui Bogdan Giuseppe, pentru 31 de violuri și 23 de agresiuni sexuale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

170 de ani de închisoare au calculat judecătorii la toate faptele pentru care a fost condamnat Bogdan Giuseppe, conform minutei instanței. Prin contopirea pedepselor, au rezultat 61 de ani și 8 luni de închisoare.

În final, judecătorii au aplicat pedeapsa maximă prevăzută de Codul Penal, indiferent de numărul de fapte: 30 de ani de închisoare. Acesta a fost judecat pentru 31 de infracțiuni de viol, 23 de infracțiuni de agresiune sexuală, 48 de infracțiuni de violare a vieții private, exercitarea fără drept a profesiei de medic și falsificare de bani.

Decizia este definitivă.

Citește și:Theo Rose, vizită surpriză la spital, la două zile după ce a născut. De ce a pregătit sare, zahăr și piper: „Leșinați dacă vă zic!'

Citește și:„S-a trezit, vorbește…' Cum se simte Dana Roba acum, după ce a fost lovită de soț cu ciocanul în cap și operată pe creier / EXCLUSIV

Citește și: Fiica Ralucăi Pastramă și a lui Ibrahim a împlinit un an. Imagini emoționante cu micuța Maryam: „Fetița mea minunată

Citește și: Ce a decis familia Danei Roba în privința fiicelor, cât timp mama lor este internată. Alina Radi: „Un șoc mult prea puternic. Frații ei au ales să nu le spună / EXCLUSIV

Libertatea a dezvăluit ororile lui Bogdan Giuseppe

Libertatea a relatat, pe larg, în urmă cu aproape trei ani, cazul lui Bogdan Giuseppe. Bărbatul a fost filmat cu camera ascunsă în timp ce încerca să ademenească o fată, care era, de fapt, o jurnalistă sub acoperire. Confruntat de jurnaliști, Bogdan Giuseppe a afirmat că este victima unei conspirații, că toate fetele care au susținut că au fost violate îi sunt „prietene' și că nu a obligat pe nimeni să întrețină relații sexuale cu el. 

În dosar, trimis în instanță în 2017, procurorii l-au acuzat pe Giuseppe că dădea anunțuri fictive de angajare, apoi le trimitea pe fete pentru un test de medicina muncii la un cabinet medical, care era, de fapt, propriul său cabinet de psiholog.

Aici, bărbatul le oferea o pastilă pentru un presupus test antidoping, apoi, potrivit acuzațiilor de la dosar, spunea că este și medic ginecolog pentru a le convinge pe victime să se dezbrace, moment în care, potrivit procurorilor, le abuza și le filma pe ascuns. 

Trei ani mai târziu, aflat în libertate, Bogdan Giuseppe căuta „femei fără obligații, care vor să activeze în domeniul ezoteric'.

Bărbatul susținea că lucrează în domeniul ezoterismului de 16 ani, dar „zeii' i-au interzis până acum să-și facă publicitate și să-și ia ucenici. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton