Horoscop BANI și SUCCES 24-30 octombrie 2022. Influențe în casa banilor!

 Dumba Gabriela
.

Iată horoscopul pentru bani şi tendinţele spre succes pe săptămână 24-30 octombrie 2022, conform influentelor date de mişcare şi aspectele astrale ale planetelor în această săptămână. Iată ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale săptămânii pe domeniul financiar, cariera, relaţionare cu ceilalţi pentru această zonă. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii să facem noi bani sau să ţinem de ce este?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop săptămânal BANI BERBEC

În viaţa profesională, treci printr-o perioadă de pregătire pentru succesele ce vor veni în viitor. S-ar putea să apară şi situaţii neaşteptate, însă, la final, vei putea echilibra foarte bine lucrurie. Nu intra în conflicte cu colegii. Dacă trebuie să faci lucruri noi, gândeşte-te înainte de a acţiona. La capitolul bani, se anunţă sporirea veniturilor.

Relaţia Berbecului cu banii

Berbecii sunt uluitor de eficienţi în joburile lor şi au predispoziţia să facă, aşadar, mulţi bani din munca lor. Sunt însă destul de impulsivi şi pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot să ţină de un buget o vreme, însă dacă ceva îi tentează, vor face acea cumpărătură. Totuşi, Berbecii sunt şi înţelepţi şi ştiu când să îşi pună singuri limită cu privire la suma cheltuita, aşa încât să se menţină în echilibru.

Horoscop bani şi succes TAUR

Gânduri şi provocări importante în această săptămână. Trebuie să iei câteva decizii dificile, dar nu le mai poţi amâna. Pregăteşte-te corespunzător pentru a face faţa problemelor, fără pierderi semnificative. Finanţele par să se îmbunătăţească, dar ai grijă să nu faci cheltuieli suplimentare. Nu te lasă mânat de impulsuri şi nu ceda ispitelor.

Relaţia Taurului cu banii

Taurii adoră lucrurile frumoase, le place să se răsfeţe în ceea ce poate fi cumpărat cu banii şi se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc şi foarte mult şi susţinut că să îşi facă banii şi sunt buni la a-i produce şi atrage, dar sunt şi mari pricepuţi la a-i cheltui.

Citește și:Beni, copilul crescut de familia lui Iancu Sterp, s-a întors în casa părinților biologici:„Asta au hotărât cei de la Protecția Copilului’

Citește și:Mircea Sandu are cancer a treia oară:'Dimineața iau 12 pastile, seara 17…'

Citește și: Mario Fresh și Lino Golden au făcut primul pas spre împăcarea cu Alex Velea:„Oricând este gata să treacă peste, vom…’

Din acest motiv, au tendinţa să aibă probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva să le spună că nu pot avea ceva sau să nu îşi cumpere ceva pentru că e prea extravagant faţă de ce au alţii.

În schimb, Taurii sunt generoşi şi fac cadouri scumpe şi celorlalţi. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci dacă lucrurile devin prea dezechilibrate, îşi vor pune frână la cheltuieli. Dar trebuie să ajungă foarte aproape de acea limită ca să simtă cu adevărat pericolul financiar.

Horoscop săptămânal BANI GEMENI

Îţi poţi folosi intuiţia pentru a implementa unele planuri pe care le-ai făcut în trecut. Puterea şi încrederea te vor ajuta să depăşeşti obstacolele şi rezolvi mai multe problem. Trebuie să fii mai responsabil cu job-ul sau cu afacerile. La capitolul finanţe, mergi înainte cu paşi mici dar siguri. Fă-ţi un buget şi ţine-te de el.

Relaţia Gemenilor cu banii

În Gemeni există o dublă personalitate şi în legătură cu tema banilor. Pe de-o parte, există o parte a lor care este foarte practică şi prudenta financiar dar există şi cealaltă parte căreia îi place să rişte, să îşi joace banii, să îşi încerce norocul prin mişcări nu foarte sigure financiar. Nu există o predicţie care parte va domina, poate fi oricare oricând.

Gemenii sunt foarte buni să îşi economisească banii, să îi cheltuiască cu înţelepciune şi apoi, din senin, să apară o idee, o ocazie şi să fie în stare să facă ceva nesăbuit cum ar fi să cumpere acţiuni fără să fie siguri că e bine sau să investească într-o afacere instabilă.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton