Horoscop săptămânal 1 - 7 aprilie 2024. Zodiile care întâmpină certuri în familie și intrigi la locul de muncă

 Miniosu Alexandra
.

Horoscop săptămânal 1 – 7 aprilie 2024. Săptămâna aceasta vine cu vești bune și unele mai puțin bune pentru cele 12 zodii. Unele vor avea parte de surprize plăcute în plan sentimental, pentru că există șanse să-și întâlnească sufletul pereche. Altele, în schimb, nu o duc prea bine în plan profesional, pentru că întâmpină diverse intrigi la locul de muncă. Iată cine are parte de certuri în familie!

CITEȘTE TOATĂ VIVA DE MARTIE!, GRATIS, AICI!

Horoscop săptămânal 1 – 7 aprilie 2024. Berbec

Munca îți ocupă cam tot timpul, dar chiar și așa încerci să îți îndeplinești și îndatoririle din viața personală, pentru că ești o fire responsabilă. Datorită adrenalinei, crezi că le poți face pe toate, inițial, însă ai grijă să te și odihnești puțin, pentru că altfel riști să ajungi la epuizare.

Horoscop săptămânal 1 – 7 aprilie 2024. Taur

Taurii trec printr-o perioadă destul de încărcată, din punct de vedere emoțional. Cei dragi au nevoie de ei mai mult ca oricând și se bazează pe sfaturile lor. Aceștia demonstrează încă o dată cât sunt de altruiști, dar trebuie să aibă grijă să nu se încarce cu prea multă energie negativă, ca să nu-și pună amprenta și asupra stării lor de spirit.

Horoscop săptămânal 1 – 7 aprilie 2024. Gemeni

Firi comunicative, Gemenii tind să fie prietenoși cu toți cei din jur. Ar fi bine, însă, să se gândească de două ori înainte de a-și alege persoanele în fața cărora să-și deschidă sufletul. Unii oameni pot avea alte intenții, iar nativii riscă să fie dezamăgiți dacă se încred prea mult în aparențe.

Horoscop săptămânal 1 – 7 aprilie 2024. Rac

Dacă plănuiești de ceva timp să faci schimbări în plan amoros, acum este momentul. Nu te mai lăsa condus de emoții precum frica sau timiditatea și încearcă să treci la acțiune. Dragostea vieții tale poate fi chiar sub nasul tău, așa că ar fi bine să deschizi bine ochii și să nu ratezi șansa.

Horoscop săptămânal 1 – 7 aprilie 2024. Leu

Leii sunt, de regulă, firi empatice, care se îngrijesc de cei din jurul lor. Acum, însă, simt nevoia să se pună pe ei pe primul loc și nu trebuie să se simtă deloc vinovați pentru asta. Așadar, își pot aloca oricât timp vor pentru a-și face ordine în gânduri și să se relaxeze cu activitățile lor preferate.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: George Clooney este un familist convins! Iată 15 adevăruri despre zodia Taur!

Citește și: 6 zodii care sunt tentate să facă alegeri neinspirate în viață

Horoscop săptămânal 1 – 7 aprilie 2024. Fecioară

Fecioarele sunt firi muncitoare și serioase, care luptă să-și ducă la capăt orice proiect. În ciuda atitudinii lor, se pot ciocni de unele intrigi sau chiar mici conflicte la locul de muncă. Pentru ca lucrurile să nu escaladeze, e indicat să dea dovadă de calmitate și înțelegere. Lucrurile se vor rezolva apoi mult mai repede.

Horoscop săptămânal 1 – 7 aprilie 2024. Balanță

Balanțele au parte de schimbări fundamentale. E posibil ca unii dintre acești nativi să pună capăt unor povești de dragoste, după ce au tot amânat această decizie în ultima vreme, din cauza atașamentului. În această perioadă vor învăța că trebuie să se gândească mai mult la propria persoană.

Horoscop săptămânal 1 – 7 aprilie 2024. Scorpion

Scorpionii stau ca pe un butoi de pulbere în aceste zile. E posibil să se lovească de unele certuri în familie sau chiar și la locul de muncă, pentru că nu se simt înțeleși. Într-adevăr, e bine că își spun punctul de vedere, însă trebuie să fie atenția la maniera în care o fac, pentru a nu agita și mai multe lucrurile.

Horoscop săptămânal 1 – 7 aprilie 2024. Săgetător

Săgetătorii nu o duc prea bine în plan emoțional. E posibil ca, involuntar, să-i rănească și pe cei din jurul lor, din cauză că ei nu sunt bine pe interior. Așadar, ar trebui să-și acorde mai mult timp ca să-și înțeleagă propriile stări și chiar să ceară ajutor sau înțelegere de la cei apropiați.

Horoscop săptămânal 1 – 7 aprilie 2024. Capricorn

Capricorn nu au tocmai o săptămână bună la locul de muncă. E multă agitație și, de multe ori, nu sunt de acord cu părerile colegilor. În schimb, în viața amoroasă e doar lapte și miere. Se simt parcă mai conectați cu partenerii de viață și vor avea parte de momente plăcute în doi.

Horoscop săptămânal 1 – 7 aprilie 2024. Vărsător

Și Vărsătorii au parte de surprize în plan sentimental. E posibil ca cei singur să-și întâlnească marea dragoste, acolo unde se așteaptă mai puțin, iar nativii aflați deja într-un cuplu vor fi copleșiți de iubire și răsfăț din partea partenerilor de viață. Se simt, în sfârșit, împliniți.

Horoscop săptămânal 1 – 7 aprilie 2024. Pești

În loc să își facă tot felul de scenarii sau planuri în minte, Peștii ar face bine să treacă direct la acțiune. Fie că e vorba despre job sau persoana pe care o plac în secret, aceștia trebuie să facă niște schimbări în viața lor. Vor constata, în timp, că această decizie le va fi benefică.

Sursă foto: Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton