Horoscop săptămânal 1-7 mai 2023. Noroc pe plan financiar și amoros pentru mai multe zodii

 Calin Maria Bianca
.

Horoscop săptămânal 1-7 mai 2023. Noroc pe plan financiar și amoros pentru mai multe zodii. Ziua de luni nu o să fie pe placul multor nativi, însă spre finalul săptămânii veștile bune vin ca o avalanșă. Iată ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie în parte pentru săptămâna care urmează! Vezi cum vor fi zilele tale!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Horoscop săptămânal 1-7 mai 2023. Berbec

Berbecii încep noua săptămână cu dreptul. Pe plan profesional o să ai o mare surpriză din partea superiorilor, astfel că poți trece la următorul nivel, chiar când nu te așteptai. Comunicare este cuvântul cheie al săptămânii pentru tine. Încearcă să stai la distanță de conflicte și bârfe despre cei din jurul tău fiindcă îți vor aduce multe belele la ușă.

Horoscop săptămânal 1-7 mai 2023. Taur

Taurii simt fiorii dragostei mai intens ca niciodată săptămâna acesta, astfel că totul merge la superlativ pe plan amoros, dar și profesional. La locul de muncă nu există schimbări și o să ai parte de câteva zile mult mai liniștite decât de obicei. Totuși, astrele îți recomandă să ai grijă la cei care îți vor răul.

Horoscop săptămânal 1-7 mai 2023. Gemeni

Gemeni au o săptămână foarte încărcată. Nimic nu pare să iasă conform planului în primele zile din săptămână, însă într-un final, cu ajutorul celor din jur, reușești să găsești o rezolvare pentru fiecare în parte. Pe finalul săptămânii găsești timp liber pentru a-ți face ordine în gânduri și a te relaxa, după o perioadă încărcată din multe puncte de vedere.

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Horoscop săptămânal 1-7 mai 2023. Rac

Banii sunt principala problemă de mai mult timp. Te hotărăști să schimbi acest aspect în loc să te plângi, așa că săptămână aceasta vor avea loc mai multe schimbări. Fie un alt job, fie unul suplimentar, cert este că încercările vor fi de bun augur. Mare grijă și la starea de sănătate, care nu este prea bună din cauza stresului.

Horoscop săptămânal 1-7 mai 2023. Leu

Leii fac schimbări importante în viața lor săptămâna aceasta. După ultimele analize, sportul intră în rutina ta zilnică, la fel și un program alimentar sănătos. O să vezi cum viața ta se schimbă în bine de la o zi la alta. Pe final de săptămână o să ai parte de o veste bună din partea familiei sau a apropiaților, poate chiar vizita cuiva drag de care-ți este mare dor.

Horoscop săptămânal 1-7 mai 2023. Fecioară

Fecioarele atrag banii ca un magnet în perioadă următoare. Un cunoscut vine la tine cu o idee de afaceri și ești tentat să încerci pentru a câștiga mai mulți ani. Astrele îți recomandă să te gândești foarte bine înainte. Pe plan amoros lucrurile merg din ce în ce mai bine și ești pregătit să faci un pas important în relație.

Citește și: Claudia Pătrășcanu nu mai are voie să rostească numele Biancăi Drăgușanu. Decizia definitivă a Instanței în procesul de defăimare

Citește și: Cine sunt primii 12 semifinaliști de la Românii au Talent: „Nu o să-i dezamăgesc niciodată”

Horoscop săptămânal 1-7 mai 2023. Balanță

Ultima perioadă a fost extrem de epuizantă pentru tine, iar acum te gândești la o vacanță binemeritată, ce-i drept. Totuși, continuă să mai visezi la ea până când vremea se face mai frumoasă, asta pentru că șefii au nevoie de tine la muncă zilele acestea. Familia o să-ți facă o mare bucurie, care te face să uiți de oboseală și griji.

Horoscop săptămânal 1-7 mai 2023. Scorpion

Scorpionii au nevoie de câteva zile în care să mediteze asupra lucrurilor spontane care vin în viața lor. În ultimele săptămâni, mai multe griji, probleme și vești te-au luat prin învăluire, așa că nu ai avut timp să te gândești la fiecare în parte. Ai parte de o avansare la locul de muncă, ceea ce înseamnă că faci totul foarte bine. Continuă tot așa!

Horoscop săptămânal 1-7 mai 2023. Săgetător

Săgetătorii sunt irascibili în primele zile ale săptămânii. Te simți neînțeles și deloc apreciat și ești gata să izbucnești mai multe conflicte, indiferent că este vorba despre locul de muncă sau viața personală. Astrele îți recomandă să-ți păstrezi calmul și să adopți un vibe pozitiv pentru a nu-ți face singur probleme. Banii nu mai sunt însă o problemă pentru tine, iar zilele de weekend vor fi conform planurilor tale.

Horoscop săptămânal 1-7 mai 2023. Capricorn

Nimic nu pare să meargă bine pentru capricorni în ultimele zile, ceea ce îi face să fie din ce în ce mai abătuți. Ei bine, din fericire, începi săptămâna cu vești bune, care îți readuc zâmbetul pe buze. Pe final de săptămână o să ai o întâlnire cu o persoană din trecutul tău, care o să te bucure foarte mult.

Horoscop săptămânal 1-7 mai 2023. Vărsător

Problemele pe plan amoros te distrag săptămâna aceasta. Ai numeroase treburi, însă nu reușești deloc să te concentrezi, iar șefii tăi obervă acest detaliu. Încearcă să lași grijile acasă înainte de a merge la job, dacă vrei să nu ai necazuri și pe plan profesional. Pe plan financiar lucrurile merg bine, însă trebuie să acorzi o importanță mai mare stării tale de sănătate.

Horoscop săptămânal 1-7 mai 2023. Pești

Câștigi un proces început în urmă cu mai mult timp. O să primești o sumă mare de bani, de care chiar aveai nevoie, deși speranțele tale erau aproape de zero privind această situație. Fericire îți bate la ușă ție și familiei tale. Îi ajuți pe cei dragi și organizezi o petrecere în weekend pentru a sărbători victoria.

Sursă foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton