Horoscop săptămânal 10 – 16 aprilie 2023. O zodie se îmbogățește peste noapte

 Ifrim Georgiana
.

În această săptămână, se anunță liniște și voie bună pentru majoritatea nativilor. Taurii își găsesc liniștea sufletească, Leii au parte de mult romantism, iar Scorpionii intră în posesia unei sume mari de bani. Iată ce au pregătit astrele!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Horoscop săptămânal 10 – 16 aprilie 2023. Berbec

Berbecii au parte de schimbări majore pe plan sentimental în această săptămână. Cei care nu sunt îndrăgostiți, sunt favorizați de astre să-și găsească jumătatea perfectă. Pe plan profesional, aceștia progresează vizibil și vor atrage un feedback pozitiv din partea superiorilor.

Horoscop săptămânal 10 – 16 aprilie 2023. Taur

În această săptămână, Taurii își găsesc liniștea sufletească. Nativii se vor ventila emoțional și vor scăpa de unele traume din trecutul lor. Potrivit previziunilor astrale, este o perioadă prilenică pentru socializare și comunicare.

Horoscop săptămânal 10 – 16 aprilie 2023. Gemeni

Urmează o săptămână destul de încărcată pentru Gemeni. Nativii au parte de un volum crescut de sarcini la locul de muncă, dar și de unele solicitări din partea familiei. Pe plan sentimental, s-ar putea să se ivească unele dispute, însă comunicarea și empatia le vor dizolva rapid.

Horoscop săptămânal 10 – 16 aprilie 2023. Rac

Racii nu sunt în apele lor în această săptămână. Nativii se vor confrunta cu un nivel scăzut de energie și concentrare, lucru care îi va afecta puternic la locul de muncă. S-ar putea să existe unele discuții aprinse cu superiorii, însă lucrurile vor intra pe un făgaș normal spre sfârșitul săptămânii.

Citește și: Cum se simte Jorge la o lună de la operația la genunchi. Încă e în cârje, în urma accidentării de la Survivor: „Mă doare când pun piciorul jos, se umflă…'

Citește și: Simona Halep a vândut vila de lux în care a locuit cu Toni Iuruc. Cât a cerut pe ea și cine a cumpărat-o

Citește și: Bărbatul care a bătut-o la hotel pe Laurette a fost condamnat la închisoare cu executare. Vedeta a câștigat procesul: „După aproape doi ani de suferință…”

Citește și: Andreea Bălan, reacție după ce a fost surprinsă de paparazzi când se săruta cu Jador: „Trăiesc din plin, mă simt foarte bine'

Horoscop săptămânal 10 – 16 aprilie 2023. Leu

Leii traversează o săptămână încărcată de romantism. Nativii vor petrece clipe de neuitat cu partenerul de cuplu și se vor simți înțeleși și apreciați. Potrivit previziunilor astrale, este o perioadă oportună pentru investiții majore. Nu mai stați pe gânduri!

Horoscop săptămânal 10 – 16 aprilie 2023. Fecioară

Fecioarele sunt îndemnate să acorde mai multă importanță sănătății în această săptămână. Unele schimbări în regimul alimentar sunt binevenite. Astrologii îi îndeamnă pe nativi să evite conflictele.

Horoscop săptămânal 10 – 16 aprilie 2023. Balanță

Balanțele traversează o săptămână excelentă din toate punctele de vedere. Nativii au parte de surprize plăcute din partea jumătății lor, au un randament crescut la locul de muncă și emană o energie foarte bună, lucru care îi va ajuta în orice context.

Horoscop săptămânal 10 – 16 aprilie 2023. Scorpioni

Vești bune pentru Scorpioni în această săptămână. Nativii intră în posesia unei sume considerabile de bani, ca urmare a unei investiții sau a unui noroc nesperat. Specialiștii în astrologie îi îndeamnă să fie prudenți cu investițiile în această perioadă și să aibă în vedere un fond de economii.

Horoscop săptămânal 10 – 16 aprilie 2023. Săgetător

Săgetorii progresează pe plan profesional în această săptămână. Nativii vor duce proiecte de succes la capăt și vor obține aprecierea superiorilor, alături de o compensație financiară. În sfera amoroasă, aceștia sunt încurajați să se deschidă mai mult față de partener.

Horoscop săptămânal 10 – 16 aprilie 2023. Capricorn

Capricornii au parte de o săptămână liniștită, fără conflicte la orizont. Nativii își desfășoară activitatea la locul de muncă în propriul ritm și au parte de armonie în sânul familiei. Este o perioadă prielnică pentru a-și reîncărca bateriile.

Horoscop săptămânal 10 – 16 aprilie 2023. Vărsător

Vărsătorii traversează o săptămână destul de încărcată emoțional. O întâlnire neașteptată cu o persoană din trecutul lor s-ar putea să le dea lumea peste cap nativilor. În plan financiar, aceștia vor scăpa de unele datorii mai vechi și vor depăși un impas.

Horoscop săptămânal 10 – 16 aprilie 2023. Pești

Peștii simt nevoia să se deschidă în fața oamenilor dragi. În această săptămână, nativii prind curajul de a vorbi despre problemele care îi apasă, lucru care îi va ajuta să privească viața dintr-o perspectivă diferită. Lucrurile bune se vor întâmpla când se aștepată mai puțin.

Sursa foto: Freepik

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton