Horoscop săptămânal 11-17 iulie 2022. Trei zodii au norocul de partea lor

 Laciu Andreea
.

Horoscop săptămânal 11-17 iulie 2022. Mai mulți nativi ai zodiacului vor avea parte de o săptămâna excelentă, în timp ce alții se vor confrunta cu probleme serioase. Iată ce îți rezervă astrele pentru perioada 11-17 iulie 2022.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Horoscop săptămânal 11-17 iulie 2022. Berbec

Iei o decizie importantă în legătură cu o colaborare mai veche. Cineva avea să îți dea niște bani pentru un proiect, dar apoi a dispărut brusc în neant. Reușești să dai de acea persoană și îți ceri drepturile financiare cuvenite. Spre sfârșitul săptămânii, pot apărea mici probleme de sănătate cu tensiunea sau cu articulațiile, mai ales în zona genunchilor.

Horoscop săptămânal 11-17 iulie 2022. Taur

Ai parte încă de luni de drumuri la distanță mare de casă. Apar multe probleme de rezolvat, dar le iei pe toate rând pe rând. Încerci să scapi de tensiuni, de grabă și de stres, după ce realizezi cât de mult rău îți fac aceste stări negative. Încerci să gestionezi cât mai bine posibil relația cu cineva din familie, dar ar fi mai bine să îți vezi de treaba ta.

Horoscop săptămânal 11-17 iulie. Gemeni

Descoperi cheia succesului într-un domeniu nou, la care nici nu te-ai fi așteptat. Se pare că aveai niște talente ascunse de mai multă vreme, pe care nici măcar tu nu le bănuiai. Apare în viața ta o persoană care este menită să te îndrume pe acest drum. Ciulește urechile și bagă la cap fiecare lecție pe care ți-o dă, vei avea mare nevoie de asta pe viitor.

Horoscop săptămânal 11-17 iulie 2022. Rac

Reușești să te descurci tot mai bine în carieră și ai parte de succes, dar riști să te dedici prea mult planului profesional. Ești tot timpul în focul muncii și nu realizezi că îi îndepărtezi de tine pe cei dragi. Încearcă să îți faci mai mult timp liber pentru partenerul de viață sau pentru cei din familie. Timpul pe care îl pierzi la muncă în loc să te bucuri de cei pe care îi iubești nu îl vei mai recupera vreodată.

Citește și: Cele mai manipulatoare zodii

Citește și: Ce pietre prețioase ți se potrivesc în funcție de zodie

Citește și: Cele mai reușite cupluri de zodii. Compatibilitate garantată

Citește și: Care sunt cele mai optimiste zodii

Horoscop săptămânal 11-17 iulie 2022. Leu

Iei taurul de coarne și îți faci curaj să ajungi pe mâinile medicilor. Un eveniment dureros din familie sau din anturajul tău de prieteni apropiați ți-a dat de gândit, așa că ai decis să verifici cap-coadă tot și să te asiguri că organismul tău funcționează așa cum trebuie. Începutul și sfârșitul de săptămână îți aduc în cale și niște drumuri în interes personal.

Horoscop săptămânal 11-17 iulie. Fecioară

Niște planuri legate de bani îți sunt date peste cap, iar asta înseamnă că nu mai poți lua decizii riscante nici pe plan profesional. Din fericire însă, norocul este de partea ta, așa că primești echilibru și liniște la locul de muncă. Asta îți dă posibilitatea să gândești mai clar și să găsești niște soluții salvatoare joi sau vineri.

Horoscop săptămânal 11-17 iulie 2022. Balanță

Începi săptămâna cu drumuri în interes personal, apoi ești aglomerat până vineri cu munca. Însă, odată ce începe weekend-ul, se dă drumul la distracție. Este posibil să fii și invitat la un eveniment important. Te simți în centrul atenției iar asta îți dă o stare de euforie cum nu ai mai simțit de prea multă vreme.

Horoscop săptămânal 11-17 iulie 2022. Scorpion

Ești dezamăgit pentru că nu ai reușit să pleci în vacanță așa cum ți-ai dorit. Colac peste pupăză, nici situația financiară nu este una strălucită. Din fericire, ai parte de protecția divină și astrele sunt de partea ta, așa că marți sau miercuri primești o oportunitate fabuloasă, care îți aduce câștigurile necesare pentru vacanța mult visată. Chiar dacă vei pleca mai târziu, măcar ți s-a îndeplinit visul.

Horoscop săptămânal 11-17 iulie. Săgetător

Redescoperi cu drag și nostalgie lucrurile care te bucurau enorm altă dată. Ești melancolic și visător, simți nevoia să îți iei distanță pentru câteva zile față de cei din jurul tău. Analizezi iar niște decizii din trecut, doar că nu ești convins că au fost cele mai bune. Ai de învățat niște lecții karmice importante în această săptămână.

Horoscop săptămânal 11-17 iulie 2022. Capricorn

În această săptămână se petrece un eveniment major în viața ta. Pleci în altă țară, schimbi locul de muncă, îți cumperi o casă sau o mașină, primești o moștenire sau vine pe lume un copil. În orice caz, este clar o etapă în care viața ta se va schimba radical. Nimic nu va mai fi la fel pentru tine, de acum încolo.

Horoscop săptămânal 11-17 iulie 2022. Vărsător

După o perioadă în care prioritară a fost cariera și tu te-ai îngropat în muncă, sperând să faci cât mai mulți bani, realizezi că tot acest efort exagerat nu merită. Îți acorzi câteva zile în care să te răsfeți, să faci exact ceea ce vrei tu și când vrei tu. Partenerul de viață și familia îți sunt alături și te încurajează.

Horoscop săptămânal 11-17 iulie. Pești

Te apucă dorul de ducă încă de la începutul săptămânii. Îți amintești de toate călătoriile și aventurile tale din trecut și îți dorești să mai lași munca deoparte. În cele din urmă, pe luni seara sau marți, pornești într-o aventură nebună. Sfârșitul săptămânii te găsește obosit, dar împlinit.

Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton