Horoscop săptămânal 11-17 martie 2024. Noroc la bani, conflicte și dezamăgiri

 Calin Maria Bianca
.

Horoscop săptămânal 11-17 martie 2024. Noroc la bani, conflicte și dezamăgiri. Iată care sunt nativii ce vor avea parte de zile bune, dar și cine sunt cei care se vor implica în numeroase activități, cât și conflicte. Vezi ce ți-au pregătit astrele pentru horoscopul săptămânal!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop săptămânal 11-17 martie 2024. Berbec

Ghinionul pare că te urmărește de ceva timp. Nici săptămâna aceasta lucrurile nu merg în totalitatea așa cum ți-ai plănuit, însă în ciuda zilelor încărcate la locul de muncă, ai parte de mai multe împliniri pe plan amoros. Ai grijă la reacțiile pe care le ai la job!

Horoscop săptămânal 11-17 martie 2024. Taur

Taurii traversează o perioadă destul de stresantă. Ai multe deadline-uri și task-uri importante de dus la bun sfârșit. Te aglomerezi foarte mult, cel puțin la început de săptămână, însă într-un final reușești să le rezolvi pe toate. Ai grijă la starea de sănătate!

Horoscop săptămânal 11-17 martie 2024. Gemeni

Ești în conflict cu propria persoană. Ești mult prea dur cu tine și te critici la orice pas, astfel că o relația deloc bună cu propria persoană, nu te poate plana în discuții plăcute cu cei din jurul tău. Învață să te iubești pe tine mai întâi și dă-ți timp să înveți din greșelile din trecut.

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: HOROSCOP IULIE 2020 – Nativii Rac își pot întâlni marea dragoste, iar Capricornii schimbă locul de muncă

Horoscop săptămânal 11-17 martie 2024. Rac

Ești nostalgic zilele aceasta. În mintea ta răsună trecutul și multe lucruri îți aduc aminte de anii ce au trecut, dar în care erai foarte fericit. Ai tendința de a compara mereu prezentul cu ceea ce a fost, însă nimic nu mai poate să fie la fel. Fă-ți planuri de viitor și bucură-te de ceea ce trăiești acum!

Horoscop săptămânal 11-17 martie 2024. Leu

Ai o săptămână aglomerată, dar cu toate acestea îți faci timp pentru cei dragi ție. Planifici o vizită surpriză acasă la o persoană foarte dragă ție, care îți lipsește foarte mult. Închei săptămâna cu voie bună și distracție, dar și cu bateriile încărcate.

Horoscop săptămânal 11-17 martie 2024. Fecioară

Atragi banii ca un magnet. Ultimele cheltuieli consistente te-au făcut să muncești din ce în ce mai mult, tocmai pentru a nu-ți mai face griji legate de domeniul financiar, însă surpriza vine abia acum. Zilele acestea ai parte de un mare câștig, care nu poate trece fără o petrecere.

Citește și: Andra le-a cerut ajutorul nutriționiștilor ca să slăbească: „Nu pentru că nu-mi place cum arăt, dar atunci când corpul îți dă semne…'

Citește și: Cristina Șiscanu, mărturisire cu ochii în lacrimi: „Dacă voi credeți că viața mea este de divă și de răsfăț continuu, vă înșelați. Probabil iar sunt în prag de burnout”

Horoscop săptămânal 11-17 martie 2024. Balanță

Ai avut o perioadă stresantă și solicitantă, mai ales după ce ai început noul capitol din viața ta, însă acum ești liniștită din toate punctele de vedere, dar mai ales sufletește. Reușești să îți duci planurile la capăt și să te bucuri de toate reușitele tale. Ține-o tot așa!

Horoscop săptămânal 11-17 martie 2024. Scorpion

Ești pe drumul cel bun. Cele mai mari dorințe ale tale se transformă ușor, ușor în realitate. Ai muncit mult pentru a ajunge în acest punct al vieții și a avea parte de toate aceste realizări, însă acum trebuie să te bucuri pe deplin de toate bucuriile pe care le trăiești. Ești într-o continuă schimbare în bine!

Horoscop săptămânal 11-17 martie 2024. Săgetător

Săgetătorii radiază de fericire pe plan amoros zilele acestea! După lungi așteptări și căutări, în sfârșit, simți că ai găsit persoana lângă care vrei să-ți petreci tot restul vieții. Nu lua însă decizii pripite, ci lasă lucrurile să vină de la sine și trăiește din plin fiorii iubirii.

Horoscop săptămânal 11-17 martie 2024. Capricorn

Pe plan personal lucrurile decurg bine, însă nu și când vine vorba despre viața profesională. În ultima vreme problemele de acasă te-au copleșit, iar interesul tău a scăzut la locul de muncă, ceea ce superiorii au observat. Încearcă să rezolvi lucrurile pentru a nu se ajunge la decizii drastice.

Horoscop săptămânal 11-17 martie 2024. Vărsător

Vărsătorii nu sunt chiar în cele mai bune momente ale vieții lor. Au loc o serie de schimbări, atât pe plan personal, cât și profesional. Nu te mai încântă deloc viața pe care o trăiai până acum câteva luni și iei decizii neașteptate, inclusiv pe plan amoros. Conflictele nu stau departe de tine pe final de săptămână și ai parte de o mare dezamăgire.

Horoscop săptămânal 11-17 martie 2024. Pești

Peștii sunt plini de energie și pregătiți să ducă la bun sfârșit toate planurile pe care și le-au făcut pentru această săptămână. Ai parte de momente de liniște și bucurie, însă și unele mai puțin plăcute la locul de muncă. Păstrează-ți calmul și învață să fii indiferent!

Sursă foto: Freepics

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton