Horoscop săptămânal 12 – 18 august 2024. Două zodii pun cariera pe primul loc și au câștiguri mari

 Ifrim Georgiana
.

Se anunță o săptămână cu mari schimbări profesionale pentru unii nativi ai zodiacului. Berbecii riscă să piardă bani, Racii au parte de conflicte, iar Scorpionii își înfruntă natura egoistă. Iată ce au pregătit astrele!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Horoscop săptămânal 12 – 18 august 2024. Berbec

Săptămâna se anunță destul de aglomerată pentru Berbeci. Te simți copleșit de treburi, iar concentrarea ta este destul de redusă. Aduci problemele de la muncă acasă, astfel că nici relația amoroasă nu decurge prea bine. Previziunile astrale arată că sunt șanse să pierzi bani, deci stai departe de investiții.

Horoscop săptămânal 12 – 18 august 2024. Taur

O săptămână marcată de romantism pentru Tauri. Săgeata lui Cupidon te lovește când te aștepți mai puțin. Problemele parcă se evaporă și toată atenția i-o dedici unei persoane speciale.

Horoscop săptămânal 12 – 18 august 2024. Gemeni

Se anunță o săptămână cu mari oportunități profesionale pentru Gemeni. Pui cariera pe primul loc și ai doar de câștigat. Traversezi o perioadă prosperă și astrele te favorizează.

Horoscop săptămânal 12 – 18 august 2024. Rac

O săptămână dificilă și plină de conflicte pentru Raci. Te încarci cu energie negativă din cauza job-ului, iar asta te afectează și în viața privată. E bine să pui pe pauză proiectele care te copleșesc și să-și acorzi un concediu. Doar așa poți să-ți reîncarci bateriile.

Citește și: Claudiu de la Insula Iubirii s-a sărutat pentru prima dată cu ispita Anamaria Vaida: „Am simțit că este momentul. Trăiesc la maxim testul…'. Cum a reacționat iubita lui, Simona

Citește și: Filmul triplei crime din București. Procurorii au fost întâmpinați chiar de criminal, în apartamentul groazei: „Era senin, a indicat locul în care era mama şi a spus că mai sunt încă două cadavre”

Citește și: Silviu Prigoană, primul rol într-o comedie românească. În ce film va apărea afaceristul: „Are rol pozitiv'

Citește și: Andreea Bostănică și-a cumpărat o altă mașină, în valoare de 300.000 de euro, la doar 19 ani: „Atât de fericită că mi-am cumpărat mașina visurilor mele…' / În urmă cu un an, își achiziționase tot un bolid de lux

Horoscop săptămânal 12 – 18 august 2024. Leu

Leii traversează o săptămână deosebit de productivă. Îți iese tot ce-ți pui în plan, mai ales dacă ai în vedere o schimbare profesională. Fii deschis la oportunități și crede în aptitudinile tale.

Horoscop săptămânal 12 – 18 august 2024. Fecioară

O săptămână destul de agitată pentru Fecioare. Simți că ai ajuns la capătul puterilor, dar ești nevoit să tragi din greu. Din fericire, previziunile astrale arată că va urma o perioadă ceva mai relaxantă.

Horoscop săptămânal 12 – 18 august 2024. Balanță

Balanțele traversează o săptămână excelentă. Faci un salt semnificativ în carieră și accepți o ofertă nouă. Urmează o perioadă de acomodare, dar nu-ți va fi greu să te faci plăcut. Vești bune se anunță și pe plan sentimental, tensiunile din relație par să se evapore.

Horoscop săptămânal 12 – 18 august 2024. Scorpion

O săptămână încărcată de emoții pentru Scorpioni. Trebuie să-ți înfrunți natura ușor egoistă și să fii un sprijin pentru o persoană apropiată. Simți suferința celuilalt, iar asta te afectează destul de mult.

Horoscop săptămânal 12 – 18 august 2024. Săgetător

Săgetătorii încep săptămâna cu un tonus excelent. Ai chef de muncă, îți atingi obiective, iar satisfacțiile sunt pe măsură. Nu te sperie deloc provocările și privești cu mai multă detașare situațiile care obișnuiau să reprezinte o sursă de stres.

Horoscop săptămânal 12 – 18 august 2024. Capricorn

Capricornii traversează o săptămână destul de tensionată în dragoste. Partenerul de cuplu îți poate reproșa că nu te implici destul, că-ți pui nevoile personale pe primul. Doar prin comunicare deschisă poți depăși astfel de momente.

Horoscop săptămânal 12 – 18 august 2024. Vărsător

O săptămână excelentă pentru Vărsători. Ești calm, foarte productiv și te remarci oriunde mergi. Relațiile cu ceilalți se îmbunătățesc și lași în urmă unele conflicte.

Horoscop săptămânal 12 – 18 august 2024. Pești

Peștii traversează o săptămână destul de monotonă. A venit momentul să ieși din rutină, să faci lucrurile altfel. Ieși mai des, fii deschis la propuneri și astfel vei observa schimbări în viața ta.

Sursa foto: Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton