Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2023. Situații tensionate și provocări pe plan amoros

 Calin Maria Bianca
.

Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2023. Situații tensionate și provocări pe plan amoros. Săptămâna aceasta începe cu o zi de 13, considerată ca fiind ghinionistă, însă nu toate merg rău, ci din contră, astrele au pregătit și numeroase vești bune. Iată ce se întâmplă săptămâna aceasta și la ce să te aștepți!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2023. Berbec

Începi săptămâna epuizat, asta fiindcă weekend-ul a fost mai mult despre treburi nerezolvate, dar și distracție până în zorii dimineții. Patronii observă lipsa ta de concentrare, astfel că e posibil să întâmpini câteva probleme la locul de muncă. Ai grijă la starea de sănătate zilele acestea.

Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2023. Taur

Taurii sunt mai optimiști ca niciodată în ceea ce ține de o problemă personală care durează de mult timp. Îți dai timp și, în sfârșit, găsești o cale de rezolvare. Problemele se țin lanț însă pe partea profesională, dar nu și pe cea amoroasă.

Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2023. Gemeni

Îți dai voie să visezi, să fii liberi, să te descoperi și alegi să nu mai fii atât de critic când vine vorba de propria persoană. Săptămâna aceasta este despre echilibru, fericire, empatie dar și ajutor reciproc față de cei dragi.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2023. Rac

Racii își duc iubirea la un alt nivel. Te simți împlinit și fericit în noua relație, astfel că nu eziți și treci la următorul nivel. Pe plan profesional ai parte de noi oportunități și este bine să profiți de fiecare ocazie.

Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2023. Leu

Îți descoperi noi pasiuni pe care nu eziți și le pui în practică. Începi să fii mult mai sociabilă, ceea ce o să-ți prindă foarte bine, mai ales că așa te poți face remarcată printre persoanele importante pe care le întâlnești.

Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2023. Fecioară

Atragi binele ca un magnet săptămâna aceasta. După o perioadă grea din punct de vedere financiar, a sosit timpul să ai parte de câștiguri importante. Și pe plan amoros totul decurge foarte bine, mai ales că te pregătești de un eveniment important în viața ta.

Citește și: Theo Rose s-a afișat cu ochiul vânăt și umflat: „Trebuia să mi-o iau și eu o dată”. Cum a reacționat Anghel Damian

Citește și: Din ce a făcut bani Stelian Ogică, bărbatul care a susținut că i-a fost furat biletul Loto de 1 milion de dolari: „Câștigam cât un apartament pe săptămână”

Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2023. Balanță

Ai parte de o săptămâna liniștită, cel puțin primele zile sunt exact pe gustul tău, însă weekend se vede a fi unul destul de aglomerat, care o să te solicite mai mult decât te-ai fi așteptat. Totuși, rămâi optimistă, cu zâmbetul pe buze, și vezi mereu partea plină a paharului, cum s-ar spune.

Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2023. Scorpion

Luna noiembrie este despre tine, mai ales săptămâna aceasta, în care tot ceea ce îți propui iese așa cum trebuie. Nu duci griji, ci din contră, ești destinsă și reușești să emani bucurie, liniște și iubire în jurul tău. Este timpul să strălucești!

Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2023. Săgetător

Săgetătorii au parte de o mulțime de activități săptămâna aceasta. Sunt zile pline care te obosesc foarte tare, însă experiențele pe care le trăiești sunt unele unice, din care ai multe de învățat. Relaxează-te și încearcă să culegi tot ceea ce este bun.

Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2023. Capricorn

Începi săptămâna cu dreptul, însă în unele zile vei fi protagonistul unor conflicte neașteptate în familie, mai ales cu persoana iubită. Aveți parte de momente tensionate pe care nu știți cum să le gestionați și aruncați cu cuvinte dure. Păstrează-ți calmul!

Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2023. Vărsător

Ești neîmplinit când vine vorba despre viața personală. Deși la locul de muncă totul este la superlativ și reușești să avansezi și să fii pe placul șefilor, când ajungi acasă nu te simți deloc confortabil. Este timpul de o schimbare și o decizie radicală.

Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2023. Pești

Te simți noroc cu familia și persoana iubită pe care o ai, astfel că săptămâna aceasta ești destul de romantic, iubitor și nu uiți să le demonstrezi celor dragi cât de mult îi apreciezi și iubești. Un gest mic face diferența, iar tu o să te simți mult mai bine și împlinit.

Sursă foto: Freepics

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton