Horoscop săptămânal 15 – 21 ianuarie 2024. Vin zile grele și vești proaste pentru trei zodii

 Ifrim Georgiana
.

Se anunță o săptămână dificilă pentru unii nativi ai zodiacului. Veștile rele se țin lanț, iar problemele par să nu-și mai găsească rezolvare. Gemenii au conflicte la muncă, iar Racii riscă să piardă bani. Iată ce au pregătit astrele pentru azi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop săptămânal 15 – 21 ianuarie 2024. Berbec

Se anunță o săptămână deosebit de productivă pentru Berbeci. Obțineți rezultate bune la locul de muncă și primiți feedback poztiv din partea șefilor. Ușoare schimbări puteți observa și în zona sentimentală, însă nimic care să vă îngrijoreze. Sănătatea ar trebui prioritizată în acestă perioadă.

Horoscop săptămânal 15 – 21 ianuarie 2024. Taur

Taurii traversează o săptămână încărcată de schimbări. Puteți să începeți un job sau o nouă poveste de dragoste. Vă puteți simți copleșit de tranzițiile din această perioadă, însă e bine să rămâneți cu picioarele pe pământ, căci aveți de luat decizii cu ecou puternic în viitor.

Horoscop săptămânal 15 – 21 ianuarie 2024. Gemeni

Săptămâna aceasta se anunță plină de probleme pentru Gemeni. Puteți avea parte de conflicte la locul de muncă, pe fundul unor nemulțumiri reprimate multă vreme. Ar fi momentul ideal să abordați subiecte precum o mărire salarială, căci aveți șanse mari să obțineți ceea ce vă propuneți.

Horoscop săptămânal 15 – 21 ianuarie 2024. Rac

Pentru Raci, săptămâna decurge anevoios și este marcată de vești proaste. Riscați să pierdeți locul de muncă sau o sumă considerabilă de bani, din cauza unor alegeri neispirate. Mari conflicte se ivesc și în sfera amoroasă, însă astrologii vă îndeamnă să nu luați decizii impulsive.

Citește și: Cine este Iancu Sterp de la Survivor All Stars. Tot ce nu știi despre fratele lui Culiță Sterp

Citește și: Dana Roba, după ce s-a întâlnit cu Daniel Balaciu, în sala de judecată: „El se uită foarte intens la mine. Îmi e frică de el și de înjurăturile pe care mi le spunea, amenințările acelea cu moartea”

Citește și: Andreea Bălan, după ce a fost acuzată că-l distrage pe Victor Cornea de la carieră: „Cucoană, habar n-aveți cât de greu…'. Artista l-a însoțit pe iubitul ei la turneul din Australia

Citește și: Doina Teodoru a imitat-o iar pe Dana Budeanu la iUmor: 'Cu niște bărbați ca Bordea și Natanticu vă pleacă amețitele din fața televizoarelor…'. Discursul neașteptat pe care l-a avut

Horoscop săptămânal 15 – 21 ianuarie 2024. Leu

Leii traversează o săptămână plină de romantism. Sunteți mai afectuos decât în mod obșinuit și v-ați propus să abordați o nouă atitudine față de partenerul de cuplu. Cu pași mici, dar siguri, aveți toate șansele să reparați o relație ce părea să se apropie de sfârșit.

Horoscop săptămânal 15 – 21 ianuarie 2024. Fecioară

Fecioarele au parte de o săptămână tensionată și încărcată emoțional. Zilele trec greu și trebuie să gestionați multe provocări care apar la locul de muncă. Vă stă gândul doar la zilele libere și sperați la o schimbare în lunile viitoare. N-ar strica să aruncați un ochi pe ofertele de muncă existente.

Horoscop săptămânal 15 – 21 ianuarie 2024. Balanță

Se anunță o săptămână cu mari realizări pentru Balanțe. A venit momentul să culegi roadele muncii din ultimele luni, materializate într-un autoturism sau o proprietate. Vă merge din plin și recăpătați optimismul de altădată, fapt care generează efecte pozitive și în relația cu partenerul de cuplu.

Horoscop săptămânal 15 – 21 ianuarie 2024. Scorpion

Scorpionii au parte de mari surprize în această săptămână, potrivit previunilor astrologice. Puteți primi un telefon pe care îl așteptați de ceva vreme, în legătură cu un nou loc de muncă. Nu vă temeți să faceți schimbări în această perioadă și fiți îndrăzneț, căci aveți de câștigat pe termen lung.

Horoscop săptămânal 15 – 21 ianuarie 2024. Săgetător

Săgetătorii traversează o săptămână delicată. Aveți multe pe suflet și simțiți nevoia unui prieten care să vă asculte. Situația stă mai bine în zona profesională, unde bifați realizări importante și vă este recunoscută calitatea muncii.

Horoscop săptămânal 15 – 21 ianuarie 2024. Capricorn

Pentru Capricorni, săptămâna se anunță cât se poate de bună. Sunteți protejat de astre și reușiți să duceți la capăt tot ce v-ați propus. Când vă așteptați mai puțin, iubirea vă bate la ușă.

Horoscop săptămânal 15 – 21 ianuarie 2024. Vărsător

Reușite și vești bune în acestă săptămână pentru Vărsători. A venit, în sfârșit, momentul să faceți pași importanți în carieră, după eforturi constante și sacrificii. A căzut prima piesă de domino, astfel că vă puteți aștepta la o înșiruire de evenimente fericite.

Horoscop săptămânal 15 – 21 ianuarie 2024. Pești

Se anunță o săptămână liniștită, lipsită de evenimente majore pentru Pești. Încă sunteți apatic după perioada sărbătorilor de iarnă și încercați să intrați în ritm normal. Lucrurile se vor schimba în următoarea perioadă.

Sursa foto: Freepik

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton