Horoscop săptămânal 15-21 mai 2023. Zile bune pe plan financiar

 Dumitrache Laura
.

Horoscop săptămânal 15-21 mai 2023. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată cum vei sta cu dragostea, dar și ce te așteaptă pe plan profesional. Citește horoscopul săptămânal 15-21 mai și vezi ce ți-au rezervat astrele!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Horoscop săptămânal 15-21 mai 2023. Berbec

În plan social ești extrem de influențat, iar în zilele acestei săptămâni vei avea o stare melancolică. Dispoziția ta va fi mai bună spre sfărșitul săptămânii și vei răspândi buna dispoziție celor din jur. Îndrăznește să fii mai rebel!

Horoscop săptămânal 15-21 mai 2023. Taur

Te gândești la prea multe lucruri și poti avea episoade de anxietate. Astrele îți recomandă să nu te agiți prea tare și să te relaxezi. Dacă prietenii îți propun să ieși în oraș, ar fi bine să nu eziți și să petreci momente de neuitat alături de persoanele dragi.

Horoscop săptămânal 15-21 mai 2023. Gemeni

Dacă ai impresia că partenerul tău nu este suficient de atent cu tine ar fi bine să ai o discuție cu el. Meriți toată atenția lui, iar în cazul în care nu au un partener ar trebui să întâlnești pe cineva în zilele următoare. Dacă cineva te împiedică să ai succes pe plan financiar, confruntă-te cu acesta.

Horoscop săptămânal 15-21 mai 2023. Rac

Ai o energie debordantă zilele acestea și vei fi puternic în orice situație. Dacă te gândești la o schimbare de look, acum este momentul potrivit. Intri într-o etapă romantică și te poti îndrăgosti de o persoană rapid, dacă nu ai partener.

Horoscop săptămânal 15-21 mai 2023. Leu

Zilele acestea ar trebui să te odihnești mai mult. În perioada asta ai muncit foarte mult și acest lucru se vede. Încearcă să petreci mai mult timp în compania prietenilor, iar dacă ai partener încearcă să îi faci o propunere de a pleca într-un loc liniștit pentru câteva zile.

Horoscop săptămânal 15-21 mai 2023. Fecioară

Ești prea copleșit și asta te descurajează de multe ori. Cu toate astea, astrele îți recomandă să iei lucrurile cu calm și să ai încredere în tine. Începe să fii mai pozitiv. Dacă nu ai partener de viață, este posibil să cunoști o persoană care te va atrage și te va binedispune.

Horoscop săptămânal 15-21 mai 2023. Balanță

Starea ta de spirit nu va fi una tocmai bună. Partenerul tău trece printr-o perioadă în care cere multe de la tine și ar fi bine să-l ajuți. Fii mai precaut, pentru a evita discuțiile conflictuale. Ideile tale vor fi cele care te vor conduce să obții succesul mult dorit pe plan profesional.

Horoscop săptămânal 15-21 mai 21 mai 2023. Scorpion

Încerci de multă vreme să creezi o oarecare stabilitate în relația ta, dar în această săptămâna vei avea numeroase conflicte cu partenerul de cuplu. Astrele îți recomandă să analizezi foarte bine situația și să-i pui capăt cât nu este prea târziu.

Horoscop săptămânal 15-21 mai 2023. Săgetător

Relația cu partenerul de cuplu s-a cam răcit în ultima vreme și vrei să găsești motivul acestei situații. Nu te învinovăți și încearcă să ai o discuție contructivă. În cazul în care lucrurile nu se rezolvă, ar fi bine să iei în considerare o despărțire.

Horoscop săptămânal 15-21 mai 2023. Capricorn

Anumite probleme ale altora au o influență negativă asupra ta. Cu toate astea, pe plan financiar o duci foarte bine, iar acest lucru te multumeste foarte mult. Iar pe plan personal lucrurile par să revină la normal.

Horoscop săptămânal 15-21 mai 2023. Vărsător

Dacă ai început o relație, trebuie să lupți pentru ceea ce simți. Nu ezita să accepti schimbări sau chiar noi propuneri la locul de muncă. Vei avea ocazia să cunoști oameni noi și să înveți lucruri importante care te vor ajuta la un moment dat în viață.

Horoscop săptămânal 15-21 mai 2023. Pești

Vei trăi o mare bucurie în această săptămână. Că va fi vorba de persoana iubită, sau de o nouă oferă la locul de muncă, nu contează. Vei fi foarte fericit și bucuros că trăiești asemenea momente. Cel mai important este să te bucuri de ele!

Sursa foto: Canva

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton