Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2023. Gelozia și posesivitatea destramă relațiile pentru două zodii

 Oana Pantazi
.

Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2023. Va fi o săptămână în care toți nativii horoscopului vor trebui să dea dovadă de diplomație, dar și de multă răbdare. Ieșirile necontrolate, crizele de gelozie sau orgoliu vor fi plătite cu vârf și îndesat. Cei care vor reuși să-și păstreze calmul vor avea doar de câștigat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2023. Berbec

Dai dovadă de multă energie săptămâna aceasta, însă, din păcate, nu o vei utiliza pe toată cu folos. Te vei pierde în discuții interminabile sau chiar conflicte cu colegii de serviciu și nico acasă nu te vei putea abține. Din fericire, este favorizată latura materială așa că nu vei avea de ce să-ți plângi de milă.

Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2023. Taur

Planurile privind avansarea la job trebuie să le pui în așteptare, pentru că vin vremuri dificile și se anunță disponibilizări. Spre norocul tău, nu te vei număra printre ghinioniști, dar vei afla că va trebui să muncești mai mult… Relația de cuplu e favorizată zilele astea, așa că ar trebui să i te dedici exclusiv jumătății tale. Aveți multe de rezolvat.

Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2023. Gemeni

Ești într-o dispoziție de zile mari și vorbești și mai mult ca de obicei… Fără voia ta, vei reuși să faci o glumă nepotrivită și-ți vei face câțiva dușmani la job, poate chiar și un șef. Vei repara gafa, dar va rămâne mereu, din păcate, o distanță între tine și colegi. Încearcă să nu repeți lucrurile și cu jumătatea ta. Oricât te-ar mânca limba, abține-te de la comentarii ironice!

Citește și: Cele mai manipulatoare zodii

Citește și: Ce pietre prețioase ți se potrivesc în funcție de zodie

Citește și: Cele mai reușite cupluri de zodii. Compatibilitate garantată

Citește și: Zodiile celor mai capricioase femei.Cum se comportă când sunt indispuse

Citește și: 5 zodii periculoase.Îți pot face foarte mult rău!

Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2023. Rac

Săptămâna e una bună pe plan profesional, însă în ceea ce privește latura amoroasă e dezastru. Apar certuri în cuplu și niciunul dintre voi nu pune frână, lupta de orgolii este mult prea mare, la fel și convingerea că dețineți, fiecare, dreptatea absolută. Furtuna din paharul cu apă se poate transofma în taifun…

Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2023. Leu

Te sperie că se apropie finalul de an și tu nu ți-ai îndeplinit nici pe departe dorințele… așa că vei încerca să te apuci de tot ce n-ai făcut deodată. Asta va duce la haos, așa că vei reuși să faci mai mult rău decât bine. Din fericire, ai un partener de viață care te susține în momentele grele necondiționat.

Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2023. Fecioară

Se arată o săptămână foarte bună pe plan financiar, iar profesional vei avea parte de recunoașterea la care visezi de multă vreme. Nu e exclus chiar să primești o mărire de salariu. Latura sentimentală va suferi însă toată săptămâna, pentru că vei avea tendința de a-ți neglija partenerul, iar asta va duce la certuri și reproșuri.

Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2023. Balanță

Șefii te presează, dar asta se întâmplă fiindcă nu le-ai arătat niciodată care-ți sunt limitele și te-ai oferit să muncești inclusiv în timpul liber. Ai setat niște jaloane peste care acum nu mia poți trece și vei avea de suferit. Din fericire, astrele te vor ajuta pe plan sentimental, unde îți va merge mai bine ca niciodată. Dacă nu ai pereche, e posibil ca până la finele intervalului să cunoști pe cineva.

Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2023. Scorpion

Săptămâna de muncă va trece cât ai clipi, iar asta deoarece toată atenția ta va fi centrată spre latura personală, mai bine zis spre relația de cuplu, care nu merge deloc bine. Gelozia te-a orbit în ultima vreme atât de tare, încât nu mai vrei să accepți evidența. Atenție, riști să pierzi tot ce-ai construit în ultimii ani, fiindcă jumătatea ta nu mai are răbdare cu tine!

Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2023. Săgetător

Vei avea parte de o săptămână bună atât pe plan profesional, cât și sentimental, însă apar probleme cu banii… Asta în primul rând din cauza neatenției. Dacă mergi la shopping, nu-ți burduși portofelul cu bani și nici nu lua toate cardurile cu tine. Poți, de asemenea, cădea victimă unei fraude financiare pe internet.

Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2023. Capricorn

Astrele te favorizează din plin pe plan profesional în aceste zile. Din păcate, viața zbuciumată pe care o duci de ceva vreme își va spune cuvântul – apar probleme de sănătate. Stresul și oboseala te-au făcut să mănânci necontrolat, iar kilogramele în plus se manifestă sub formă de tensiune sau… diabet. Mergi neapărat la un control, nu te trata după ureche.

Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2023. Vărsător

Ești o persoană extrem de pasională, așadar niciuna dintre relațiile tale n-a fost liniștită. De data asta, gelozia, orgoliul și posesivitatea îți vor întuneca judecata și e posibil chiar să ajungi să dai ultimatumuri. Sau să primești… pentru că nici jumătatea ta nu mai suportă de mult timp această situație.

Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2023. Pești

Ai început deja să-ți faci planuri pentru vacanța de iarnă, iar asta se vede… nu mai dai randament la job. Săptămâna asta vei reuși să te cerți nu doar cu colegii, ci și cu superiorii și nu vei da înapoi indiferent de consecințe. Aproape că nici nu-ți va păsa, fiindcă viața amoroasă merge foarte bine, iubești ca în adolescență.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton