Horoscop săptămânal 17-23 iunie 2024. Decizii importante, schimbări la locul de muncă și conflicte pe plan amoros

 Calin Maria Bianca
.

Horoscop săptămânal 17-23 iunie 2024. Decizii importante, schimbări la locul de muncă și conflicte pe plan amoros. Iată ce au pregătit astrele pentru fiecare nativ în parte în săptămâna care urmează, dar și cine traversează prin momente greu încercate!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Horoscop săptămânal 17-23 iunie 2024. Berbec

Berbecii sunt sub infleunța unor decizii majore în viața lor. Ești prins la jumătate și nu știi pe ce drum să o iei, astfel că sfatul astrelor este să ceri ajutorul celor dragi ție, fie că este vorba și doar despre o părere.

Horoscop săptămânal 17-23 iunie 2024. Taur

Încearcă să renunți la caracterul tău de „șef„ cu toți cei dragi, fiindcă această atitudine te plasează în fața unor conflicte majore, la care nu te așteptai vreodată. Păstrează relații de prietenie, amiciție și mai ales de respect cu fiecare persoană din viața ta pentru a nu regreta mai târziu.

Horoscop săptămânal 17-23 iunie 2024. Gemeni

Roata se întoarce întotdeauna, iar Karma nu iartă pe nimeni! Ai suferit mult după o persoană dragă, însă acum chiar aceea persoană îți bate la ușă pentru o împăcare. Are din nou nevoie de ajutorul tău, iar acum doar tu poți decide dacă accepți din nou o relație toxică.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Horoscop săptămânal 17-23 iunie 2024. Rac

Te gândești la trecut și încerci să recucerești o persoană pe care nu ai uitat-o nici după ani și ani de zile. Totuși, nimeni nu te sfătuiește din cercul tău de prieteni să faci această încercare, iar de data aceasta ar fi bine să ții cont și de părerea celor din jur, care cunosc povestea ta de viață.

Horoscop săptămânal 17-23 iunie 2024. Leu

Simți că timpul este cel mai mare inamic al tău. Te trezești devreme, ești în urmă cu somnul, însă cu toate astea nu reușești să termini tot ceea ce ai de făcut. Ești stresată în privința noilor proiecte pe care le ai de finalizat, însă eviți să te plângi sau să ceri ajutorul. Ai grijă să nu te epuizezi!

Horoscop săptămânal 17-23 iunie 2024. Fecioară

Pui la punct mai multe aspecte importante ale vieții de cuplu și de familie. Tu și persoana iubită faceți un pas important în relația voastră, iar de acum lucrurile se schimbă și intrați cu adevărat în rolul de familiști. Nu trebuie să duci însă grija banilor, fiindcă ai mare noroc la ei!

Citește și: Artiștii de la Coldplay s-au plimbat pe Lipscani, înaintea concertului din București. Cine i-a impresionat în Centrul Vechi

Citește și: Bianca Drăgușanu s-a filmat alături de un bărbat care conducea o Skoda Octavia, după despărțirea de Gabi Bădălău. Vedetei nu-i plăcea această mașină, în trecut: „Viața bate filmul. M-am răzgândit, sunt foarte fericită!'

Horoscop săptămânal 17-23 iunie 2024. Balanță

Ai o săptămână încărcată, dar te consolează gândul că urmează o vacanță binemeritată. De asemenea, ai un vibe pozitiv chiar dacă mergi la muncă de luni și nu e totul roz. Recunoștința este cheia marilor succese, iar tu știi deja acest lucru. Relația de cuplu este din ce în ce mai bine.

Horoscop săptămânal 17-23 iunie 2024. Scorpion

Semnezi acte importante și totul este de bun augur! Te bucuri de reușită alături de persoana iubită și cei dragi vouă, așa că nu puteți să nu împărtășiți vestea cu familia. Totul se îndreaptă spre marele vostru obiectiv, care este din ce în ce mai ușor de atins.

Horoscop săptămânal 17-23 iunie 2024. Săgetător

Nu este de glumă cu starea ta de sănătate. Ai tot amânat vizitele la medici, însă acum, când corpul îți dă zi de zi semnale este cazul să iei măsuri. Ai de organizat un eveniment important și deși la început totul a fost greu, în final respiri ușurată că totul a ieșit conform planului.

Horoscop săptămânal 17-23 iunie 2024. Capricorn

Certurile în familie sunt din ce în ce mai dese, iar acest lucru provoacă disconfort pentru toți cei implicați și nu numai. Banii sunt principalul motiv, însă nu singurul, astfel că o terapie de cuplu pentru a vă ajuta să gestionați aceste momente este mai mult decât necesară.

Horoscop săptămânal 17-23 iunie 2024. Vărsător

Ai o stare irascibilă care te face să arunci cu vorbe dure la adresa persoanei iubite, dar nu doar atât. Te simți inferioară în fața mai multor persoane dragi, așa cum nu ți s-a întâmplat niciodată și încerci să ataci prin diferite puncte slabe. Evită cât de mult poți întâlnirile și controleaz-ți stările.

Horoscop săptămânal 17-23 iunie 2024. Pești

Se anunță o săptămână prosperă, cu numeroase oportunități financiare, dar și cu creșteri salariale. Șefii au observat implicarea și determinarea ta, așa că de data aceasta nu au mai lăsat lucrurile așa, ci au trecut la fapte. Sărbătorești reușita cu persoana iubită și te bucuri de vestea minunată!

Sursă foto: Freepics

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton