Horoscop săptămânal 18-24 iulie 2022. Trei nativi sunt protejați de astre

 Laciu Andreea
.

Horoscop săptămânal 18-24 iulie 2022. Mai mulți nativi ai zodiacului vor avea parte de o săptămâna excelentă, în timp ce alții se vor confrunta cu probleme serioase. Iată ce îți rezervă astrele pentru perioada 18-24 2022.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Horoscop săptămânal 18-24 iulie 2022. Berbec

Consideri că a venit timpul să îți mai verifici și starea de sănătate. Faci o serie de investigații medicale, iar veștile pe care le primești sunt bune. Primești sprijin la locul de muncă, iar asta te ajută să duci mai ușor pe umerii tăi toate responsabilitățile.

Horoscop săptămânal 18-24 iulie 2022. Taur

Cineva destul de apropiat te dezamăgește. Fie ai acordat încredere cui nu trebuia, fie încearcă să te manipuleze și să te controleze în interesul propriu. Faci niște drumuri importante spre finalul acestui interval de timp.

Horoscop săptămânal 18-24 iulie. Gemeni

Realizezi că ai luat o decizie proastă la locul de muncă. Din fericire, acasă ai parte de sprijinul partenerului de viață. După o perioadă cu drumuri lungi și obositoare, reușești să te mai ocupi și de casă, dar și să îți mai revii cu odihna.

Horoscop săptămânal 18-24 iulie 2022. Rac

Se întoarce brusc în viața ta o persoană din trecut. Nu prea înțelegi foarte clar ce vrea de la tine, dar adevărul va ieși la iveală în ziua de vineri. În weekend, viața ta stă sub semnul distracției. Ai destulă energie încât să închei această săptămână în forță.

Citește și: Cele mai manipulatoare zodii

Citește și: Ce pietre prețioase ți se potrivesc în funcție de zodie

Citește și: Cele mai reușite cupluri de zodii. Compatibilitate garantată

Citește și: Care sunt cele mai optimiste zodii

Horoscop săptămânal 18-24 iulie 2022. Leu

Vrei să cucerești o persoană nouă sau să îi arăți partenerului de viață cât de mult îl/o iubești. Simți că aveți nevoie de o singură scânteie pentru ca flacăra dintre voi să se reaprindă la intensitate maximă. Astrele sunt de partea ta și îți aduc pasiunea pe plan sentimental.

Horoscop săptămânal 18-24 iulie. Fecioară

Îți faci griji că cineva foarte apropiat de tine uneltește împotriva ta și vrea să te trădeze. Adevărul este cu totul altul, dar la mijloc se bagă și niște persoane care își urmăresc interesul propriu. Nu le lăsa să te manipuleze, trebuie să vezi dincolo de vorbele lor dulci.

Horoscop săptămânal 18-24 iulie 2022. Balanță

Simți, în sfârșit, că primești toate lucrurile bune pe care le meriți. După ce ai început să te impui și să îți prezinți și tu clar dorințele, cei din jur și-au dat seama că nu mai ești ușor de influențat și ți-au acordat mai mult respect decât au făcut-o până acum.

Horoscop săptămânal 18-24 iulie 2022. Scorpion

Se schimbă niște lucruri în cariera ta, care te pot influența pe termen lung. Astrele te protejează pe plan financiar, așa că atragi banii ca magnetul. Profită de aceste zile cu spor ca să începi să faci niște economii substanțiale pentru zilele negre.

Horoscop săptămânal 18-24 iulie. Săgetător

După o perioadă agitată, parcă îți regăsești iar liniștea. O să mai dureze până ce vei putea intra în ritmul normal al vieții așa cum era înainte, dar faci niște pași mici. Timp de câteva zile decizi să te bucuri de fiecare experiență fără să îți mai impui limite.

Horoscop săptămânal 18-24 iulie 2022. Capricorn

Ești ocupat/ă până peste cap cu organizarea unui eveniment important. Toți cei care anunțaseră că te vor ajuta te-au cam lăsat baltă în ultima clipă. Nu ai ce să faci decât să încerci să te descurci. Totul se va termina cu bine, iar răsplata pentru eforturile tale va fi una mai mult decât mulțumitoare.

Horoscop săptămânal 18-24 iulie 2022. Vărsător

Au loc mai multe evenimente neplăcute care îți dau o stare de agitație. Parcă nu îți găsești locul și ți se pare că ai primit de la șefi mult prea multe responsabilități la locul de muncă. Îți este dor să stai, să te odihnești și să te ocupi puțin și de tine.

Horoscop săptămânal 18-24 iulie. Pești

Este o săptămână cu spor în toate. Primești mai mulți musafiri, iar cheltuielile sunt și ele una pe măsura distracției. Din fericire, ai noroc la bani în zilele următoare, așa că nici nu se cunoaște că ai folosit destul de mult din ei.

Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton