Horoscop săptămânal 18 – 24 martie 2024. Ce nativi fac un salt major în carieră

 Ifrim Georgiana
.

Se anunță o săptămână cu mari progrese în carieră pentru unii nativi ai zodiacului. Taurii sunt copleșiți de volumul de muncă, Fecioarele se afirmă la locul de muncă, iar Peștii pot simți fiorii iubirii. Iată ce arată previziunile astrale!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop săptămânal 18 – 24 martie 2024. Berbec

Berbecii traversează o săptămână destul de relaxantă, fără evenimente majore. Puteți avea câteva tensiuni în relația cu partenerul de cuplu, însă comunicarea va face diferența. Vă tentează ideea de a planifica o vacanță, mai ales că dispuneți de resurse financiare, necesară pentru a vă reîncărca bateriile.

Horoscop săptămânal 18 – 24 martie 2024. Taur

Săptămâna se anunță cât se poate de tensionată și aglomerată pentru Tauri. Vă compleșește volumul de sarcini de la locul de muncă, iar discuțiile cu superiorii nu au efectul scontat. Nici în relația cu partenerul de cuplu nu vă merge prea bine, astfel că vă puteți aștepta la unele reproșuri, arată previziunile astrale.

Horoscop săptămânal 18 – 24 martie 2024. Gemeni

Gemenii au parte de un salt major în carieră în această săptămână. Puteți primi un răspuns favorabil pentru un post pe care îl râvniți de ceva timp. Îmbunătățiri se petrec și în relația cu partenerul de cuplu și n-ar fi o idee rea să planificați o vacanță romantică.

Horoscop săptămânal 18 – 24 martie 2024. Rac

Pentru Raci, săptămâna decurge cât se poate de anevoios. Simțiți o stare acută de oboseală și toate par să vă meargă pe dos. Sunteți constrâns să renunțați la unele planuri din cauza stării de spirit scăzute.

Citește și: Medana, soția lui Alin Oprea, și-a sărbătorit fiica în Italia: „Daria a împlinit 15 ani. Ne-a dat cardul lui să ne cumpărăm tot ce ne dorește inimioara”

Citește și: „Am găsit casa goală, fără copii. Am simțit că se prăbușește pământul cu mine'. Alexandru Ciucu, despre ziua în care Alina Sorescu a plecat de acasă cu fiicele lor, după despărțire

Citește și: „Am primit ultimatum. Mi-a spus că se desparte de mine dacă…'. Armin Nicoară participă la emisiunea Insula de 1 milion, de la Kanal D. Ce condiție i-a pus soția lui, Claudia Puican

Citește și: Anamaria Prodan, după ce s-a spus că iubitul ei, Ronald Gavril, a cerut-o în căsătorie: „A treia oară este mereu cu noroc. Pregătim totul ca la carte de data asta”

Horoscop săptămânal 18 – 24 martie 2024. Leu

Leii traversează o săptămână excelentă din toate punctele de vedere și sunt favoriții astrelor. Oferte generoase de muncă vă pot tenta zilele acestea și nu e deloc o idee rea să faceți o schimbare în carieră. Previziunile astrale arată că e o perioadă prielnică pentru noi capitole.

Horoscop săptămânal 18 – 24 martie 2024. Fecioară

Fecioarele au parte de o săptămână cât se poate de productivă. Vă afirmați la locul de muncă, iar laudele nu întârzie să apară. Aveți ocazia să vă puneți în aplicare ideile creative. Astrologii vă îndeamnă să nu neglijați nici relația cu partenerul de cuplu.

Horoscop săptămânal 18 – 24 martie 2024. Balanțele

Balanțele traversează o săptămână aglomerată, însă vă motivează gândul că urmează câteva zile libere. V-ați planificat un concediu cu persoana iubită, după o perioadă destul de solicitantă, și aveți ocazia să vă reîmprospătați starea de spirit. Puteți reveni cu forțe noi și la birou.

Horoscop săptămânal 18 – 24 martie 2024. Scorpion

Pentru Scorpioni, săptămâna se anunță destul de tensionată la capitolul sentimental. Mari dispute cu partenerul de cuplu se ivesc la orizont și puteți simți că nu vă aflați lângă persoana potrivită.

Horoscop săptămânal 18 – 24 martie 2024. Săgetător

Săgetătorii au parte de o săptămână productivă, cel puțin când vine vorba de locul de muncă. În plan personal, însă, aveți multe planuri lăsate în așteptare și riscați să vă dezamăgiți prietenii. Profitați de zilele cu soare și inițiați întâlniri, vă îndeamnă specialiștii în astrologie.

Horoscop săptămânal 18 – 24 martie 2024. Capricorni

Capricornii pot avea un salt major în carieră, săptămâna aceasta. Puteți fi avansat pe o funcție mai bine plătită, drept recompensă pentru efoturile depuse în ultimele luni. Vă merge din plin și puteți să vă răsfățați în următoarea perioadă.

Horoscop săptămânal 18 – 24 martie 2024. Vărsător

Săptămâna se anunță destul de dificilă pentru Vărsători. Aveți un randament scăzut la locul de muncă și vă apasă un sentiment de nostalgie. Astrologii vă îndeamnă să acordați mai multă atenție somnului și alimentației, puteți simți îmbunătățiri semnificative.

Horoscop săptămânal 18 – 24 martie 2024. Pești

Peștii traversează o săptămână plină de romantism. Nativii au parte de câteva întâlniri cu o persoană specială și pot simți fiorii iubirii. Astrologii vă îndeamnă să rămâneți cu picioarele pe pământ și să nu luați decizii pripite.

Sursa foto: Freepik

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton