Horoscop săptămânal 19-25 februarie. Reușite pe plan profesional și schimbări radicale în viața personală

 Calin Maria Bianca
.

Horoscop săptămânal 19-25 februarie. Reușite pe plan profesional și schimbări radicale în viața personală, așa prevăd astrele pentru noua săptămână din februarie. Iată ce îți rezervă horoscopul săptămânal, dar și cum vor fi zilele tale! Iubirea, pacea, armonia și liniștea sunt cuvintele cheie!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop săptămânal 19-25 februarie. Berbec

Săptămâna aceasta se anunță una încărcată pentru tine, mai ales pe plan profesional. Reușești să te vezi cu o persoană tare drag pe care nu ai mai văzut-o de foarte mult și să restabilești relația de dinainte. Ai grijă însă la deciziile pe care le iei.

Horoscop săptămânal 19-25 februarie. Taur

Ai planuri mari de realizat săptămâna aceasta. Nu mai poți amâna absolut deloc ceea ce ți-au propus, astfel că este timpul pentru a pune totul în aplicare. Consultă-te cu apropiații și familia înainte de a trece la fapte și nu încerca să ascunzi lucruri, fiindcă minciuna are picioare scurte!

Horoscop săptămânal 19-25 februarie. Gemeni

Rezolvi un mister care ți-a dat bătăi de cap zile la rând. În sfârșit îți faci ordine în gânduri și descoperi că, de fapt, răspunsul problemei îl știai de mult timp. Ai grijă la relații cu apropiații, fiindcă poți ajunge ușor la conflicte zilele acestea.

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Horoscop săptămânal 19-25 februarie. Rac

Ești dezamăgit săptămâna aceasta chiar de o persoană la care niciodată nu te așteptai să-ți facă un astfel de lucru. Nu primești deloc bine vestea, astfel că deși ai tendința de a te răzbuna, nu aceasta este calea corectă. Încearcă să te calmezi și înconjoară-te de oameni de calitate!

Horoscop săptămânal 19-25 februarie. Leu

Verși lacrimi amare pe plan amoros! Nimic nu mai merge bine pe această latură și oricât ai tras pentru a repara, ai ajuns la concluzia că despărțirea este singura decizie bună și înțeleaptă. Dă-ți timp ție și fii gata pentru noi începuturi promițătoare!

Horoscop săptămânal 19-25 februarie. Fecioară

Reușești să faci tot ceea ce îți propui și să duci la bun sfârșit toate treburile pe care le ai de rezolvat. Încearcă să lași de la tine și să nu mai fii orgolios și încăpățânat, fiindcă nu ai mereu dreptate. Și cei din jurul tău pot avea răspunsuri și soluții bune uneori.

Citește și: Antonia, imagine incediară în lenjerie intimă, după ce a spus că s-a îngrășat și are celulită: „Ești superbă”

Citește și: Anamaria Prodan, reacție după ce a văzut imaginile cu Cristi Tănase beat, sângerând și căzut în fața locuinței: „Este o furtună în viața lui, probabil a trecut printr-o traumă”

Horoscop săptămânal 19-25 februarie. Balanță

Noutăți pe plan profesional. Ai bifat o nouă reușită când vine vorba despre locul de muncă. Deși este un drum nou și necunoscut pentru tine, ai încredere că totul o să fie bine și te vei descurca. Nimeni nu îți stă în cale în ultima vreme!

Horoscop săptămânal 19-25 februarie. Scorpion

Ești într-o continuă schimbare din toate punctele de vedere, mai puțin pe latura profesională. Încerci să schimbi lucruri nu doar la aspectul fizic, ci din punct de vedere psihic și mental. Ești într-o evoluție pe care toți cei din jurul tău o pot observa cu ușurință. Ține-o tot așa!

Horoscop săptămânal 19-25 februarie. Săgetător

Eșec pe plan profesional. Oricât de mult ai tras și ai încercat să demonstrezi că te încadrezi perfect și că te mulezi foarte bine pe cerințe, superiorii nu sunt de aceeași părere. Pleci dezamăgit, însă fii deschis pentru noi oportunități, fiindcă nimic nu este întâmplător.

Horoscop săptămânal 19-25 februarie. Capricorn

Te dedici foarte mult locului de muncă și uiți că pe primul loc este, de fapt, familia ta. Riști să ai parte de o serie de discuții aprinse cu persoana iubită pe acest subiect. Încearcă să nu ignori semnele pe care le primești de la Univers.

Horoscop săptămânal 19-25 februarie. Vărsător

Continui să fii mereu nemulțumit de viața pe care o ai, deși este ceea ce tu ai ales. Știai de la bun început că aici se va ajunge, însă ai continuat să ascunzi aceste lucruri. Nu îți place nimic din ceea ce trăiești, iar frustrarea începe să se vadă prin comportamentul tău cu cei din jur.

Horoscop săptămânal 19-25 februarie. Pești

Este timpul să apreciezi lucrurile bune din viață și să fii recunoscător pentru tot ceea ce trăiești și ți se întâmplă. Ai parte de o petrecere surpriză, poate chiar cadou de ziua ta, sau, de ce nu, pur și simplu întâmplător, fiindcă celor dragi li s-a făcut dor de tine.

Sursă foto: Freepics

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton