Horoscop săptămânal 19-25 iunie 2023. Zile de foc pentru unele zodii

 Dumba Gabriela
.

Horoscop săptămânal 19-25 iunie 2023. Se anunță câteva zile de foc pentru unele zodii, când răbdarea le va fi pusă la încercare, dar secretul trecerii în liniște și pace peste această perioadă este calmul. Numărați până la 10 – sau 100, dacă este nevoie!- înainte să dați o replică într-o discuție conflictuală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Horoscop săptămânal 19-25 iunie 2023. Berbec

Săptămâna începe cu energie foarte bună. Berbecii au aspecte bune cu planetele din zona banilor. Trebuie să negocieze toate avantajele şi să se preţuiască. Pot apărea discuții cu partenerul de viață, eventual scoateți de la naftalină conflicte mai vechi, însă nu este o mișcare foarte inspirată.

Horoscop săptămânal 19-25 iunie 2023. Taur

Taurii îşi urmează instinctul şi fac ce le spune sufletul. Muncesc şi în a doua jumătate a săptămânii şi nu prea e timp de relaxare. Pentru Tauri, săptămâna poate aduce o salvare de destin, care le schimbă traseul de viaţă, datorită unei cunoştinţe sau a unui vecin.

Horoscop săptămânal 19-25 iunie 2023. Gemeni

Gemenii sunt preocupaţi de rezolvarea unor probleme din urmă, fie că e vorba de sănătate, de serviciu sau relaţii. Este o săptămână care aduce multe reparaţii, inclusiv de natură sufletească, dar și în relațiile cu familia, partenerul de viață sau colegii de muncă.

Citește și: Cu ce se mai ocupă Daniel Nuță, pe lângă actorie: „E o muncă zilnică’

Citește și: Cum a fost copilăria Ozanei Barabancea și ce sacrificii a făcut pentru a deveni artistă: „În ziua de azi, oamenii mor pentru bani. Este o boală cronică’ / EXCLUSIV

Horoscop săptămânal 19-25 iunie 2023. Rac

Racii găsesc soluţii şi le aplică. Prietenii sunt de mare ajutor. În a doua jumătate a săptămânii următoare rezolvă treburi în casă, în weekend – distracţie. Trebuie să îşi lase sufletul deschis pentru că, cumva, sunt ghidaţi. E ceva foarte sensibil. Să se roage, să mediteze pentru că într-o altă starea a sufletului şi a minţii vin soluţiile.

Horoscop săptămânal 19-25 iunie 2023. Leu

Leii muncesc mult până miercuri şi au parte şi de câştiguri, dar și recunoașterea superiorilor. În a doua jumătate a săptămânii au de rezolvat multe lucruri, au de lucrat cu legea și astrele indică faptul că vor avea de câștigat. Totuși, Leii au nevoie de un pic de tihnă şi de pace, să îşi adune minţile.

Horoscop săptămânal 19-25 iunie 2023. Fecioară

Fecioarele sunt foarte implicate şi pot rezolva multe lucruri dacă învârt bine actele. Îşi pledează foarte bine cauza, cu insistenţă. Astrele aduc bani în a doua jumătate a săptămânii sau contracte avantajoase. Totuși, aveți grijă la discuțiile cu familia, partenerii de afaceri sau colegii de muncă. Pot ieși scântei, dacă nu mențineți un ton calm.

Horoscop săptămânal 19-25 iunie 2023. Balanță

Săptămâna poate să aducă şi proiecte, gânduri, intenţii legate de călătorii, poate mai îndepărtate, dar le programează de acum şi toată lumea va fi fericită datorită acestui fapt. Mai ales familia care se bucură astfel că vor petrece timp mai mult împreună cu voi. O foarte bună relaţie cu banii, dar nu e salariu, nu e un venit direct, ci nişte soluţii financiare.

Horoscop săptămânal 19-25 iunie 2023. Scorpion

Există posibilităţi de mare câştiguri. Totul depinde însă de colaboratori, cum îi motivează, de ce oameni se înconjoară, cum ştiu să scoată ce este mai bun şi poate nu le place ideea asta, de a depinde atât de mult de alţii, dar aceasta este cheia succesului.

Horoscop săptămânal 19-25 iunie 2023. Săgetător

Analizând gesturile sau cuvintele celorlalţi, Săgetătorii îşi dau seama dacă sunt bine interpretaţi sau greşit interpretaţi şi de ce se întâmplă asta. Pentru miercuri şi joi, aspecte minunate legate de muncă şi de bani. Altfel, au bună pentru sănătate și pentru analize medicale de rutină pentru că vor întâlni specialiști buni.

Horoscop săptămânal 19-25 iunie 2023. Capricorn

În această săptămână, Capricornii au avânt, şi creativitate, pun de la ei idei şi soluţii noi, dar care sunt binevenite. Cu alte cuvinte, se implică şi ţin pasul cu vremurile. În weekend sunt pragmatici, pot face economie, învaţă o abilitate nouă şi fac cu mâinile lor ceva care e folositor.

Horoscop săptămânal 19-25 iunie 2023. Vărsător

Pot avea un început de săptămână absolut minunat, surprize frumoase şi prieteni de care se bucură. Pentru miercuri şi joi, ceva a rămas nerezolvat şi se ocupă de aceste lucruri la locul de muncă, iar finalul de săptămână îi găseşte în formă.

Horoscop săptămânal 19-25 iunie 2023. Pești

Peștii pot avea inspiraţii, intuiţii, viziuni sau vise profetice în legătură cu ei, mai ales în noaptea de luni spre marţi. Pentru miercuri şi joi, prietenii sunt aproape, sunt entuziaşti, îşi fac planuri şi au sentimentul că pot cuprinde întreg Pământul sau că lucrurile le ies perfect.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton