Horoscop săptămânal 20-26 mai 2024. Decizii spontane și probleme pe plan profesional pentru mai multe zodii

 Calin Maria Bianca
.

Horoscop săptămânal 20-26 mai 2024. Decizii spontane și probleme pe plan profesional pentru mai multe zodii. Iată ce au pregătit astrele pentru fiecare nativ în parte, dar și cine o să treacă prin momente mai puțin plăcute! Vezi ce-ți rezervă horoscopul zilei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Horoscop săptămânal 20-26 mai 2024. Berbec

Berbecii încep săptămâna cu stângul. Nimic nu merge bine la locul de muncă și ești în discuții mari cu șefii. Ai grijă cum te comporți și ce reacții ai, fiindcă te poți alege cu o concediere după cele întâmplate.

Horoscop săptămânal 20-26 mai 2024. Taur

Traversezi o perioadă destul de tensionată pe plan amoros. Ai parte de mai multe conflicte cu persoana iubită, însă discuțiile aprinse nu se opresc aici. Ești protagonistul mai multor evenimente neplăcute săptămâna aceasta, iar astrele îți recomandă să-ți păstrezi calmul.

Horoscop săptămânal 20-26 mai 2024. Gemeni

Ai numeroase treburi de rezolvat săptămâna aceasta, însă nu ai de ce să îți faci griji fiindcă reușești să le duci la bun sfârșit pe toate. Totul merge bine, însă pe final de săptămână o să ai parte de mai multe momente emoționante și neașteptate.

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Horoscop săptămânal 20-26 mai 2024. Rac

Descoperi o pasiune pe care nu știai că o ai, iar acest lucru nu poate decât să îți aducă zâmbetul pe buze. Ești angrenat să faci numeroase schimbări în viața ta, dar și să îți duci la bun sfârșit planurile. Finaul de săptămână te găsește în febra pregătirilor pentru un eveniment special.

Horoscop săptămânal 20-26 mai 2024. Leu

Lei trec printr-o mare suferință pe plan amoros. Ești instabil din punct de vedere emoțional și tinzi să te închizi în tine, în speranța că așa vei rezolva lucrurile. Încearcă însă să ieși din această stare și să împărtășești momentele dificile cu o persoană dragă.

Horoscop săptămânal 20-26 mai 2024. Fecioară

Săptămâna aceasta te bucuri de sume mari în conturi. Ai mare noroc de bani și reușești să îți atingi cel mai mare obiectiv. Pentru o perioadă bună de timp nu vei mai duce griji pe plan profesional. Te bucuri intens de tot ceea ce ți se întâmplă și ai parte de cele mai speciale momente cu persoana iubită.

Citește și: O nouă acuzație de înșelăciune la adresa lui Florin Salam: „Am lăsat la poliție mai multe dovezi. I-am dat 6.000 de euro să îmi facă o melodie de ziua mea și a dispărut…”

Citește și: Sânziana Buruiană revine în lumea mondenă, după 9 ani în care și-a alăptat fetele: „Cred că e momentul să îmi dedic timpul și pentru mine”

Horoscop săptămânal 20-26 mai 2024. Balanță

Ai numeroase task-uri de dus la bun sfârșit, însă nu ai de ce să te stresezi, fiindcă totul se desfășoară conform planului pe care chiar tu l-ai stabilit. Emoția, iubirea și fericirea sunt cuvintele care-ți descriu finalul de săpătămână.

Horoscop săptămânal 20-26 mai 2024. Scorpion

Radiezi de fericire! Totul este la superlativ pentru tine, din toate punctele de vedere, și nimeni nu-ți poate strica buna dispoziție, mai ales la final de săptămână. Trăiești cele mai intense și speciale clipe alături de toți cei dragi ție. Bucură-te din plin de tot!

Horoscop săptămânal 20-26 mai 2024. Săgetător

Riști să fii protagonistul unor mari conflicte la locul de muncă, din păcate. Nimic nu îți convine, iar starea ta de nervozitate și irascibilitate îi agită și pe cei din jurul tău. Ai grijă ce decizii iei la nervi, fiindcă s-ar putea să regreți.

Horoscop săptămânal 20-26 mai 2024. Capricorn

Capricornii traversează o săptămână cât se poate de productivă. Ai un randament crescut la locul de muncă, iar laudele superiorilor nu întârzie se apară. Totuși, ai grijă de starea ta de sănătate și nu mai arunca orice simptom pe seama oboselii și a stresului.

Horoscop săptămânal 20-26 mai 2024. Vărsător

Ai grijă cum gestionezi relația de cuplu săptămâna aceasta, fiindcă lucrurile nu merg deloc bine în direcția aceasta. Conflictele sunt din ce în ce mai dese și vă provoacă neliniște. Încearcă să clarifici ceea ce se întâmplă între voi și să luați o decizie înțeleaptă.

Horoscop săptămânal 20-26 mai 2024. Pești

Ești relaxat și te bucuri de o perioadă glorioasă din multe puncte de vedere. Ai parte de aprecierea șefilor la locul de muncă, poate chiar de o primă, iar totodată și când vine vorba de familie totul este în armonie. Închei săptămâna cu un eveniment foarte important și emoționant.

Sursă foto: freepics

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton