Horoscop săptămânal 22-28 aprilie 2024. Schimbări radicale în plan profesional, dar și în dragoste pentru mai multe zodii

 Oana Pantazi
.

Horoscop săptămânal 22-28 aprilie 2024. Va fi o săptămână a schimbărilor radicale, o perioadă în care nativii zodiacului se vor lovi de nenumărate provocări, atât în plan profesional, cât și sentimental. De la joburi și parteneri noi până la demisii și despărțiri neașteptate, totul e posibil în acest interval.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Horoscop săptămânal 22-28 aprilie 2024. Berbec

Vei începe săptămâna cu mult entuziasm, însă acesta se va stinge pe parcurs. Șefii te vor dezamăgii, la fel și colegii, așa că, pe la jumătatea săptămânii, vei începe să-ți depui CV-uri. Latura sentimentală este însă bine aspectată, iar acest lucru te va ține pe linia de plutire. Sunt șase să duci relația la un alt nivel.

Horoscop săptămânal 22-28 aprilie 2024. Taur

Astrele îți sunt favorabile pe plan personal în acest interval, așadar dă dovadă de mai mult curaj și prezintă-ți ideile și proiectele! De miercuri încolo se deschide și palierul sentimental, așa că apar surprize la care nici nu ai visat. Finalul de săptămână poate aduce și schimbări importante pe plan financiar.

Horoscop săptămânal 22-28 aprilie 2024. Gemeni

Și pentru tine e o săptămână fastă atât pe plan profesional, cât și sentimental. La job, lucrurile încep în sfârșit să se miște, îți e recunoscută munca și nu e exclus să avansezi în funcție sau să primești o mărire de salariu. Relația de cuplu începe și ea să meargă mai bine, dar sănătatea cam scârțâie, din cauza stresului.

Citește și: Cele mai manipulatoare zodii

Citește și: Ce pietre prețioase ți se potrivesc în funcție de zodie

Citește și: Cele mai reușite cupluri de zodii. Compatibilitate garantată

Citește și: Zodiile celor mai capricioase femei.Cum se comportă când sunt indispuse

Citește și: 5 zodii periculoase.Îți pot face foarte mult rău!

Horoscop săptămânal 22-28 aprilie 2024. Rac

Apar provocări la job încă din prima parte a intervalului, când niște neînțelegeri cu șefii pot escalada. Asta te-ar putea face să te decizi în sfârșit să-ți cauți un job unde să ai parte de apreciere. Vei regla lucrurile și în relația cu jumătatea ta, iar de data asta te vei impune fără echivoc, spre binele amândurora.

Horoscop săptămânal 22-28 aprilie 2024. Leu

Nu-ți va fi ușor la job în această săptămână, însă rezultatele, deși se vor lăsa așteptate, îți vor schimba viața. Relația cu familia, și în special cu părinții, care a cam avut de suferit, se îmbunătățește și ea, în schimb, latura materială e destul de prost aspectată. Vei intra, vrând-nevrând, în economii.

Horoscop săptămânal 22-28 aprilie 2024. Fecioară

Dacă la job lucrurile rămân neschimbate, veștile bune vin pe partea sănătății – rezultatul unor analize de care îți era teamă va fi bun, așa că va trebui să accepți că somatizezi din cauza stresului de la muncă. Starea de spirit ți se va îmbunătăți și mai mult spre finele intervalului, datorită lui… Cupidon!

Horoscop săptămânal 22-28 aprilie 2024. Balanță

Și pentru tine începe o săptămână bună… însă doar dacă nu vei mai da cu piciorul ocaziilor, din cauza fricii de schimbare. Dacă vrei un salariu mai mare, acceptă și responsabilitățile care vin odată cu asta. Cât despre latura sentimentală, nu e exclus ca, în aceste zile, să duci relația de cuplu la un alt nivel.

Horoscop săptămânal 22-28 aprilie 2024. Scorpion

Ai parte de o săptămână agitată la job, însă vei reuși să-ți duci task-urile la bun sfârșit în cele din urmă. Strădaniile tale vor fi remarcate, din fericire, iar unul dintre superiori ți-ar putea oferi o funcție mai bine plătită. Apar însă fricțiuni în relația de cuplu, în general din cauza geloziei de care suferiți amândoi.

Horoscop săptămânal 22-28 aprilie 2024. Săgetător

Cineva îți va face o ofertă de serviciu foarte greu de refuzat, însă fidelitatea față de actualul angajator te va face să eziți. Ar fi bine să te gândești întâi la binele tău și nu la al celorlalți… Viața de cuplu e mai bine aspectată ca de obicei, la fel și latura materială, unde apar câștiguri neașteptate.

Horoscop săptămânal 22-28 aprilie 2024. Capricorn

Toate planurile sunt bine aspectate în această săptămână… mai puțin unul – sănătatea. A venit momentul să te ocupi cu precădere de tine, obiceiul de a te trata după ureche sau de pe internet îți va veni de hac! În schimb, ai noroc în dragoste mai mult ca niciodată, la fel și la bani.

Horoscop săptămânal 22-28 aprilie 2024. Vărsător

La job reușești să te „strecori” toată săptămâna, așa că vei scăpa de observațiile șefilor, deși nu vei da tot ce poți. Atenția ta va fi orientată spre latura sentimentală, mai ales dacă ai ieșit de ceva timp dintr-o relație. În viața ta va apărea în sfârșit cineva care-ți va face inima să bată mai tare!

Horoscop săptămânal 22-28 aprilie 2024. Pești

Săptămâna care a trecut nu a fost cea mai bună, însă vei recupera acum pe toate planurile, ambiția, comunicarea și farmecul tău fiind la cote maxime. Asta te va ajuta nu doar să-ți convingi șefii că ești angajatul de care au nevoie, ci și să faci cuceriri pe bandă rulantă. Vei avea de unde alege!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton